2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kuzum ben Azerbaycan'da yaşıyorum hiç bana aşı olmalısın felan denmedi pazartesiye randevum var sorucam doktoruma bizde her ay düzenli olarak kan testi yapılıyo o kadar
Hadi ya canım bazı yerlerde yapmıyorlarmış sor bakalım bi

Hayırlısı olsun canım inşallah iyi haberler alırsın Altan bey çok yoğun biz de Mayıs ın ilk haftası almıştık Haziran ın 3 için randevuyu
Gene çok geçe vermedi randevuyu ama bir an önce gitmem gerek artık canım.

Biz eşimle Allah'tan hayırlısı ile bı evlat istedik, vuslatımızdı... Allah bize düğün günü yaşattı canım.
Karnımdaki de mucize biz vuslatımızı Allah'ın izniyle ikilicez inşallah.

Ben ne olursa olsun doğurucam ama gene de giricem ayrıntılı teste. Plesenta altta ya aslında en çok onun için gidicem bakalım ne dicek.
Sana şöyle güzel bı çiçek göndereyim

Aaa unuttum sormayı test nasıldı iyi geçti mutlaka meleğinde çok iyi dimi.

Ahhh canım benim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın detaylı ultroson da bebeğinle tanışıyorsun ben çok değerli buluyorum Hayırlısıyla bebeğini bir gör nasıl rahatlayacaksın plesentaya çok detaylı bakıyorlar. İnşallah çok güzel haberler alırsın Bu çok özel bağ daha da derinleşiyor onu gördükten sonra Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebişlerini

İnşallah canım inşallah.
Dediğim gibi plesanta için gidiyorum.
Yoksa inan Allah'ın izniyle sağlıklı doğacak inşallah.

resim verdi mi

Yaaa tühh kendi dr un veriyor mu
Yok kuzum ya onun da ultroson aleti ilk çağdan kalma sadece o görüyor, anlıyor. Ben hiçbir şey anlamıyorum ama 28. Hafta gibi randevu alıp yine gidicez inşallah eğer yer değiştirdiyse hayırlısıyla elimizde 1 fotoğrafımız olacak

Hadi yaa Nereye gideceksin Altan bey e mi

Her zaman sağolsun gerçekten çok ilgili bir doktor, anlayışlıda fotoğraf vermeyince sıpa Altan bey uğrarsın bir ara yine deneriz dedi.
İnşallah alırsın bu defa foto ben durup durup resimlerine bakıyorum çok güzel oluyor benimkiside biraz dayanmıştı sağa sola ama aradan yakaladı dr

Teşekkur ederim soramadim ben kaldim böyle gitmeyede korkuyor insan
Ama hamilelik zor birde üstüne alerji çok daha zor ben levmont kullanıyorum kullanmasam nefes alamam gıda, hava, ilaç vb. Gibi o kadar çok alerjim var ki

Ama hamilelik zor birde üstüne alerji çok daha zor ben levmont kullanıyorum kullanmasam nefes alamam gıda, hava, ilaç vb. Gibi o kadar çok alerjim var ki
Evini buna göre düzenledin mi peki , kullandığın eşyaları onlarında çok büyük etkileri var

Selam kızlar bugün bebek arabasını ve beşik olayını şükür hallettik fiyatlar gerçekten çok artma yönünde çoğu modelde stok yoktu kaç gündür araştırıyorduk. Biz beşik olarak park yatakları seçtik ahşap yatakların görüntüsü şık ama bence kullanışsız anne yanı beşikler kısa dönem kullanılıyor diye onu da eledik geriye bize en mantıklısı park yatak geldi eve gelince hemen kurulumunu yaptık çok kullanışlı kapatılınca küçücük kalıyor ve istediğin yere götürebiliyorsun çok büyük avantaj bence. Tabi görselliğe çok önem veriyorsanız park yatak çokta size göre değil bu yatakta çok görsellik aramayın kullanışlılık isteyenlere daha uygun
Resimlerini attığım ürünleri aldık

Evini buna göre düzenledin mi peki , kullandığın eşyaları onlarında çok büyük etkileri var
Birtek halımı kaldırmadım. Geri kalan herşey ona göre düzenli canım ben bebekliğimden beri yaşıyorum. Artık öyle ki patlıcana alerjim var ama çok seviyorum yemeye devam ediyorum. Dilim şişmeye başlayınca ilaç alıyorum

Güle güle sağlıkla kullanın inşallah çok güzel gözüküyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…