2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kaçıncı bebiş olacak bende şuan kiloyu düşünüyordum mesajın geldi ilk hamileliğimde de ikincisinde de şuan aldığım kilo ile doğuma gitmiştim bu defa çok hızlı kilo alıyorum
Canım bu 5. Gebelik 1 kaybım var Allah izin verirse 4. Yavrum gelicek yuvamıza

2.250,,,2600,,,2580 yavrularım oldu canım

Ayy kıyamam yemesen daha iyi aslında , benimde alerjiden gözüm kapandığı zamanlar olurdu, tüketmeyerek aştım bayaa düzeldi . Bende çok zamandır çekiyorum çocukluktan beri . Şimdi çocuklarıma oğlum onu yeme alerjin var demek çok kötü geliyor . Biliyorum canı çekiyor , çocuk anlamıyor da . Kendi çocukluğuna gidiyorsun ... pis birşey yaa alerji

kesinlikle öyle, hep bir sınırlandırılma hali var. özgür hissedip yiyemiyorsun ama ben artık coştum, ne seviyorsam alerjim var

Bu arada bugün eşimi almaya gitmişken tetanoz aşısı oldum . Az önce aşı olduğumu hatırladım aaa hiç acımıyor dedim , eşimde yarın acır dedi bakalım yarın nasıl olacak
Aynen yarın acıyor genelde bendede ilk an acımadı AA dedm iyi bsy olmuyomus sonra 2 3 gün sürdü

Bana ebe taaaa ağustos a vermiş günü çok geç kendi ebem yoktu heralde 2016 da bir doz vurulduğu için verdi zaten doktora sormadan da vurduramam ben bakalım ayrıntılı içşn gidince sorucam

Annelik deneyiminin en kısa ve net anlatimi

Bende öyle yapıyorum oğlum ateslenince yanında uyuyorum erken yataga geçirmenin en büyük avantajı bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…