Kaçıncı bebiş olacak bende şuan kiloyu düşünüyordum mesajın geldi ilk hamileliğimde de ikincisinde de şuan aldığım kilo ile doğuma gitmiştim bu defa çok hızlı kilo alıyorum
Ay çok kötü o gaz ya bazen öğürme yapıyor. Oğluş kaç kilo doğdu peki?
Hamilelik kilosu diye bir şey olmadı mi hiç
Kız benim karnım da büyümüyor çok. Sanki yemeği çok kaçırmışım göbeği var. Insanlara hamile oldugumu söylüyorum ben kimse anlamıyor çünkü.
Ama eksi 2 rekor olabilir bu grupta.
Birtek halımı kaldırmadım. Geri kalan herşey ona göre düzenli canım ben bebekliğimden beri yaşıyorum. Artık öyle ki patlıcana alerjim var ama çok seviyorum yemeye devam ediyorum. Dilim şişmeye başlayınca ilaç alıyorum
Ayy kıyamam yemesen daha iyi aslında , benimde alerjiden gözüm kapandığı zamanlar olurdu, tüketmeyerek aştım bayaa düzeldi . Bende çok zamandır çekiyorum çocukluktan beri . Şimdi çocuklarıma oğlum onu yeme alerjin var demek çok kötü geliyor . Biliyorum canı çekiyor , çocuk anlamıyor da . Kendi çocukluğuna gidiyorsun ... pis birşey yaa alerji
Ayy kıyamam yemesen daha iyi aslında , benimde alerjiden gözüm kapandığı zamanlar olurdu, tüketmeyerek aştım bayaa düzeldi . Bende çok zamandır çekiyorum çocukluktan beri . Şimdi çocuklarıma oğlum onu yeme alerjin var demek çok kötü geliyor . Biliyorum canı çekiyor , çocuk anlamıyor da . Kendi çocukluğuna gidiyorsun ... pis birşey yaa alerji
Bu arada bugün eşimi almaya gitmişken tetanoz aşısı oldum . Az önce aşı olduğumu hatırladım aaa hiç acımıyor dedim , eşimde yarın acır dedi bakalım yarın nasıl olacak
Bana ebe taaaa ağustos a vermiş günü çok geç kendi ebem yoktu heralde 2016 da bir doz vurulduğu için verdi zaten doktora sormadan da vurduramam ben bakalım ayrıntılı içşn gidince sorucam
Bir de kızlar şunu söylimm size..lütfen zamanın geçmesi için acele etmeyin ..zaten yeterince hızlı merak etmeyin nasıl geçicek anlamıycaksınız ve siz istesenizde bu günlere dònemiyceksiniz..şuan bebişlerr onları koruyabileceğimiz en guvenli yerdeler.istesekte bir daha oraya dönemeyecekler..Ateşleri çıkmiyor hastalanmıyorlar..sebepsiz aglama krizlerine girmiyorlar..acikmiyor susamiyor altini pisletmiyor pişik olmiyorlar gazları yok..yani anlıycaginiz bunlar en ama en guzel ve en konforlu günlerimiz tadinı cikarin acele etmeyin hicbirsey icin anın güzelligini doyasiya yasayin..oyle birseyki kendinizi bu surecte kaptirmiş buluyorsunuz bunun sonu yok..biran once dogsa dogar emeklese emekler yuruse yürür koşsa konuşsa krese baslasa okula başlasaa..hepsi oldu inanin ama arkama bakiyorum ne zaman olmuş anlamadım.. 10 yasina ne zaman gelmiş hiç haberim yok
Bana ebe taaaa ağustos a vermiş günü çok geç kendi ebem yoktu heralde 2016 da bir doz vurulduğu için verdi zaten doktora sormadan da vurduramam ben bakalım ayrıntılı içşn gidince sorucam
bende ahşap olanları seviyorum daha sağlıklı geliyor . İlkinde mothercare dan almıştım sallanmayan model çok zorlanınca ikincide tahterevalli markasıydı galiba oval sallanan aldım neredeyse bir yaşına kadar yattı sonra sabit beşikte bir yıl yattı iki yaşında normal yatağa aldım . Tecrübesizlik olunca üçüncüye bayaa malzeme kalıyor şimdi düşününce bir yıl kadar sallanır bir beşik kullanıp sonra direk yatağada alınabilir. Uykuya dalarken yanına uzanıyorsun , ateşli olduğunda yanında yatıyorsun gayet rahat oluyor birde ben tek kişilik yatağın en büyük boyunu aldım kimse sıkışmıyor