2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İki erkekten sonra kız iyi denk gelmiş Niye şükür prens ? kızlar zorluyor mu
Şükür kızdan sonra yazmıştım canım... Kızlar ahh kızlar süsü ayrı püsü ayrı nazı ayrı bambaşka bişeyler gerçekten rabbim her isteyene nasip etsin inşallah bu son bebeğim oğlan olucak inşallah kızımdan önceki kaybım oğlandı çok şükür 2 oğlan bir kızım var ama bu yavrum zatenn süpriz bebek sprail le kaldım hiç ummadığım anda oldu hamileliklrim problemli 32 yaşında menepoza girdim normalde ayyy Nebilyim anlatsam roman olur Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız hepimiz kaybından sonra Mı spiral taktırdın diğerleri kaç yaşlarında

Bu arada bugün eşimi almaya gitmişken tetanoz aşısı oldum . Az önce aşı olduğumu hatırladım aaa hiç acımıyor dedim , eşimde yarın acır dedi bakalım yarın nasıl olacak
Senin oğlan küçük daha onda olmamışmıydın tetanoz'eşinde haklı bu arada benimde hiç acımadı ilk gün ama ugün hafif şiş kolum ve ağrıyor.

Gülmekten öldüm Necla beyfendi

yarını merakla bekliyorum nasıl olacak

sevindirik oldum oğluşumu görünce , bir ihtimal diye yine bir sordum erkek dimi diye
Hahaha ya peki bana ne demeli doktor daha ölçümleri yaparken bu kız olan mı? Bu erkek olan mı diye soruyorum dur daha ölçüyorum dedi de durdum ikiz olunca iki kat heyecan oluyor

Şükür bitirdim sayfaları, ne çok yazmışsınız

Bizim bidiklar da çok iyi şükür
Kızım ağırlık olarak hep öndeydi şimdi oğlum açık ara fark ile öne geçmiş
Birde yerinde durmuyor önce soldaydi sonra sağa geçti sonra yine sola geçti doktor ay bu nekadar hareketli çok fena dedi
Kızım ise hafif sağa yanaşmış sakin bir şekilde duruyordu, kızimin yüzünü de gösterdi bize, yaramaz oğlum durmadı onun yüzünü göremedik
2 hafta sonra da ayrıntıliya gideceğiz..

Bu arada göbek konusu geçmiş benim göbeğim aniden çıktı şuan 7 aylık gibi duruyor
Eşim göbeğimi gördükçe alışverişe gidelim yoksa çıkmayacaksın diyor, bende ayrıntılı dan sonra gidelim dedim..

Perşembe günü asm ye gitmiştim ben tetenoz için çağırdıklarini sanıyordum meğer takip için çağırmışlar tetenozu sorunca doktoruna sor eğer gerekli görürse öyle yapıyoruz dedi ama ben unuttum sormayı bebekleri görünce herseyi unutuyorum yarın mesaj ile sorarım artık..

Senin oğlan küçük daha onda olmamışmıydın tetanoz'eşinde haklı bu arada benimde hiç acımadı ilk gün ama ugün hafif şiş kolum ve ağrıyor.

ben lisedeyken 5 doz tamamlamıştım. O zaman ömür boyu koruyuculuğu oluyor eşim hatırlatma dozu olsun diye yaptır dedi

Hahaha ya peki bana ne demeli doktor daha ölçümleri yaparken bu kız olan mı? Bu erkek olan mı diye soruyorum dur daha ölçüyorum dedi de durdum ikiz olunca iki kat heyecan oluyor

benimde uzun zamandır dr um ( ilk doğumdan beri ) neden sorduğumu biliyor yok düşmemiş dedi

Benzettin mi birine kızını net resim mi verdi sen yine bir kız tutturdun iyisin

Insallah canm ya hc beklemedigim bi seydi oyle söyleyince cok kotu oldum. Daha randevu almadim haftaya pazarteso gtmeyi dusunuyorum. 21+1 gunlk oluyorm o zaman

Evet canım baya iyi biliyoruz
Ben hamile kaldığım kilodan hâlâ eksi 2 deyim. Karnımız şişiyo ya boşver canım kiloyu
Eksidemisiniz kilo olarak bakın şimdi size cok gıcık oldum biz niye +4 kilodayiz acaba ben kilo aldikca irilesiyorum ve suan tipim kaydı bile

Bu arada bugün eşimi almaya gitmişken tetanoz aşısı oldum . Az önce aşı olduğumu hatırladım aaa hiç acımıyor dedim , eşimde yarın acır dedi bakalım yarın nasıl olacak
Canim bende dun aşı oldum simdilik agrisi yok bende sende durumlar nasil

Kızlar nasılsınız? Biz biraz hava alalım dedik köye geldik ama magnezyumu unutmuşum dün ayakkabı giyerken ayağımı kaldırmamla sancı girdi bacağımın üst baldır kısmına hala ağrıyor magnezyumla geçer mi eşimi aldırsam ne yapsam bilemedim

günaydın herkese

ahh alerji vahh alerji. bende fenayım. her ay aşı vuruluyorum ama hamilelikle aşı da faydasız gibi. doktor ilaç vermiyor ama ben artık yalvarıcam. nefes alamıyorum uyku yok. hayat standardım düştü

Eksidemisiniz kilo olarak bakın şimdi size cok gıcık oldum biz niye +4 kilodayiz acaba ben kilo aldikca irilesiyorum ve suan tipim kaydı bile
Gıcık olma bana ya Evet 63 küsurla hamile kaldım 61 deyim ama ben hafif kilolu hamile kaldım canım ek olarak kilo almadım sadece. Bulantıdan dolayı çok zor geçti, geçiyor. Ben de hamileliği rahat geçip kilo alanlara gıpta ediyorum

Kızlar benim takvimde yazan şu kâbus olayını okumasam acaip korkardım. Neden diye. Kaç gecedir kâbus görüyorum rüyamda ağlıyorum kalkınca da etkisinde kalıyorum. Sizde de oldu mu, oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…