2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar benim takvimde yazan şu kâbus olayını okumasam acaip korkardım. Neden diye. Kaç gecedir kâbus görüyorum rüyamda ağlıyorum kalkınca da etkisinde kalıyorum. Sizde de oldu mu, oluyor mu ?
Bende de oluyor hormonlarla birlikte sanirim gündemin de etkisi var her rüyamda yokluk sefalet savaş deprem

magnezyum aldır hemen bence eğer kalacaksanız. Kramp girdiği anda , krampın girdiği yere sivri birşeyle baskı uygula ,hiç birşey yapamıyorsan çimdir

Kızlar benim takvimde yazan şu kâbus olayını okumasam acaip korkardım. Neden diye. Kaç gecedir kâbus görüyorum rüyamda ağlıyorum kalkınca da etkisinde kalıyorum. Sizde de oldu mu, oluyor mu ?
Bende de oluyor hormonlarla birlikte sanirim gündemin de etkisi var her rüyamda yokluk sefalet savaş deprem

hamileliğin olmazsa olmazıdır o daha durun azıcık daha göbekler çıksın, hormonlar iyice şaşırsın gece kocanızı uyandırıp kim o Kadın bile dersiniz

Nasıl bir sıcak var yaa şuan tüm evin camları açık , birde çift cephe benim evi karşılıklı açık yani evde rüzgar dönüyor . Çocukları çarpar diye de korkuyorum ama ben yanıyorum

Kuzum ben Azerbaycan'da yaşıyorum hiç bana aşı olmalısın felan denmedi pazartesiye randevum var sorucam doktoruma bizde her ay düzenli olarak kan testi yapılıyo o kadar

Bende yurtdışındayım canım bana da aşı yok. Hatta hamile kalmadan önce yapılması gereken bir aşım vardı artık doğumdan sonra dediler bana.

Nasıl bir sıcak var yaa şuan tüm evin camları açık , birde çift cephe benim evi karşılıklı açık yani evde rüzgar dönüyor . Çocukları çarpar diye de korkuyorum ama ben yanıyorum
O kadar güzel ki şimdi işe gitmek için çıktık, işte bu dedim ya yaza hamileliğim geldiği için çok şanslı hissediyorum

Insallah bisey olmaz canim ama merak ediyorum senin kurtajdan sonra lekelenmelerinin devam etmesi gerekiyodu yani bihafta falan suruyo ya ilerleyen sureclerde devam etmesi gerekiyodu ordan anlardin tam alinmadigini benim kurtajlarimdan sonra dr kontrole cagiriyordu o stresten gitniyordum insallah bisey olmaz canim gonlunu ferah tut

İlerleyen günlerde konuşalım yaz hamileliği zor , soğuk su duşta geçiriyorum ben genelde
Hamile değilken 40 derece benim için idealdi, bakalım bu yıl nasıl geçecek ama demin güvenlik falan gülme krizine girdi halay çekerek arabaya yürüyordum

Hamile değilken 40 derece benim için idealdi, bakalım bu yıl nasıl geçecek ama demin güvenlik falan gülme krizine girdi halay çekerek arabaya yürüyordum

sen sıcağı seviyorsun ben çok sıcakta sevmiyorum , çok soğukta hatta soğuğu hiç sevmiyorum dün güzeldi mesela sıcak ama yakmıyor, güneşli cıvıl cıvıl

Kızlar yaa ben gece 4 dedimi uyanıyorum uyuyamıyorum sabah hava aydınlanıyor dön dön zorla uyuyup kalıyorum sonra bütün gün sersem ve baş ağrısı oluyor Neden o saatte uyanıp duruyorum sonrada uyuyamıyorum anlamıyorum sizde de varmı böyle bir durum..

Benim de öyle her şeyden var ailevi genel ortaya karışık her şeyden görüyorum o kadar gerçekçi ki. Seviniyorum böyle aynı şeyleri yaşayanları görünce rahatlıyorum normalmiş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…