2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende de oluyor canım sürekli olmasa da. Bi de benim bebek sabahları çok enerjik tekmelerle uyandırıyo sonra da uyuyamıyorum zaten. Normal ama. Hele ileriki aylarda sürekli öyle olacak diye biliyorum. O da bi nevi anneliğe uykusuz kalabilmeye hazırlık

Vallahi canım ya hazırlıklara şimdiden başladık biz herlde diyorum bundan sonra 4te güne başlıycam artık bazen uyandığımda bende yakalıyorum hareketlerini seni küçük sıpa uyandın benide mi uyandırıyorsun diyorum

Canim bende 17.haftama kadar bulantidan hicbisey yiyemedim bu kilolarida 4 haftada aldım inanki ve ben 72.7 kilo ile hamile kaldim sen kendine kilolumu diyosun ben hem o kadar cektim hemde cok kilo aldim aglamak istiyorum

hamileliğin olmazsa olmazıdır o daha durun azıcık daha göbekler çıksın, hormonlar iyice şaşırsın gece kocanızı uyandırıp kim o Kadın bile dersiniz
O benim alışılagelmiş rüyalarımdan biridir ve sabah da gerçekmiş gibi uyanır ters ters bakarım hamilelikte kim bilir nasıl olur

Kızlar benim takvimde yazan şu kâbus olayını okumasam acaip korkardım. Neden diye. Kaç gecedir kâbus görüyorum rüyamda ağlıyorum kalkınca da etkisinde kalıyorum. Sizde de oldu mu, oluyor mu ?
Ayy evet canim bende surekli kabus görüyorum rüyamda hergun sabah gerilim filmiyle uyaniyorum resmen normalmiymis peki

Nasıl bir sıcak var yaa şuan tüm evin camları açık , birde çift cephe benim evi karşılıklı açık yani evde rüzgar dönüyor . Çocukları çarpar diye de korkuyorum ama ben yanıyorum
Dikkat et canim cereyanda kalma sonrası daha kötü hamileliktendir o benimde ayaklar bazen alev alev

Soda falan ic onda da magnezyum var benim geceleri oluyor agrilarim o yuzden hoca yatmadan al demisti bir de yuruyus dedi en az yarim saat ve haftada en az iki gun cok oturmak ve yatmakta iyi gelmiyor agrilara

Yok canm ya bir haftadan fazla sürmedi kanama lekelenme. Hatta benm yemekborumda yanik olmustu antibiyotiktn dolayi. Defalarca alttan muayene ettiler ona gore tedaviye baslicz falan diye. Beta hcgm dusmustu. Nasil oldu anlamadim. Yine de allah korumus diyorum bebegm daha kucuk bir hucryken o parcayla buyuyeblirdi. Iyiki hic zarar vermemis. Allahn izniyle bsey olmaz ins daha

İsim bulamıyorum yaa
Büyük oğlumun adı Yiğit bunuda Yusuf koymaya karar verdik.Allah ismiyle muamele eylesin.Sabırlı inançlı merhametli güzel yüzlü bir kul olsun inşaAllah.Diğer seçenekleri yazım sana belki fikir olur.Kayra,Çınar,Asaf

asaf benimde aklıma geldi ama unutmuşum geçen sene görümcemin oğlu oldu ona ikinci isim olarak tavsiye etmiştim benim önden iki erkek , ikisinde de ikişer isim olunca isim kalmadı birde bu defa kıza bayaa bir odaklanmışım, ikincide de kız olur demiştim belki ama bunda kesin kız gözüyle bakmışım

uyumlu kardeş isimlerini bende seviyorum çok güzel ismiyle gelsin

İsim bulamıyorum yaa
Bende isim begendiremiyorum eşime
Kız defne olsun dedim yok güzel değil diyor esila olsun dedim güzel dedi ama koyalım demedi karmaşık duygular içindeyim..
Erkek ilk yiğit ali olsun dedi şimdi değişik isim bulalım diyor bende Burak güzel dedim onu da beğenmiyor ozaman Yiğit Ali olsun kurcalama okadar dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…