2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

en azından birini karar vermişsiniz bence defne daha güzel çok hoş , zarif çağrışım yapıyor

Evet canım benim de aynı ya 4 ya 5 te uyanıyorum birkaç seferden sonra ne oluyor dedim sonra kendimi dinleyince meleğimin hareketli olduğunu farkettim sanırım onlr hareket ediyor uyanıyoruz Uyanınca bırakıyo bazen benimki bazen de devam ediyo

Bencede canım bizi uyandırıyorlar o saatte uyanıyorlar demekki her gece başka bi grupta okudum hamilelikte uyandığı saatlerde doğuncada o saatlerde uyanık oluyormuş doğruluğu varsa tabi

Eşimde Teoman diyor
Oğlum olsa Çınar koymayı çok istiyordum eşim Türkçe karakter olmasın isminde diyordu biz aslen Egeli olmasak da Ege bölgesinde yaşıyoruz burada tanıştık tüm özel anılarımız buradaN diye Ege yi düşünüyorduk şimdi bir arkadaşım koyacak biraz kısa ama güzel isim bence. Yeğenimin ismi toprak çok seviyorum o ismi de ikinci oldu geçen haftalar da onu da ateş koydular fikir verir belki
Kızım olacak geçenlerde bilge nasıl diye sordu düşündüm isim çok güzel ama biraz ağır geldi bana sanki çocuğa doğmadan sorumluluk yükler miyiz dedim listeden bakarken doğa nasıl dediğim beğendi AA dedim Türkçe karakter var sen istemiyordun rahatsız etmedi beni bence güzel dedi dedim daha erken düşünürüz
neyse aradan bir iki gün geçti AA neyi farkettim dedim benim ismimin baş harfiyle başlıyor senin isminin baş harfiyle devam ediyor ondan sonra tam bağlandı isme artık sürekli
Doğa diye sevip duruyor valla
Şimdilik bizim de doğa gibi sanırım bu saatten sonra eşimi vazgeçiremem başka isim bulsam da arada söylüyorum hiç biri doğa dan iyi değil diyor
Ben kız isimlerinden masal ve kumsal da seviyorum ama eşim hiç sevmedi en azından ortak noktamız var artık bakalım değişir mi

Bencede canım bizi uyandırıyorlar o saatte uyanıyorlar demekki her gece başka bi grupta okudum hamilelikte uyandığı saatlerde doğuncada o saatlerde uyanık oluyormuş doğruluğu varsa tabi
Ben de bunu duydum korkuyorum gece kuşu olacak diye ama kendimi teselli ediyorum şimdi yeri geniş ondan bu kadar rahat ben dinlenince hareket ediyor diye avutuyorum kendimi
Geçenlerde okudum bir yerde özellikle biz yürürken falan onlar genelde uyurmuş beşikte sallanır gibi oluyor ya biz yürüyünce

Eğer öleyse biz mıçtık çünkü ben hep yatma saatlerinde gece ve sabah hissediyorum en cok gğn içinde cok hissetmiyorum gündüz uyuyo gece taklada heralde

Doğa çok güzel

Bncede defne daha güzel esila bana nedense hep itici geliyor özenti isimler kategorisine atıyorum onu yiğit ali de cok güzel bence

Napsak gündüz yatıp gece mi iş yapsak
Benim oglum gece uyumuyordu birde gazkolik ti gece 3 te başlıyordu aglamaya sabah 3 te pes ediyordu yorgunluktan bitik halde uyuyordu

Bncede defne daha güzel esila bana nedense hep itici geliyor özenti isimler kategorisine atıyorum onu yiğit ali de cok güzel bence
Bende defneyi çok beğeniyorum ama yok adam beğenmiyor acaba eski sevgililerinden birinin adı defne miydi diyorum kıza gıcık olup ayrılmıştır ismine de gıcık oluyordur

Ben sabaha kadar uyuyamıyorum. Saat gece 03:00-04:00 artık zoraki yatıyorum canım. Hormonal değişimlerde normal böyle uyku sıkıntıları.

Kitapkurdu20 bende çınar istiyorum mail alırken cinar olcak en fazla benm adımda Pınar ama yabancılar pinar diyor Mehmet çınar olcak diyorum bakalım kayınpede ir tek isim koyun diye diretiyormus eşimde ailesine cok düşkün üzmek istemiyor ama kusurada bakmasınlar daha koyduguma dua etsinler ben koymak zorunda değilim sonucta dedim.. Ya Mehmet ya Mehmet çınar kim galip gelcek bilmiyorum

Bence de ikinci isim hakkına karışmasınlar
Tek isim istiyorlarsa çınar olacak o zaman diyin
TAkılıyorum tabiki de anlaşmazlıklar da en iyi çözüm iki isim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…