2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Eylülcüm tebrikler iyi sabrettin değdi ama.aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.hastalara geçmiş olsun papatyacım 1 muz ye her gün.zayıflasanda vitaminler önemli.

Sakin olmaya çalış biraz bence vardır bir bildiği birde aklına geleni doktoruna sor onlar hemen söylüyor neden olduğunu gereksiz bir şey sorsam bile cevap alıyorum :))

Kan pıhtılaşmask çeşitli mutasyınlardan oluyor. En yaygını da faktör v bildiğim kadarıyla. Doktorla konuş her ihtimale karşı bence. Ama homozigot olunca daha büyük sorun oluyor. Doktor muhtemelen geçmişinde düşük filan varsa ona göre hareket eder. Umarım bi şey çıkmaz.

Allah korusun inşallah kucağına almayı nasip etsin kuzeninde durumun böyle olduğunu genetik olup olmayacağını sor bence .

Merhaba hanımlar. Ben de geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Sürpriz oldu benim için. Doktora gittik kesesini gördüm. Ama nedense sürekli pimpirikli bi haldeyim. Acaba iyi mi, acaba bi sıkı tı çıkacak mı diye düşünmeden edemiyorum. İlk hamileliğim. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama acaba bu şekilde endişe etmem normal mi? Doktor olumsuz bir şey söylemese de olumsuz yazılardan çok etkilendim sanırım

Çoğul gebelikten şüphelenen bendim. Hayırlısı olsun, güle güle büyütün :)

AYNI DURUM BENDE DE var burdaki bi çok insandada var biraz fazla okuyup bsyleri bilince burdaki olumsuz yazılarıda okuyunca endişeler artıyor malesef

Ya eskiler nasıl duruyormuş 9 Ay ultrasonsuz. Ben perşembe tekrar gidicem ama resmen gün geçmiyor. İnşaallah hepimiz için her şey yolunda gider sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza

Kizlar doktordan geldim rahim kalinliği cok iyi dedi 18 mm üzeri imiş şimdi tekrar kan alcam dedi bana sonuca göre alttan bakar mi bakmaz mi bilmiyorum daha kese yok ama rahim kalinliğina göre diş gebelik falan diğil bence dedi bilmiyorum artik hayirlisi olsun 4.4 günlük bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…