2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aybi
Güzel canım iki gün sonra gözükür kese önemli olan artış 3 katı artmış
Ay inşallah canim bekliyorum bakalim doktor ne diycek şu diş gebelik illeti cikmasin içim rahatlasinda başka bişey istemiyorum 2 kere gecirdim birinde patladi birinde iğne ile duştu rabbim korusun inşallah

Aybi

Ay inşallah canim bekliyorum bakalim doktor ne diycek şu diş gebelik illeti cikmasin içim rahatlasinda başka bişey istemiyorum 2 kere gecirdim birinde patladi birinde iğne ile duştu rabbim korusun inşallah
Korkma canım güzel düşün inşallah onlarda kese gozukmemisti demi

Aybi

yok rahim kalinliği cok güzel daha kücük dedi 18 mm üzeri dedi iyi duşunuyorum ben artik diş gebelik ustasi oldum ağrisi hiç diş gebelik gibi digil yataktan kalkamazdim resmen felc etmişti beni şimdi cok iyi şukur

Değerine göre dedi diş gebelik diğil ama alttan bakcam ginede korkma dedi kese cikmaz ama dedi diş gebelik mi diğil mi anlariz kesin dedi bakar yarim saatte duğa bekliyorum kizlar rabbim buyuktur

Merhaba arkadaşlar, Cumartesi günü kanamam başladı açık pembe renkte, sonra koyulaştı Pazar akşamına kadar da sürdü. Çok korktum çok endişelendim bugün doktora gittim çok şükür bir sorun yok bebeğimizde. Kanaması olup da endişelenenler için yazmak istedim, umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız

Selam kizlar bende belki bu aya talibim 2014 eylul annesiyim eger olursa 2020 ekim annesi olucam 2 gun gecikti test yaptim idrar testi yaptim negatif cikti bakalim kan gelene kadar sansim var nasip zaten ilk gebeligimdede hep negatif veriyordu kanda cikti

Merhaba, hoşgeldin
Kan tahlili verdin mi?

Merhaba, hoşgeldin
Kan tahlili verdin mi?
Yok canim belki adet olurum diye persembe cuma veririm diye dusunuyorum nasip bakalim olursam kizim cok sevinecek kardes cok istiyor eee zamani kizim eylulde 6 yasinda olacak oyle senin kacinci gebeligin burda cok guzel arkadasliklar kuruluyor ben burayi cok seviyorum

Kizlarrrr kesem cikti altann bakinca allahim şukurler olsun ağladimm ne zaman hamile kalsam ya kese hiç görmedim bu sefer cok şukur perşembe gel dedi kalp atişlari için
Süper
Dedim ben sana vajinal muayene bu zaman için en iyisi Sağlıkla kavuş inşallah

Kizlarrrr kesem cikti altann bakinca allahim şukurler olsun ağladimm ne zaman hamile kalsam ya kese hiç görmedim bu sefer cok şukur perşembe gel dedi kalp atişlari için
Cok sukur 7.haftada kalp atisini dinle sonra 6 haftada bir git ben oyle yapardim tabi sen bilirsin cok usg ye girmekde iyi degil kanama sanci ama cok agrili sancin yoksa sıkinti yok demektir ben 3 aylik hamileyken 3 kere farkli zamanlarda yere karli buzlu yolda dustum hemde kaba etlerimin ustune cok sukur birsey olmadi simdi 6 yasina girecek kizim Allaha tevekkul edin herseyin vakti zamani var

Kızlar bulantılar ne durumda ? Ben yemek yerken tiksinti geldi çıkardım hepsini sonra da kasığım ağrıdı biraz normal değil mi birşey olmamıştır

Benim bir tüp bebek denemem oldu daha önce , gelişim durdu devam etmedi. Bu da 9. Yılda kendiliğinden geldi ilk olacak Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…