2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bugün diş ucumda bir beyazlama gördüm. Sizce kalsiyum eksikliğinden mi ?
Bu ara pek süt ürünleri tüketemiyorum

Selam size birşey sorucam bu kan pıhtılaşması olup olmadığı öğrenmek için ne yapmamız gerek benim kuzenim şuan hamile ve kan pıhtılaşmasından dolayı her gün iğne kullanıyor acaba genetik olabilir mi yani bende de var mıdır? Doktora söylesem test ister mi

Hayırlı olsun canım Çok sevdindim darısı yarın bana inşallah

Günaydın kızlar, benim 4+2. Acaba ne zaman kese görünür en erken?

Merhaba bence önce doktorunla konuş gerekli görürse test yapacaktır.

Şimdi cıktım muayeneden, kalp atışını gördüm dinledim gelişimi haftasıyla uyumlu kese düzenli cok şükür her şey yolunda
Çok güzel hayatında duyduğun en güzel ses değil mi :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağımızada almayı nasip etsin inşallah :)

Merhaba ilk önce tam duymak için yaptı sonra sabit tuttu :)
HMM BENDE HİÇ SABİT TUTMADIDA bu arada bi su sesi gibi bsyde geliyo ama öle aleti git gel yapınca o yüzden aletin yaptıgı baskından dolayımı öle bi ses cıktı anlamadım :))çok şüpheciyim yaa ben sanırım

Çok güzel hayatında duyduğun en güzel ses değil mi :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağımızada almayı nasip etsin inşallah :)
Evet gercekten öyle henüz bilincinde değildim ben ilk randevum icin baya bekledim 6+5te gittim ve orada gercekten varlığının bilincine vardım

Merhaba bence önce doktorunla konuş gerekli görürse test yapacaktır.
İşte neye göre gerekli görüp görmeyecek onu anlamıyorum benim ilk hamileliğimde de herşey yolunda gidiyordu ama 12 haftasında kalbi durdu ve nedeni belli olmadı hadi bunda da öyle olursa diye çok korkuyorum yine başlarda bi sıkıntı yok şükür ama sonunda yine sebepsizce kalbinin durmayacağını bilmiyoruz

Günaydın canım sevindim senin adına kaç haftalıktı senin Bebiş?

merhaba gunaydin kizlar simdi gunaydin dedigime bakmayin 5 6 da uyaniyorum bu ara biraz zor zamanlar geciriyorum ben yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz insallah hepimizin sureci saglikli ve keyifli gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…