Kizlar doktordan geldim rahim kalinliği cok iyi dedi 18 mm üzeri imiş şimdi tekrar kan alcam dedi bana sonuca göre alttan bakar mi bakmaz mi bilmiyorum daha kese yok ama rahim kalinliğina göre diş gebelik falan diğil bence dedi bilmiyorum artik hayirlisi olsun 4.4 günlük bebek
İşte ben de devlet eğt arşt hast de yaptırdım onu dedim zaten ama sonuc 2 ayda cıkmıştı o kadar beklemek tehlikeli olabileceğinden özele bi git istersen dedim
Bir kanama, bir ağrı yoksa sağlıklı gebelik olduğunu varsayıyorlar.. Çok saçma bir sistem, şuan kendimi tam anlamıyla hamile bile hissedemiyorum çünkü gözümle görmedim
Bence ilk haftalarda çok sık doktora gitmek faydalı bir şey değil. Boşuna stres ve yorgunluk oluyor. Ben 5+1'de gittim, sonraki randevum da 7+1'de senden iki gün sonra. Yani toplamda sadece 1 fazla muayeneye gitmiş olacağım. Onda da nokta gibi bir kese gördük o kadar. Burada daha da tecrübeliler 7. haftada ilk muayeneye gideceklerini söylüyorlardı. Gerçekten de ağrın, kanaman yoksa endişelenme; dinlen, kendine iyi bak ve tadını çıkar.
bence gerek yok ama doktorunuza güveniyorsanız baktırın tabi dediğim gibi cumaya kdr bekleyip görebilirsiniz diye düşünüyorum yada yeni cihazı olan byerde baktırın labaratuvarlar da filan oluyo
Olumsuz yazılarımdan etkilenen arkadaşlardan özür dilerim. Çok haklısınız insan endişe ediyor ve korkuyor. Bende bir umut bir teselli aramak adına burada tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını merak ettiğim için yazmıştım. Aynı durumu yaşayıpta sağlıklı bebek doğuranları görmek şu durumda insana o kadar iyi moral oluyor ki. Ancak yaşayan bilir. Allah kimseye bu çaresizliği yaşatmasın. Tekrar kusura bakmayın..
bence gerek yok ama doktorunuza güveniyorsanız baktırın tabi dediğim gibi cumaya kdr bekleyip görebilirsiniz diye düşünüyorum yada yeni cihazı olan byerde baktırın labaratuvarlar da filan oluyo
Bilmiyorum inşallah bakar doktoruma cok guveniyorum o olmasaydi gecen sene başka bir doktor bozulmuş gebeliğime diş gebelik tehşişi koydu iğne vurcaklardi boşu boşuna bu kanser iğnelerinden saat 6 da gitcem inşallah
Olumsuz yazılarımdan etkilenen arkadaşlardan özür dilerim. Çok haklısınız insan endişe ediyor ve korkuyor. Bende bir umut bir teselli aramak adına burada tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını merak ettiğim için yazmıştım. Aynı durumu yaşayıpta sağlıklı bebek doğuranları görmek şu durumda insana o kadar iyi moral oluyor ki. Ancak yaşayan bilir. Allah kimseye bu çaresizliği yaşatmasın. Tekrar kusura bakmayın..
Bilmiyorum inşallah bakar doktoruma cok guveniyorum o olmasaydi gecen sene başka bir doktor bozulmuş gebeliğime diş gebelik tehşişi koydu iğne vurcaklardi boşu boşuna bu kanser iğnelerinden saat 6 da gitcem inşallah
Bence ilk haftalarda çok sık doktora gitmek faydalı bir şey değil. Boşuna stres ve yorgunluk oluyor. Ben 5+1'de gittim, sonraki randevum da 7+1'de senden iki gün sonra. Yani toplamda sadece 1 fazla muayeneye gitmiş olacağım. Onda da nokta gibi bir kese gördük o kadar. Burada daha da tecrübeliler 7. haftada ilk muayeneye gideceklerini söylüyorlardı. Gerçekten de ağrın, kanaman yoksa endişelenme; dinlen, kendine iyi bak ve tadını çıkar.
Evet haklısın bir taraftan ama kalp sesi duymayı çok isterdim şimdilik bir şikayetim yok çok şükür arada bastıran bir uyku hali dışında o da değer içimi rahatlattın teşekkür ederim
kızlar günaydın geçmişi okuyamadım akşam.bakicam işler yoğun biraz bugün
sabah randevum vardı doktor soran biri vardı avcılar medicana dr faruk onur başeğmez tavsiye ederim çok ilgili herşeyi sormadan söylüyor
bide benim beta hcg için çok yüksek ikiz olabilir diyen biri vardı haklı çıktı iki bebeğinde sağlıklı çok şükür kalp atışını dinledik ikisininde ve her iki ailede de ilk ikiz
Maasallah Çifte mutluluk Bunca yıl bekledikten sonra ben de ikiz olmasını çok isterdim. Ama HCG makul değerde ve tek kese gördük Sağlıkla kavuş insallah bebislerine
Selam hanımlar bende doktordan geldim son adete göre 7+4 olan bebeğim ultrasonda 6+5 çıktı kalp atışını ve bebeği gördük doktor bi hafta geri olmasını adetimin 30 günde bir olmasından kaynaklı olduğunu söyledi
Kızlar bu kitapları bir kaç gün önce aldım özellikle kırmızı olan çok faydalı hamilelik, doğum ve sonrası, her anneye değil her kadına lazım bir kitap bence tavsiye ederim