2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
3 gün sonra görünür o zmn ihtimal dahilinde tabi 5 haftalıkken nokta kdrda olsa görünüyor tabi cihaza baglı birazda hayrlısı olsun:)

Benim kuzenim devlet hastenesinde yaptırmış pıhtılaşma için genetik inceleme yapmışlar ve pıhtılaşma çıkmıştı
İşte ben de devlet eğt arşt hast de yaptırdım onu dedim zaten ama sonuc 2 ayda cıkmıştı o kadar beklemek tehlikeli olabileceğinden özele bi git istersen dedim

3 gün sonra görünür o zmn ihtimal dahilinde tabi 5 haftalıkken nokta kdrda olsa görünüyor tabi cihaza baglı birazda hayrlısı olsun:)
Inşallah canim alttan bakmasini soylucem insan baya sitres oluyor

Bir kanama, bir ağrı yoksa sağlıklı gebelik olduğunu varsayıyorlar.. Çok saçma bir sistem, şuan kendimi tam anlamıyla hamile bile hissedemiyorum çünkü gözümle görmedim
Bence ilk haftalarda çok sık doktora gitmek faydalı bir şey değil. Boşuna stres ve yorgunluk oluyor. Ben 5+1'de gittim, sonraki randevum da 7+1'de senden iki gün sonra. Yani toplamda sadece 1 fazla muayeneye gitmiş olacağım. Onda da nokta gibi bir kese gördük o kadar. Burada daha da tecrübeliler 7. haftada ilk muayeneye gideceklerini söylüyorlardı. Gerçekten de ağrın, kanaman yoksa endişelenme; dinlen, kendine iyi bak ve tadını çıkar.

Inşallah canim alttan bakmasini soylucem insan baya sitres oluyor
bence gerek yok ama doktorunuza güveniyorsanız baktırın tabi dediğim gibi cumaya kdr bekleyip görebilirsiniz diye düşünüyorum yada yeni cihazı olan byerde baktırın labaratuvarlar da filan oluyo

Olumsuz yazılarımdan etkilenen arkadaşlardan özür dilerim. Çok haklısınız insan endişe ediyor ve korkuyor. Bende bir umut bir teselli aramak adına burada tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını merak ettiğim için yazmıştım. Aynı durumu yaşayıpta sağlıklı bebek doğuranları görmek şu durumda insana o kadar iyi moral oluyor ki. Ancak yaşayan bilir. Allah kimseye bu çaresizliği yaşatmasın. Tekrar kusura bakmayın..

bence gerek yok ama doktorunuza güveniyorsanız baktırın tabi dediğim gibi cumaya kdr bekleyip görebilirsiniz diye düşünüyorum yada yeni cihazı olan byerde baktırın labaratuvarlar da filan oluyo
Bilmiyorum inşallah bakar doktoruma cok guveniyorum o olmasaydi gecen sene başka bir doktor bozulmuş gebeliğime diş gebelik tehşişi koydu iğne vurcaklardi boşu boşuna bu kanser iğnelerinden saat 6 da gitcem inşallah

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel insallah

Evet haklısın bir taraftan ama kalp sesi duymayı çok isterdim şimdilik bir şikayetim yok çok şükür arada bastıran bir uyku hali dışında o da değer içimi rahatlattın teşekkür ederim

Maasallah Çifte mutluluk Bunca yıl bekledikten sonra ben de ikiz olmasını çok isterdim. Ama HCG makul değerde ve tek kese gördük Sağlıkla kavuş insallah bebislerine

Selam hanımlar bende doktordan geldim son adete göre 7+4 olan bebeğim ultrasonda 6+5 çıktı kalp atışını ve bebeği gördük doktor bi hafta geri olmasını adetimin 30 günde bir olmasından kaynaklı olduğunu söyledi

Kızlar bu kitapları bir kaç gün önce aldım özellikle kırmızı olan çok faydalı hamilelik, doğum ve sonrası, her anneye değil her kadına lazım bir kitap bence tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_20200217_170012.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…