- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
canim o su gibi akintilar arada bende de oluyirArkadaslar lutfen yardim edin. Ic camasirim islaniyor affedersiniz idrar kacirmis gibi. Su gibi akintim var. 6 haftalik suan. Progestan fitilde kulaniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim o su gibi akintilar arada bende de oluyirArkadaslar lutfen yardim edin. Ic camasirim islaniyor affedersiniz idrar kacirmis gibi. Su gibi akintim var. 6 haftalik suan. Progestan fitilde kulaniyorum
canim benim 6+5de duyulmadi ama belki benle ilgilidir bebek 1 hafta onden gidiyor cunku valla iyi sabrediyorsun:)Zaman gecmiyor sankiii saatler durmuş bugün
6+5 kalp atışı icin erken midir yahu 7+1 i mi beklemeliyim. Hic doktora gitmeme rekoru kırıcam forumda sanırım![]()
benim onu kullanmama ragmen bazen oyle akintim oluyorArkadaslar lutfen yardim edin. Ic camasirim islaniyor affedersiniz idrar kacirmis gibi. Su gibi akintim var. 6 haftalik suan. Progestan fitilde kulaniyorum
Kesinlikle folbiol den ben doktora sordum. Ben iki tane içmiştim ciddi ishal ağrıları çektim sabaha kadar onu düşük oluyor sanıp panik oldum neler neler, hepsi o ilaç yüzünden.eczane vermişti folik asit isteyince doktora gitmeden niye aliyorsam kendim.Canım Ekim annesi değilim ama şuan hamile kalmaya çalışıyorum öyle topikleri gezerken gözüme çarptı mesajın bende geçen ay folbiol kullanıyordum vede o ay çok ishal oldum nedense şimdi sen diyince aklıma geldi ondan mıydı acaba bu arada bu ay Dr maltofer fol yazdı onu kullaniyorum
Zaman gecmiyor sankiii saatler durmuş bugün
6+5 kalp atışı icin erken midir yahu 7+1 i mi beklemeliyim. Hic doktora gitmeme rekoru kırıcam forumda sanırım![]()
Ben Omepa VM kullanıyorum. Folik asit her formu ise yaramıyor ayrıca yeni bir araştırma okumuştum bir iki ay önce fonksiyonel tıp akademisinin paylaşımlarında , sentetik folik asit otizm riskini arttırıyor gibi bir şey anlatılıyordu. Sizin ve bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli imkan varsa alın kullanın derimSelamdoktordan geldim eve keseyi görebildik şükür. Devlet hastanesine gittim eşimi zorla soktum iceri normalde almiyorlarmis buna cok uzuldum
Son adet tarihimi sordu doktor sonra keseyi gördü ölçtü 9,5 mm 4,5 mm dedi asistanina. Bana hic bir sey soylemedi 2 hafta sonra gel kalp atisi icin dedi kan idrar testleri verdim. Hic bir sey soramadim doktora cok asık suratlıydı. Bir de folidoce verdi daha once kullanmistim ama baktim biraz pahali onun yerine folbiol kullansam olmaz mi acaba siz ne kullaniyorsunuz?
Mekanlara anlam yüklemeyin , güzel şeyler yaşıyorsunuz su an tadını çıkarınŞükür bizde bugün keseyi gördük çok sevindimama kötü bi tesadüfle karşılaştım. ilk gebeliğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğim odada ikinci bebeğimin kesesini gördük... Hayat işte insana neler neler yaşatıyor
Omepa VM kullanıyorum bugün doktoruma sorucam d vit ve magnezyuma devam edip etmeyeceğini, yazarım yinekızlar aranızda folik asıt dışında ekstra vitamin alanınız var mı?
Afyon'da bir arkadaşım var ona sorayım yazayımcanim iyi bir doktor bulursan banada yazar misin 5 aydan sonra bende orda olucam dogumu orda yapabilirim
Ben de d vitamini, c vitamini, magnezyum, omepa vm, iyot, selenyum, biotin , glutatyon kullanıyordum. Omepa VM devam su an , d vit ve magnezyumu 3 gündür almadım ama bugün soracağım tekrar.Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Ben gebeliği öğrenmeden önce koenzim q10, alfa lipoik asit, omega 3, d vitamini ve folat alıyordum şimdi sadece folata devam ediyorum. bir doktor d vitamini damlası başlarda zararlı olabiliyor gebe kalırsan bırak demişti ama ne kadar doğru bilemiyorum çünkü d vitamini aldığımı bilen diğer kadın-doğum doktorlarından böyle bir şey duymadım. Cuma günkü randevuda bunu sormak istiyorum.
Benim de şeffaf akıntım oluyor, normal mi bilmiyorum kalp atışına kadar rahatlayamayacağım.Arkadaslar lutfen yardim edin. Ic camasirim islaniyor affedersiniz idrar kacirmis gibi. Su gibi akintim var. 6 haftalik suan. Progestan fitilde kulaniyorum
cok sagol canim benimBen Omepa VM kullanıyorum. Folik asit her formu ise yaramıyor ayrıca yeni bir araştırma okumuştum bir iki ay önce fonksiyonel tıp akademisinin paylaşımlarında , sentetik folik asit otizm riskini arttırıyor gibi bir şey anlatılıyordu. Sizin ve bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli imkan varsa alın kullanın derimnette 60-70 TL eczanelerde daha pahalı. 3 aydır kullanıyorum ben.
Mekanlara anlam yüklemeyin , güzel şeyler yaşıyorsunuz su an tadını çıkarın
Omepa VM kullanıyorum bugün doktoruma sorucam d vit ve magnezyuma devam edip etmeyeceğini, yazarım yine
Afyon'da bir arkadaşım var ona sorayım yazayım
Ben de d vitamini, c vitamini, magnezyum, omepa vm, iyot, selenyum, biotin , glutatyon kullanıyordum. Omepa VM devam su an , d vit ve magnezyumu 3 gündür almadım ama bugün soracağım tekrar.
aynen oyle bir kalp atisini duysaydik tam oh diycemBenim de şeffaf akıntım oluyor, normal mi bilmiyorum kalp atışına kadar rahatlayamayacağım.
benim onu kullanmama ragmen bazen oyle akintim oluyor
Cok tsklee kizlar icimi rahatlattinizBenim de şeffaf akıntım oluyor, normal mi bilmiyorum kalp atışına kadar rahatlayamayacağım.
Merhabasat tan sonra 36. Günde yapılan bhcg 2213 çıktı benim. Kuzenim benim 1000 kusurdu ikiz olmasın diyor
Tabii ki ikiz ise duble mucize olur benim için ama merak ettim sizin kaçıncı gün kaçtı yazar mısınız?
Sat 6 ocakti, tahlil 10 Şubat'ta yapıldı
Ben de yarın akşam gidicem 39. Gün olacak yarın. Biz de görelim Allah'ın izniyleMerhaba
Benim de sat 7 ocak. En son 7 subatta 31.gün 1685 cikmisti benim. Ondan sonra bir daha kan testi yaptirmadim ben dün direk keseyi gördük doktor bakmadi beta hcg ye. Bugun 36.gün benim hesaplarsak 5000lerde falandir. Sizin de 2 ye katlandigini dusunursek 4000lerde falan gayet normal. Ikiz degil bu arada benimki![]()
Bende kalp atışı için 6+5 te gitcem doktor o güne randevu verdi bakalım kalp atışı görünecek miMerhaba beni 6+6 da çağırdı kalp atışı için doktorum.
Dun aynisini ben de yaptirdim, sizin lökosit 16 cikmis benim 45Arkadaşlar dün doktor kan ve idrar tahlili istemişti bugün baktım sonuçlar çıkmış bazı değerlerim çok yüksek çıkmış haftaya çarşamba günü randevum ama o zamana kadar ne olduğunu bilemicem sonucu atıyorum bi bakar mısınız böyle bi durumla karşılaşan var mı ? Eki Görüntüle 2589097
Merhaba, cumartesi günü ben de kan ve idrar verdim. İdrarda lökosit 16, epitel 22 çıkmıştı. İdrar kültürümün sonuçları çıkmamıştı, doktor belki hafif bir idrar yolları enfeksiyonu olabilir dedi. Ama idrar kültürüm temiz çıktı. Vücut hamileliğe tepki veriyor, bağışıklığını güçlendirmeye çalışıyor galiba dedi. Bolca su iç dedi. Size idrar kültürü testi yapıldı mı, bakteri pozitif gözüküyor, idrar kültürü önemliArkadaşlar dün doktor kan ve idrar tahlili istemişti bugün baktım sonuçlar çıkmış bazı değerlerim çok yüksek çıkmış haftaya çarşamba günü randevum ama o zamana kadar ne olduğunu bilemicem sonucu atıyorum bi bakar mısınız böyle bi durumla karşılaşan var mı ? Eki Görüntüle 2589097
İdrar kültürü önemli, idrar kültüründe üreme görünmezse sorun yok.Dun aynisini ben de yaptirdim, sizin lökosit 16 cikmis benim 45epitel hucre de fazlaydi hatirlamiyorum. Idrar yaparken agrim sizim yok ama enfeksiyon gozukuyor bugun elisa testi sonuclari cikarsa sonuclarimi gostericem doktora bakalim ne diycek. Korkutmadi degil. Ama kiz kardesimde de hep cikiyormus boyle doktor eger sikayetin yoksa onemli degil demis.