- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Ben de yaşadım bugün o duyguyu çok heycanlııHepinize iyi geceler, ancak bu saatte yazmaya fırsat bulabildim.
Bugün doktor randevum vardı. Karından kese göründü ama detay görmek için vajinal muayene yaptı doktorum. 5+3 te kese ve yolk sac göründü. Sabah açık pembe , kahverengi gibi lekelenmem olmuştu. Doktora yazmıştım ama hemen cevap alamayınca eczaneye gidip tedbiren 100 mg progestan alıp 1 tane içmiştim. Öğlen endişe etme yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek deyince doktorum , 100 mg progestan alıp içtiğimi söylemiştim. 9 yıl sonra kendiliğinden gelen mucize bebek olduğu için tedbiren 400 mg progestan verdi günlük. Haftaya cumartesi çağırdı , o zaman 6+5 te olacağız. 1-2 gün içinde bebeğin de gorunebilecegini ama cumartesinin çok daha iyi olacağını söyledi. Sağlıklı görünüyor ama bebeği de görelim hayirlisiyla dedi. Kesemizin ilk fotosunu da almış oldukmuayene esnasında dizlerimin bağı cozuldu , bacaklarım titremeye başladı
İlk muayene güzel geçti, inşallah ikincisinde mucizemi de görebilirim hayırlısıyla
![]()
Canım senin şuan kaç haftalık alttaki takvimde 7 hafta diyo