• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Amin :dua: , yarın benim için de büyük gün kontrolüm var, kanamada yaşadığım için endişeliyim. Umarım yarın güzel haberlerle geliriz.
Bu gece buradaki herkes birbiri icin dua etsin bence hamiş hamiş kabul eder Allah :) insallah guzel haber vericeksiniz merak etmeyin hic kolay degilmis meger annelik 😊

Bifincankahve Bifincankahve merhabaaa guzel haberlerini bekliyoruz gidebildin mi doktora 😇

Merhabaa canım bütün terslikler beni buluyor galiba 😅 sanırım doktorum doğuma girdiğinden bütün randevular birikmiş aksam 7ye attı benimkini Türkiye saatiyle 9 🙄 gelişmeler olunca mutlaka yazacağım 😘 sende durumlar nasıl

Merhabaa canım bütün terslikler beni buluyor galiba 😅 sanırım doktorum doğuma girdiğinden bütün randevular birikmiş aksam 7ye attı benimkini Türkiye saatiyle 9 🙄 gelişmeler olunca mutlaka yazacağım 😘 sende durumlar nasıl
Oooo gercekten de :) olsun vardır bi hayir yazarsin o zaman :) bende durum stabil yarin ultrasonda bakilacak doktor one gore bisey soyleyecekmis bekliyorum ben de :)

Diyetisyen sana 1 dilim tam buğday ekmeği kibrit kutusu falan diyorsa arkana bakmadan kaç ordan😁😁 Karatay ya da ümit aktas kitaplarından birini al, düşük karbonhidrat diyetinin en türk usulü halleri, ordan basla😉
Tmm cnm merak etme karatayi çok iyi biliyorum kitabım da var,ümit aktasa da bakayım edineyim.. bu arada ketojenik beslenmeyi de az çok biliyorum,protein ekmeklerini o ara keşfetmiştim ;) ciddi bı düzen değişikliği yapmam lazım ilk etapta kolay olmayacak biliyorum ama yapicam mutlaka çok teşekkür ederim 😍

Yanlis mi hatirliyorum bilmiyorum sanki gece terleme kabus gorme falan diye bahsetmistik seker dusmesine bagli oluyor diye konusmustuk siz miydinz? Bende de var hipoglisemi bir zarari var midir bebege acaba dikkat etmeye calisiyorum yediklerime ama yemekten 3 saat sonra dusuyor seker. Ara ögün yapiyorum.
Yok canım konuşmadık hiç bu konuda ama tüm bu saydiklarin bende de var.. çok tehlikeli dedi doktor.. açlık şekerim 106 çıkmış tokluk şekerim 60 :( benim de yarım saat sonra düşmeye başlıyor

Gittim ama onlar da göremedi. 10 gün daha bekleyelim dediler :KK43:
kese boyutu filan nedir gec döllenme oldugu için her ihtimali düşünüyorlar sanırım gec döllenmeyse 1 2 hafta geriden takip ediyor doktorlar hc bsy demedimi

Yok canım konuşmadık hiç bu konuda ama tüm bu saydiklarin bende de var.. çok tehlikeli dedi doktor.. açlık şekerim 106 çıkmış tokluk şekerim 60 :( benim de yarım saat sonra düşmeye başlıyor
Evet benim de aclik sekerim 70 cikmisti ne zor bi hastalik şekerin dusuyor ama seker yememen gerekiyor. Tehlikeliyse ben de daha cok dikkat edeyim madem :(

Bana protein demeyin, her türlü protein içerikli şeyden tiksinti geldi, sadece beyaz peynirli domatesli tost yiyebiliyorum protein olarak.

Evet benim de aclik sekerim 70 cikmisti ne zor bi hastalik şekerin dusuyor ama seker yememen gerekiyor. Tehlikeliyse ben de daha cok dikkat edeyim madem :KK43:
Senin açlık normal çıkmış aslında cnm.. hipoglisemi de yedikten hemen sonra çok hızlı yükselip bir anda düşüyor.. açlık sekerin yüksek, tokluk düşük çıkıyor tam tersi oluyor yani olması gerekenin

Hamiş anneler nasılsınız biz de bugün keseyi gördük çok şükür ama sata göre 5+2 ultrasonda 4+1 çıktı tamı tamına 1 hafta geriden geliyo kese boyutu da 4 mm doktor iyi dedi bi sorun yok dünden beri de çok açık kahverengi sarımsı bi akıntım var doktor duphaston ve vitamin E yazdı bunları kullan 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi böyle 1 hafta geriden giden arkadaşlar var mı? Beta sonucum en son 22 şubatta 335.9du bugğn 27 şubat 2882
Karından mı bakıldı keseye

şekere hangi degerden bakılıyor glukozdanmı
şekere hangi degerden bakılıyor glukozdanmı
Bu değerlere bakılıyormuş ben de simdi tekrar baktim 2017 deki degerlerim
Screenshot_20200227-155501_Drive.webp

Kızlar bende kontrolden geldim şimdi..hipertirodi var dedi doktor..randevu alıcam dahiliyeden..ilaçla tedaviyemi baslıcak bilmiyorum..var mı baska yasayan

Bu gece buradaki herkes birbiri icin dua etsin bence hamiş hamiş kabul eder Allah :) insallah guzel haber vericeksiniz merak etmeyin hic kolay degilmis meger annelik 😊
Evet akşam gidip dua edeceğim hepimiz için, inşallah siz de güzel haberler verirsiniz, Allah yardımcımız olsun :dua:

Back
X