Günaydın güzel hamisler

Maalesef aramızda üzücü durumlar yaşayanlar da var
Burada birbirimize destek olmak için bulunuyoruz, bildiğimiz şeyleri paylaşarak birbirimizden birşeyler öğreniyoruz. Empati yapmadan yazmayalim lütfen. Her yerden her çeşit insan var burada. Kimimiz büyük şehirlerde ve maddi olarak her türlü imkana sahip iken kimimiz köyde ya da küçük bir şehirde maddi ya da fiziki imkanları kısıtlı. Tavsiyede bulunurken bunları da düşünmemiz lazım bence.
Bende daha önce gelişim durduğu için iki kez ilaç kullanarak düşük yaptım, prof olan doktorum verdi ilaçları, mümkünse kendi kendine tahliye olmasını istedi. Sancı cekmek, kanamayı yaşamak hiç kolay değildi. Ama sonuç olarak herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan vücuttan atıldı. Bu tarz şeyler çok kişiseldir. Kimin için hangisinin iyi olacağına burada uzaktan bakarak karar veremeyiz.
Buranın destek olma misyonunu karşılıklı atismaya cevirmesek çok iyi olur, hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz.
Daha önce de yazdım goguslerimin şişmesi, arada uyku isteği dışında ne bulantım var ne tiksinmem. Ne dusunmeliyim şimdi benim bebeğim olması gerektiği gibi gelişmiyor mu yani. İnanın hem merak ediyorum hem de bazen endişe ediyorum. Cumartesiyi beklemeyip gidip bir yerde yeniden muayene olsam mi diye düşünüyorum. Ama sancım yok, kanamam yok. Anormal birşey yok ki otur oturduğun yerde diyorum kendi kendime