2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
çok şükür evdeyim ama herşey yasak 🚫 🥶 doğum nasıl , ne zaman , ne şekilde hiç birşey belli değil tek belli olan erken doğum riski 🤦🏻‍♀️ Ve tehlikeli durumda olduğum 😔 inşallah bebeğim büyür vaktinde gelir ❤
Az kaldı be canım az daha sabır. Hem 2 kg yi geçsinler hele bi önce sonrası Allah Kerim. Korkacak birşey yok artık Allah ın izniyle. minnoşlar sağlıkla mutlulukla kolaylıkla gelsinler inşallah :KK19: :KK200:

Kızlar moralim çok bozuk Progestan kullanmama rağmen rahim ağzı uzunluğu 29 dan 27 e düşmüş doktorum Eylül’ün 14-15ine kadar dayansak yeter dedi şuan kilosu 2500 olmuş normalde 32+6 yız ama ultrasona göre 33+4 çıkıyor 1 hafta öndeymiş bebeğim , çok korkuyorum
Korkma canım artık yavaş havaş baskıdan düşücek tabi bu sayı, bende serklaj olmuştum. Şu an 28mm benim de.. yatıp dinlendiğin ve baskıyı azalttığın sürece rahim sıfırlasa bile duranlar var. Merak etme ne kaldı artık şurda dayanır 💛

Son 1 haftadır bende aynıyım çocuk çıkacakmış gibime geliyor.başı zaten aşağıdaydı 4 haftadır kanala girmeyemi çalışıyo napıyo anlamadım bi faaliyet var ama ona eminim yani. :KK48:
herhalde kanala yerlesmeye calisyorlar ya da o anki pozisyonlarindan oluyor cunku her zaman olmuyor

Bence haftasi dolsun oyle gelsin diye dua edelim. Ne kdr erken gelirse o kdr daha cok sorun demektir
haklisin canim iste son zamanlar olunca merak bir taraftan agirlasmak bir taraftan boyle serzeniste bulunuyoruz ama onemli olan onun en saglikli olacagi zaman gelmesi

hellöö kızlar ben minik tospamı gördüm bugün cok güzel geçti kontrolümüz şükür herşey yolunda..2389 gram 44 cm olmuş tospikim..sabaha kadar uyutmayan sıpa doktora gidince mışıl mışıl uyuyacağı tutuyor doğru dürüst bir poz vermedi yine bu seferde çok bulanık çıktı görüntü
Oy maşaAllah ben daha böyle göremedim inşaAllah özele geçince görücem ☺️Rabbim sağlıkla büyütsün

M mertur canım çok büyük geçmiş olsun. Ailen yanındaymış en azından çocuklarınla ilgilenebilecek birileri var🙏. Sıkma canını sen tedbirini aldın, ne gerekiyorsa yapıyorsun zaten bundan sonrası da tevekkül.🤗 Allah yardımcın olacaktır içini ferah tut🙏Bence baya 38 i falan göreceksin. Sana teselli verirken kendim kolilerin aradında doğurmam inşallah(taşınıyorum ben de buara)

Iyice hareketlerim zorlasti artik
Bugun kalktigimdan beri bebek asagiya tas gbi oturdu resmen. Yuruyemiyorum hic. Popom agridi baskidan sizliyor hep duramiyorum. Normal mi bilemedim.

Ben günde 40 dk yürüyorum aslında. Ama yaş 34 ondan ve ailede şeker geçmişi olduğundan yakamı bırkamıyor. Dün ilacı içtim hemen 100 ün altına düştü rakamlar. inşallah 90 ında altona düşerde iyice rahat ederim.
Merhabalar 🌺 açlık kan şekeri 100 ve altında olduğu sürece normal dedi doktorum, ilaç neden başladı doktor?

Ben de bugün bitirdim💪🏻Tek yaptığım için yavaş yavaş yıkama ütüleme 3-4 gün oldu 🤪
Herşey var pijama bende de yok bir türlü içeme sineni bulamadım 🙈
Canım ben de yeni buldum illa koyu renk aradım. lcw dan sipariş vericem. Siyah üzerine puantiyeli bugs bunny işlemesi var ufak trendyoldan alıcam atarım resmini bi bak istersen

Bende de çıktı dikkat ediyorum evde takiple azaldı ama önde gitmesi kafası büyük olması falan şekerden dedi doktorum

Yardıma birini çağırsan hallet bence sonra daha zor olur daha benim temizlik var 🤦🏼‍♀️
Temizlik icin alacam yardimci ama diger isler icin yasadigim yerde cok kimse yok yavas yavas yapacam artik bakalim haftaya 32 haftamda calismaya baslayacam zaten bitirmem lazim hemen

çok şükür evdeyim ama herşey yasak 🚫 🥶 doğum nasıl , ne zaman , ne şekilde hiç birşey belli değil tek belli olan erken doğum riski 🤦🏻‍♀️ Ve tehlikeli durumda olduğum 😔 inşallah bebeğim büyür vaktinde gelir ❤
M mertur cum zaman çok hızlı geçiyor, inşallah zamanını doldurup gelecek bebiş. Canını sıkıp kendine bu süreci daha da zorlaşmasına izin vermelisin?🌺 şekerin nasıl oldu?

Iyice hareketlerim zorlasti artik
Bugun kalktigimdan beri bebek asagiya tas gbi oturdu resmen. Yuruyemiyorum hic. Popom agridi baskidan sizliyor hep duramiyorum. Normal mi bilemedim.
Normal ya çok baskı oluyo artık agırlastılar iyice hele yorulunca cok cok kötü agrı sızı oluyo bol bol dinlen

Back
X