- 7 Şubat 2020
- 470
- 450
- 103
- 31
Ondandir dimi ya dogum yaklastikca korkar oldum sanci habercisi mi bu diyeNormal ya çok baskı oluyo artık agırlastılar iyice hele yorulunca cok cok kötü agrı sızı oluyo bol bol dinlen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondandir dimi ya dogum yaklastikca korkar oldum sanci habercisi mi bu diyeNormal ya çok baskı oluyo artık agırlastılar iyice hele yorulunca cok cok kötü agrı sızı oluyo bol bol dinlen
canim valla bende de ayni ozellikle bu ara acayip bir baski hissediyorum asagida baya zorluyor ama sanirim artik sonlara yaklastigimiz icinOndandir dimi ya dogum yaklastikca korkar oldum sanci habercisi mi bu diye
Yok benim de özellikle 31 de cok agrım olmustu suan azaldı mesela gerci daha cok yatıyorum ondan olabilir ama o haftalarda normalmiş ben doktora söylemiştim beklediğimiz seyler anormal Bi durum yok demiştiOndandir dimi ya dogum yaklastikca korkar oldum sanci habercisi mi bu diye
Insallah oyledir. Netten falan bakiorum bebek kasilmalari boyle yaparmis. Sancim mi oluyor anlamiyorm diye korkuyorum. Dinlendim uzandim gecmedicanim valla bende de ayni ozellikle bu ara acayip bir baski hissediyorum asagida baya zorluyor ama sanirim artik sonlara yaklastigimiz icin
Oyle mi yaa normalse cekcez artik saglikli hersey yolunda olsun daYok benim de özellikle 31 de cok agrım olmustu suan azaldı mesela gerci daha cok yatıyorum ondan olabilir ama o haftalarda normalmiş ben doktora söylemiştim beklediğimiz seyler anormal Bi durum yok demişti
hayırlısı hakkında. haberdar et bizideBen yine hastaneye geldim biraz önce kanama oldu tekrarne kadar yatarım belli değil
![]()
hayırlısı hakkında. haberdar et bizide
Tesekkur ederim cümlemizin insallah..son aylarda görüntu almak çok zorlaşıyo ama inşallah poz verir :)Oy maşaAllah ben daha böyle göremedim inşaAllah özele geçince görücem ☺Rabbim sağlıkla büyütsün
Çok geçmiş olsunBen yine hastaneye geldim biraz önce kanama oldu tekrarne kadar yatarım belli değil
![]()
İnşallah bende çıkmak istiyorumÇok geçmiş olsun ❤ Umarım tez zamanda evine döner kuzularını evinde beklersin canım
Devlette mi calisiyorsunuz? 24 den 32 ye olan idari izin bitiyor diye mi ise baslayacaksiniz 32. haftadaTemizlik icin alacam yardimci ama diger isler icin yasadigim yerde cok kimse yok yavas yavas yapacam artik bakalim haftaya 32 haftamda calismaya baslayacam zaten bitirmem lazim hemen
Tipe bakhellöö kızlar ben minik tospamı gördüm bugün cok güzel geçti kontrolümüz şükür herşey yolunda..2389 gram 44 cm olmuş tospikim..sabaha kadar uyutmayan sıpa doktora gidince mışıl mışıl uyuyacağı tutuyor doğru dürüst bir poz vermedi yine bu seferde çok bulanık çıktı görüntü
E bebekte hipp var ondan alın dediler bize ondan alcazHastaneye giderken mama götürün nolur nolmaz diye diyolar mama fikri olan var mı
Canım ben şu siyah uzun kolluyu aldım. Diğerini de beğendim ama henüz almadım, ben hep alttan tshirt ümü kaldırıp emziririm düğmeli de olsa yine alttan kaldıracağım için için benim için sorun değil aslında düğmeli olması olayı. Benim aldığım siyahın kısa kollusu da vardı bi karıştır istersen lcw nın sitesiniBen de bugün bitirdimTek yaptığım için yavaş yavaş yıkama ütüleme 3-4 gün oldu
Herşey var pijama bende de yok bir türlü içeme sineni bulamadım![]()
Ah ya maşallah çok güzelhellöö kızlar ben minik tospamı gördüm bugün cok güzel geçti kontrolümüz şükür herşey yolunda..2389 gram 44 cm olmuş tospikim..sabaha kadar uyutmayan sıpa doktora gidince mışıl mışıl uyuyacağı tutuyor doğru dürüst bir poz vermedi yine bu seferde çok bulanık çıktı görüntü
Canım neler koydun?Kıyafet yıkama ütüleme yerleştirme bitti hastane çantamıda hazırladık sadece gecelik kaldı bence yapmayanlar geçe bırakmasın zor oluyorBeşiğide alalı 15 gün oldu hala gelecek diye bekliyorum
![]()
Cok gecmis olsun canım biran önce kesilir.insallah telaş etmeyatışım yapıldı, sancı yok çok şükür , kanama var işte![]()
Ah ya maşallah çok güzel![]()