- 28 Temmuz 2016
- 4.043
- 6.758
- 158
Hangisinden aldınız
Sevi Bebe Pamuklu Bebek Reflü Yatağı - ebebek
Sevi Bebe Pamuklu Bebek Reflü Yatağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisinden aldınız
diger hastaneler pandemi hastanesi oldugu icin yapmiyorlarmış bu ikisi yapiyormuş doktorum öyle dedi valla bilemiyorum..Şuan bütün hastaneler yapıyor diye duydum ben onu. Pandemi sürecinde olduğumuz için. Arkadaşim acibademde doğum yaptı, onlarada doğumdan önce test yapıldı
zamaninda gelsinler insallah canimBenim ikinci gebeligim ilkinde hic boyle seyler yasamamistim hamile oldugumu unutuyordum. Bebek sertlesince falan bunun kasilmadan sayiyorlar ama benm bugun yalanci sancim oldu galiba. Bu bebis erkenden gelck gbi bir his var icimde hayirlisi
insallah en kisa surede sagligina kavusursun kuzum dualarimiz seninleSaolasınilaç , serum , iğne , nst bu şekilde yatışa devam
Masallah canim senin daha az her gecen gün insan dahada heyecanlaniyor 2 kisilik hayatımız 3 kisi oluyor artikay bende baktım da şimdi 46 gün diyor![]()
Pedler ama ayrı paketin içinde daha oluyor.Günlük pedlerin bir kısmı açık oluyor.Yani benim kullandiklarim öyle.Aa ben açtım bezi öyle miymiş, ilk defa duydum ne alaka ama ya pedleri de açıyoruz. Kaç ay kullanılıyor
Perinatlog profu tavsiye etmişti arkadaşıma grip aşısını 3 yıl once şimdi değişmiş midir bilemem.internette ve haberlerle izledim. vurulabileceği söyleniyor. doktora sorucam bende. zaten her ay alerji aşısı oluyorum ben. eğer sakınca yoksa grip aşısını da olurum
Cok geçmiş olsun bu günlerde gecicek yavrunu kucağina alcaksin inşallahSaolasınilaç , serum , iğne , nst bu şekilde yatışa devam
Cok guzel olmus cnm daha ne olsun.Ebe arkadaşım bebek icin 2 gün kalacağımı var sayarak 5 takim yap dedi.Yani 10lu takimin icinde 2 tane oluyor gibi geldi bana ben çıtçıtlı bodyleri koymadım göbek düşmesi olmadığı için onun yerine ic zibin koydum. Takim takim posetledim senin gibi.İyi gecelerbende çanta hazırlıyorum saatlerdir Herşeyi koymak geliyor içimden
2 tane 10 lu hastane çıkışı bir de tulum koydum acaba az mı?
Bende buzdolabı poşetlerinin içine koyup üzerine yazdım, resimde ki gibi 10 defa kilitli poşet almaya gidip unuttuğum için artık buzdolabı poşetlerini işlevsel hale getirip hazırlayayım dedim![]()
Ben de park yatak bakıyorum ama hangi marka hangi model almalı hiç bilmiyorumkizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim park yatak en mantiklisi olarak gorunuyor en iyisi park yatak almak olucak sanirim hepinize tesekkurler![]()
Acaba pamuk olmayıp içinde sıvı tutucu jel gibi şeyler olan mı bozuluyor.Gerçi tekrar kilitli poşette birşey olmaz .Bende açtım ama kilitli poşete koydum aynı şey.Ayrıca sırf pamuk olan bez niye bozulsun ya bence o kremli olan bezler içindir.
Off ben dee..Simdiden ne yapacagim diye dusunmeye başladım..2 aylikken bitecek dogum izni..
Zaten çok zaman kalmadı birde dediğin gibi kilitli poşette bozulmaz benceAcaba pamuk olmayıp içinde sıvı tutucu jel gibi şeyler olan mı bozuluyor.Gerçi tekrar kilitli poşette birşey olmaz .
Ben de park yatak bakıyorum ama hangi marka hangi model almalı hiç bilmiyorumÖnerisi olan var mı arkadaşlar?
insallah en kisa surede sagligina kavusursun kuzum dualarimiz seninle
Cok geçmiş olsun bu günlerde gecicek yavrunu kucağina alcaksin inşallah![]()
kesinlikle park yatak. katla koy çantasına istediğin yere götür kamp sandalyeleri gibi aynı.
İyi de grip aşısı korona için etkili değil. Sadece grip için mi yaptırıyorsunuz?Perinatlog profu tavsiye etmişti arkadaşıma grip aşısını 3 yıl once şimdi değişmiş midir bilemem.
Bende park yatak bakıyorum ilk portatif beşik alıcam dedim ufacıklar vazgeçtim.. Önce 1 tane tek kurarım biraz büyüdüklerinde ikincisini de kurarım..Ben de park yatak bakıyorum ama hangi marka hangi model almalı hiç bilmiyorumÖnerisi olan var mı arkadaşlar?
Ellerine sağlıkCok guzel olmus cnm daha ne olsun.Ebe arkadaşım bebek icin 2 gün kalacağımı var sayarak 5 takim yap dedi.Yani 10lu takimin icinde 2 tane oluyor gibi geldi bana ben çıtçıtlı bodyleri koymadım göbek düşmesi olmadığı için onun yerine ic zibin koydum. Takim takim posetledim senin gibi.