2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şuan bütün hastaneler yapıyor diye duydum ben onu. Pandemi sürecinde olduğumuz için. Arkadaşim acibademde doğum yaptı, onlarada doğumdan önce test yapıldı
diger hastaneler pandemi hastanesi oldugu icin yapmiyorlarmış bu ikisi yapiyormuş doktorum öyle dedi valla bilemiyorum..

internette ve haberlerle izledim. vurulabileceği söyleniyor. doktora sorucam bende. zaten her ay alerji aşısı oluyorum ben. eğer sakınca yoksa grip aşısını da olurum
Perinatlog profu tavsiye etmişti arkadaşıma grip aşısını 3 yıl once şimdi değişmiş midir bilemem.

İyi geceler 💤 bende çanta hazırlıyorum saatlerdir Herşeyi koymak geliyor içimden 🙈 2 tane 10 lu hastane çıkışı bir de tulum koydum acaba az mı?
Bende buzdolabı poşetlerinin içine koyup üzerine yazdım, resimde ki gibi 10 defa kilitli poşet almaya gidip unuttuğum için artık buzdolabı poşetlerini işlevsel hale getirip hazırlayayım dedim 😂😂😂😂
Cok guzel olmus cnm daha ne olsun.Ebe arkadaşım bebek icin 2 gün kalacağımı var sayarak 5 takim yap dedi.Yani 10lu takimin icinde 2 tane oluyor gibi geldi bana ben çıtçıtlı bodyleri koymadım göbek düşmesi olmadığı için onun yerine ic zibin koydum. Takim takim posetledim senin gibi.

Bende açtım ama kilitli poşete koydum aynı şey.Ayrıca sırf pamuk olan bez niye bozulsun ya bence o kremli olan bezler içindir.
Acaba pamuk olmayıp içinde sıvı tutucu jel gibi şeyler olan mı bozuluyor.Gerçi tekrar kilitli poşette birşey olmaz .

Off ben dee..Simdiden ne yapacagim diye dusunmeye başladım..2 aylikken bitecek dogum izni..

Ben altı ay ücretsiz izin alıcam. Para geri gelir ama o günler geri gelmez. Eğer Kredi borcunuz filan yoksa sizde bi düşünün. tek maaşla idare etmeye çalışıcaz.

Ev alamadığıma üzülmüştüm ama şuan seviniyorum , 6 ay kıt yaşıycaz ama olsundu 😂😂

Acaba pamuk olmayıp içinde sıvı tutucu jel gibi şeyler olan mı bozuluyor.Gerçi tekrar kilitli poşette birşey olmaz .
Zaten çok zaman kalmadı birde dediğin gibi kilitli poşette bozulmaz bence 🍀🌷
Çocuklarımın bebeklik zamanında da gezdiğim için arabada ayrı bir çanta daha vardı . Bazen yanımda taşıdığım çantaya bez koydum sanıp içinde de olmaması veya düşündüğümden fazla harcaması durumlarında arabada yedek kıyafet / bez elzem şeyleri içeren çanta yapmıştım . Arabadaki bez uzun sürede tüketildiği için içindeki sıvı emici kısım ellediğinde hafif kurumuş olduğunu görmüştüm . Ama şuan açılan bezler zaten çok durmadan kullanılacak ❤️ Bezin bozulması da öyledi ki arabaki bez güneşte de kalmıştı (sıcaklık açısından ) uzun süre de beklemişti 🍀

Ben de park yatak bakıyorum ama hangi marka hangi model almalı hiç bilmiyorum🙈🤔 Önerisi olan var mı arkadaşlar?

Kuzum bana arkadaşlarım kademeli olarak yükseltlip alçalanlardan al demişti. Ilk doğduklarında çok küçük olduklarından ve sıksık alıp bıraltığından belin sırtım ağrımasın diye öyle dediler.

Ben arkadaşlardan aldım, ne kadar az masraf o kadar iyi 😁

Ben de park yatak bakıyorum ama hangi marka hangi model almalı hiç bilmiyorum🙈🤔 Önerisi olan var mı arkadaşlar?
Bende park yatak bakıyorum ilk portatif beşik alıcam dedim ufacıklar vazgeçtim.. Önce 1 tane tek kurarım biraz büyüdüklerinde ikincisini de kurarım..
Kraftınkiler hoşuma gitti hala karar veremedim bende..

Cok guzel olmus cnm daha ne olsun.Ebe arkadaşım bebek icin 2 gün kalacağımı var sayarak 5 takim yap dedi.Yani 10lu takimin icinde 2 tane oluyor gibi geldi bana ben çıtçıtlı bodyleri koymadım göbek düşmesi olmadığı için onun yerine ic zibin koydum. Takim takim posetledim senin gibi.
Ellerine sağlık ❤️ O zaman ben 1 takım daha koyayım canım 🌺

Back
X