Müdürün kesinlikle boş yapıyor. Gayet de aktarılır doğum sonrasına. Hakkını gasp etmesine izin verme.Evet canım öyle. Raporunu değiştir izin aktarma olmayacak bu süreçte diyor benim müdür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müdürün kesinlikle boş yapıyor. Gayet de aktarılır doğum sonrasına. Hakkını gasp etmesine izin verme.Evet canım öyle. Raporunu değiştir izin aktarma olmayacak bu süreçte diyor benim müdür
Benim büyük kuzu evine gitse yapıcamBaşla bacım başla bir an evvel, senin bir de kuzular ikiz, anca yetişir![]()
Benim büyük kuzu evine gitse yapıcampazardan beri kv burda 2 gün diye geldi gitmemek için kendine bahaneler üretiyor değişik ruh halleri içindeyim
Eksiklerim vardı bu hafta içi halledecektim karabasan gibi çöktü üstüme![]()
Yaa kaçıncı haftada doğmuş nasıl olmuş. Suyu mi gelmiş çok çok merak ettim. Bebek az mı hareket ediyor diye doktora gitti noldu acaba. Benim bebeğimin hareketi azaldı Eylül 7de randevuya gidince soracağım. Ara sıra vajinama baskı yapıyor sanki artık ayağımı kafası mi. Yalancı sancı da yaşıyorum. Çok çok hafif. Acaba kendimi çok dinlemesem mi diyorum.Ayy çok erken gelmişbebiş kaç gr doğmuş uzun süre küvezde kalmasa bari
Kız sen yapsana işini. Otursun köşede kırlent gibi bi işe de yaramıyorsa. Ne bekliyosun onun keyfini. Ay sinir oldum senin kv ye.Benim büyük kuzu evine gitse yapıcampazardan beri kv burda 2 gün diye geldi gitmemek için kendine bahaneler üretiyor değişik ruh halleri içindeyim
Evet evet bende ikinci dalga var misafir kabul etmiyorum dedimdoğumdan evvel kendi yerini ayarlıyo galiba
Ay Allah kurtarsın.insanın özel Hayatını hiçe sayanlara snir oluyorum herşeyin bi kararı varBenim büyük kuzu evine gitse yapıcampazardan beri kv burda 2 gün diye geldi gitmemek için kendine bahaneler üretiyor değişik ruh halleri içindeyim
Ver eline ütüyü babaannesi ütüle sin 2 minik torununun kokunu duyar deyip yıka ver eline.Oturduğun yerden yapiver de.Oğluna kiyamazsa esine soyle ne bileyim is çıkar sürekli rahatı bozulunca gider o .Kız sen yapsana işini. Otursun köşede kırlent gibi bi işe de yaramıyorsa. Ne bekliyosun onun keyfini. Ay sinir oldum senin kv ye.
Eksiklerim var canım yoksa bende o burdayken yapacaktım..Kız sen yapsana işini. Otursun köşede kırlent gibi bi işe de yaramıyorsa. Ne bekliyosun onun keyfini. Ay sinir oldum senin kv ye.
Napmam lazım sence ? Okula gidemiyorum öyle dediği için ilk gün geri döndüm 2 gündür de gitmiyorum bakanlığın cevabını bekliyorum diye ama eline koz vermiyorumdur inşAllahMüdürün kesinlikle boş yapıyor. Gayet de aktarılır doğum sonrasına. Hakkını gasp etmesine izin verme.
Kııız ben ona yaptırsam hiç gitmez ben sana el atıyorum yazık sana der oturur dahaVer eline ütüyü babaannesi ütüle sin 2 minik torununun kokunu duyar deyip yıka ver eline.Oturduğun yerden yapiver de.Oğluna kiyamazsa esine soyle ne bileyim is çıkar sürekli rahatı bozulunca gider o .![]()
Ooo ozaman başka taktik lazım. Ne yapsak acaba ?Hiç bilemedim ki.Kııız ben ona yaptırsam hiç gitmez ben sana el atıyorum yazık sana der oturur daha![]()
Ben taktiğimi biliyorum dedikoduyu çok seviyor biri ile konuşmazsa sıkılıyor mümkün oldukça yanında oturmuyorumOoo ozaman başka taktik lazım. Ne yapsak acaba ?Hiç bilemedim ki.![]()
Gözün aydın canım. İnşallah doğuma kadar artık bi sorun olmaz.Kızlaaar ben hastaneden çıktııım ❤
Başlangıç 72 şimdi 82 ama hastanede 1 kilo fazla çıkıyorum oda ayakkabı ve kıyafetlerden fazla çıkıyor herhalde..Arkadaşlar kilolar nasıl gidiyor benim 31+4 oldu Ve 9-10 arası kilo aldım .ilk gebeliğim de çok aldım ama bunda çok yavaş alıyorum herhalde yaramaz oğlumun peşinde çok geziniyorum diye☺
Hmm tamam canımCanım çocuk odasına peluş tarzı halılar pek önerilmiyo. Toz falan hapsettiği için, hele alerjik bebek olursa tamamen yasak peluş olan herşey. O yüzden bence peluş bakma.
Begumpaylan fotograf ve emineyıldırım fotograf canım instadan bakabilirsin.Paket halinde de oluyormuş direkt hamilelik de oluyormuşBişey öğrenirsen bana da haber verebilir misin![]()
51,5 tum 62 yim şimdiArkadaşlar kilolar nasıl gidiyor benim 31+4 oldu Ve 9-10 arası kilo aldım .ilk gebeliğim de çok aldım ama bunda çok yavaş alıyorum herhalde yaramaz oğlumun peşinde çok geziniyorum diye☺