2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
banada öle çalıstıgım için sanırım gündüz çalıs aksma eve git yemek ev zamn geciyor baya :)
Valla calısanlara helal olsun Ben calısmadıgım halde cok zorlanıyorum iki ayakta dursam hemen alt taraflarım belim agrıyo plasenta previadan dolayı mı böyleyim bilmiyorum 😆

Doktor onlar hareket ettiğinde oluyor normal dedi iki haftaya çağırıyormuş artık

iyi hadi 🍀❤️

Tüp bebek Ekim annelerinin ilk bebeği doğdu kızlar @Esrapembeli bugün sezeryan ile doğum yapmış 😍
tahmini doğum tarihimiz de aynıydı..
İlk bebek tüp bebek annelerinden geldi eylülü bile beklemedi yaramaz bıdık😁

Ayyy 31 haftalık mı doğdular 🥰 sağlıkları nasılmış , hangi hastanede doğum yaptı acaba 🙈😊

Valla calısanlara helal olsun Ben calısmadıgım halde cok zorlanıyorum iki ayakta dursam hemen alt taraflarım belim agrıyo plasenta previadan dolayı mı böyleyim bilmiyorum 😆
Walla calısıyorum bide gelip eve yemek yapıyorum tam tesekküllü olmasada bşyler yapıyorum bulasık topluyorum ufak tefek işleri yürütüyorum hala ama kolay olmuyo tabi 😊😊

ana kucağı ne aldın canım ve ortalama ne kadar zaman kullanırsın ana kucağını ben kararsızım almak konusunda yataş juno aldım ilk 4 ay için
Ben bugün ebebek ten joie sansa aldım mamaro tarzı kendi kendine sallanıyo müzikli falan ünitesinden çıkarıp normal ana kucağı olarakta kullanabiliyosun 1300 tl idi fiyatı.

Bende heyecanlandım anne iyi şükür bebek te küvezde annemiz hala şokta 🥰😍
Ayy çok erken gelmiş 😬 bebiş kaç gr doğmuş uzun süre küvezde kalmasa bari
[/QUOTE]
Yaa kaçıncı haftada doğmuş nasıl olmuş. Suyu mi gelmiş çok çok merak ettim. Bebek az mı hareket ediyor diye doktora gitti noldu acaba. Benim bebeğimin hareketi azaldı Eylül 7de randevuya gidince soracağım. Ara sıra vajinama baskı yapıyor sanki artık ayağımı kafası mi. Yalancı sancı da yaşıyorum. Çok çok hafif. Acaba kendimi çok dinlemesem mi diyorum.

Back
X