- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
Ay çok heyecanlı değil mi yaw1820 grm doğmuş @Leylak Bahcesi![]()

Kocam bile şaşırdı habere

Allah bebişlerimizi sağlıkla hayırla mutlulukla kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok heyecanlı değil mi yaw1820 grm doğmuş @Leylak Bahcesi![]()
Valla calısanlara helal olsun Ben calısmadıgım halde cok zorlanıyorum iki ayakta dursam hemen alt taraflarım belim agrıyo plasenta previadan dolayı mı böyleyim bilmiyorumbanada öle çalıstıgım için sanırım gündüz çalıs aksma eve git yemek ev zamn geciyor baya :)
Evet ya bende okurken şaşırdım neyseki iyilerAy çok heyecanlı değil mi yaw![]()
Kocam bile şaşırdı habere
Allah bebişlerimizi sağlıkla hayırla mutlulukla kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin inşallah
Doktor onlar hareket ettiğinde oluyor normal dedi iki haftaya çağırıyormuş artık
Tüp bebek Ekim annelerinin ilk bebeği doğdu kızlar @Esrapembeli bugün sezeryan ile doğum yapmış
tahmini doğum tarihimiz de aynıydı..
İlk bebek tüp bebek annelerinden geldi eylülü bile beklemedi yaramaz bıdık![]()
insallah biran once kuvezden cikar beraber evlerine giderleramin
Bende heyecanlandım anne iyi şükür bebek te küvezde annemiz hala şokta![]()
Kızlar bebeğin odasına intten halı alan var mı?Şekillerini beğeniyorum ama emin olamıyorum..
ben 30+4 üm oda okadar herhalde..iyi hadi
Ayyy 31 haftalık mı doğdularsağlıkları nasılmış , hangi hastanede doğum yaptı acaba
![]()
Amin canıminsallah biran once kuvezden cikar beraber evlerine giderler
Walla calısıyorum bide gelip eve yemek yapıyorum tam tesekküllü olmasada bşyler yapıyorum bulasık topluyorum ufak tefek işleri yürütüyorum hala ama kolay olmuyo tabiValla calısanlara helal olsun Ben calısmadıgım halde cok zorlanıyorum iki ayakta dursam hemen alt taraflarım belim agrıyo plasenta previadan dolayı mı böyleyim bilmiyorum![]()
Sağ ol canım alacağım ama üzeri peluş olsun istiyorum bakalım araştıracagım iyiceyorumlara bak , hepsiburada fln ise alacağım yer yorumları işe yarıyor . Uygunsa fiyatı beğendiysen alıp deneyebilirsin![]()
Ben bugün ebebek ten joie sansa aldım mamaro tarzı kendi kendine sallanıyo müzikli falan ünitesinden çıkarıp normal ana kucağı olarakta kullanabiliyosun 1300 tl idi fiyatı.ana kucağı ne aldın canım ve ortalama ne kadar zaman kullanırsın ana kucağını ben kararsızım almak konusunda yataş juno aldım ilk 4 ay için
Canım çocuk odasına peluş tarzı halılar pek önerilmiyo. Toz falan hapsettiği için, hele alerjik bebek olursa tamamen yasak peluş olan herşey. O yüzden bence peluş bakma.Sağ ol canım alacağım ama üzeri peluş olsun istiyorum bakalım araştıracagım iyice❤
Sağ ol canım alacağım ama üzeri peluş olsun istiyorum bakalım araştıracagım iyice❤
Canım çocuk odasına peluş tarzı halılar pek önerilmiyo. Toz falan hapsettiği için, hele alerjik bebek olursa tamamen yasak peluş olan herşey. O yüzden bence peluş bakma.
Inşallah kazasiz belasiz cikar bebişi kuvezden bende hecanlandim tüp bebek gurubunuz var sizinben 30+4 üm oda okadar herhalde..
Bilmiyorum ki canım iyiyiz dedi annemiz hem heyecanlı hem şokta
Amin canım
Allahtan böyle durumlar için küvez var![]()
Inşallah birdaha girmezsin bebişin dogum zamani gelene kadar gecmiş olsun tekrardanKızlaaar ben hastaneden çıktııım ❤
Çok teşekkür ederim inşallahInşallah birdaha girmezsin bebişin dogum zamani gelene kadar gecmiş olsun tekrardan![]()
Ayy çok erken gelmişBende heyecanlandım anne iyi şükür bebek te küvezde annemiz hala şokta![]()
Kızlar hastane cantası İcin kilitli poşet arıyorum bulamıyorum ya
Rossman da var canım iki boy olarak 1lt 3ltKızlar hastane cantası İcin kilitli poşet arıyorum bulamıyorum ya