2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Selam kızlar benim çocuk odasında mobilya beşik var ama evde peşimde taşıyayım diye bide bundan sipariş verdim ama bunun içindeki minderi ince birşey sanıyorum. Bunun içine kalın bir şey nasıl nerden temin edebilirim kullanan varmı acaba ?
Ben de bundan aldım. Kalın bişeye gerek yok bence canım içindeki yeterli ya zaten çok derin değil

Eklentiler

• 20200818_124018.webp
    20200818_124018.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 54
yok yaa bağlama hiç 🍀 iki gece hemen geçer , ben şimdi hastanede kalınca ne kadar üzüldüler 😔ayrı kalmak bir yandan hastalık için gitmem diğer yandan , şimdi gidip gelip sarılıyorlar 🥰 başka ayrılıklar olmasın ❤❤❤
ben 1 gece diye teselli ediyorum kendimi 😁 2 gece kalmam inşallah..
Daha kuzu onlar tabi sarılırlar 🥰
sen beni yatırdılar deyince direk aklıma çocuklar geldi seni üzmeyeyim diye hiç ses etmedim şükür kavuştunuz inşallah birdahaki ayrılık zamanında doğuma gidince olacak🥰
M mertur canım geçmiş olsun çok💐 Reengarenk Reengarenk bence de evet, evde bekleyeni olunca zor olan durum iyice zorlaşmıştır mertur için, hele ki o bekleyen evlat olunca❤❤
Ben il dışında doğum yapacağım için oğlumu mecbur götüreceğim buarada , babayla otelde kalacaklar uyku vakti gelince. Ay benimki doktora doğumumuz ne zaman diye sordu, yavrum o kadar içselleştirmiş ki🤗😂😂
benim kuzu 4 gözle kardeşlerini bekliyor nezaman gelecekler artık gelsinler diyip duruyor..
Ben doğuma gidince kalacağı yeri bile ayarlamış hadi artık sen git kardeşlerimi getir bende kuzenime gideceğim diyor bana😂
lafta edemiyoruz şimdi üç oğlum olacak 🙈😅
ben laf ediyorum valla🙈
Görsen namaz kılarken dua niyetine neler söylüyor sizde göreceksiniz manasında😂😂
oğlunu evde onunla bırakıp sen dışarıdaki işlerini halletsen olmaz Mı 🤔
bende öyle yapmayı düşündüm ama yemeklerine zor yetişiyorum o burdayken çıksam çok zorlanırım kendisi de yapamıyor..
Düşün bugün yarım saat bisiklet sürmeye çıktık dönüşte yemek yapamadım saat 9 da yemek yedik.. Şekeri tansiyonu var elma verdim bayılmasın diye, ben aslında kendimden çok onu düşünüyorum..
Kv adına ben utandım. Biri hele de oğlum gelinim bana bunları söylese yerin dibine geçerim. Surat meşin demek ki. Klinik vaka senin kv. Allah hidayet versin. Torun getirmek nedir yaw. Herkes kendi çocuğuna otursun baksın ne alaka
Yok canım umrunda değil üzülmez o..
Eve gitmeyi de blöf olarak attı ortaya bana şunu ispat etmeye çalışıyor işte ben gitmek istiyorum ama oğlum bırakmıyor demeye getirmek için yaptı ama tutmadı..
Ben kv min kitabını yazabilirim 😂

Yok canım o bebek hareket ettikçe çıkar normal dedi bakalım sende doktora gidicektin ne kadar olmuş bebiş benimki yine biraz önde çıktı doktor diyete dikkat et falan dedi Allahtan suyum iyiymiş çok değilmiş
Benim ilk hamileliğimde doktor hep önde gidiyor diye dikkat etmemi, bebeğin 4 kiloya yakın dedi ama 3500 civarı doğdu..

Selam kızlar benim çocuk odasında mobilya beşik var ama evde peşimde taşıyayım diye bide bundan sipariş verdim ama bunun içindeki minderi ince birşey sanıyorum. Bunun içine kalın bir şey nasıl nerden temin edebilirim kullanan varmı acaba ?
Benim baktığım yerde bunların içinde hem ince bir yatak hemde ufak bir yorgan vardı ikisini altına kullanırsan yeterli olur bence..

Ben de sonunda kontrolümü oldum. Kilo almadım diye bebek gelişmez korkum vardı ya daha önce yazmıştım. Bebek gayet iyi tam haftasıyla uyumlu dedi doktor. 1500 gr olmuş. Rahim ağzın tam kapalı erken doğum riskin yok dedi.

sen kilo almasanda o alırda beslenirde sadece senin depolar için endişe edilir sen sağlıklı beslen iki kişilik yemeye çalış kafana takma bence 😊 boşuna stres 🍀🌷

ben 1 gece diye teselli ediyorum kendimi 😁 2 gece kalmam inşallah..
Daha kuzu onlar tabi sarılırlar 🥰
sen beni yatırdılar deyince direk aklıma çocuklar geldi seni üzmeyeyim diye hiç ses etmedim şükür kavuştunuz inşallah birdahaki ayrılık zamanında doğuma gidince olacak🥰
benim kuzu 4 gözle kardeşlerini bekliyor nezaman gelecekler artık gelsinler diyip duruyor..
Ben doğuma gidince kalacağı yeri bile ayarlamış hadi artık sen git kardeşlerimi getir bende kuzenime gideceğim diyor bana😂
ben laf ediyorum valla🙈
Görsen namaz kılarken dua niyetine neler söylüyor sizde göreceksiniz manasında😂😂
bende öyle yapmayı düşündüm ama yemeklerine zor yetişiyorum o burdayken çıksam çok zorlanırım kendisi de yapamıyor..
Düşün bugün yarım saat bisiklet sürmeye çıktık dönüşte yemek yapamadım saat 9 da yemek yedik.. Şekeri tansiyonu var elma verdim bayılmasın diye, ben aslında kendimden çok onu düşünüyorum..

Yok canım umrunda değil üzülmez o..
Eve gitmeyi de blöf olarak attı ortaya bana şunu ispat etmeye çalışıyor işte ben gitmek istiyorum ama oğlum bırakmıyor demeye getirmek için yaptı ama tutmadı..
Ben kv min kitabını yazabilirim 😂

ağlayarak ayrıldık zaten görsen ağlardın bizi 😔 bir o sarılıyor bir o sarılıyor . Kimseye yaşatmasın Rabbim bir yandan doğuruyor muyum korkusu bir yandan kuzularım üzüldü diye üzülüyorum ayy geçti çok şükür 🤲

yapmasaydın yemek şimdi herşeyin en lezzetli hali domates karpuz kavun peynir tamamdır 🙈 yetişemedim anneciim yoksa sana neler yapmak isterdim diyeydin 😅 Bence oğlunuza bırak çık , gelince yemek flnda düşünme ,kendisi gelmek istemez bir daha 🙈

Ay bunları yapmayın bi zahmet. Kendinizi böyle durumlara düşürmeyin başkalarının, hele hele ikiz bekleyen bir kadının günahına girmeyin. Bence yapmazsın

ne demek istediğini anlamadım ama 🙈 ben kvsine mana bulup kendim yapmayayım sonra anlamında dedim . Büyük konuşmak gibi . zaten eşi de cevabını vermiş , kaç yıllık ilişkileri var rengarenkte vermiştir 🤔 günahlık birşey göremedim 🙈🍀🌷

ne demek istediğini anlamadım ama 🙈 ben kvsine mana bulup kendim yapmayayım sonra anlamında dedim . Büyük konuşmak gibi . zaten eşi de cevabını vermiş , kaç yıllık ilişkileri var rengarenkte vermiştir 🤔 günahlık birşey göremedim 🙈🍀🌷
Büyük konuşmamak konusunda katılıyorum. Ama ikiz bekleyen gelininin evine gidip hiç destek olmayıp, üstüne bir de iş bekleyip yük olur musun? Bence olmazsın eğer bir mecburiyetin yoksa. Yani çok üzülüyorum böyle sabırlı insanların sömürülmesine.

Büyük konuşmamak konusunda katılıyorum. Ama ikiz bekleyen gelininin evine gidip hiç destek olmayıp, üstüne bir de iş bekleyip yük olur musun? Bence olmazsın eğer bir mecburiyetin yoksa. Yani çok üzülüyorum böyle sabırlı insanların sömürülmesine.

kimse destek olmaz ki yapılacak iş değil 😖 rengarenkte birşey yapmasın o da yatsın 🙈

Kızlar 32 haftalık raporunu 32. Hafta tamamlanınca mı alıyoruz yoksa 31+1 den itibaren alabiliyor muyuz

Selam Kızlar, nasılsınız? Ekim annelerinin ilk bebeği doğmuş maşallah, açılışı yapmış annemiz:) inşallah tez zamanda bebeği kuvözden çıkar evlerine dönerler. Darısı da sağ Salim vaktinde bizlere olsun inşallah🙏Bugün ben de yıkamalara başladım, evimi tekrar bebek kokusu sarmaya başladı çok şükür:)Eki Görüntüle 2680929
Eline saglik canim pembis pembis nede guzel görünüyorlar insallah saglikla dogup giymekte nasip olur

Arkadaşlar kilolar nasıl gidiyor benim 31+4 oldu Ve 9-10 arası kilo aldım .ilk gebeliğim de çok aldım ama bunda çok yavaş alıyorum herhalde yaramaz oğlumun peşinde çok geziniyorum diye 🙈
32+2 haftaligim bende 9 kilo aldim canim aslinda az degil cokda degil insallah bundan sonra almayiz asıl kilolar son ay alınıyor diyorlar ama

Back
X