Kızlar merhaba memleket meselesi oldu benim izin aktarma meselem

müdürümün tabiri bu

sanki olağanüstü bişey yapacam

Dilekçeyi yazdım eşim okula götürdü. Eşim konuşmuş işte aktarma durumu varsa neden yapmıyosunuz felan diye. O da sürekli söylediği cumhurbaşkanlığı yazısını okumuş eşim de bakmak fotoğrafını çekmek istemiş bana göstermek için o da çekmiş elinden gidin kendiniz bulun okuyun demiş (çocuk gibi bakar mısınız

) sonra tamam alın okuyun demiş eşime bu sefer eşim almak istememiş sinirlenmiş yere atmış kağıdı felan ayyy

söylenmeye başlamış eşim sinirli bi şekilde odadan çıkmış. Dilekçeyi de vermeden.
Sonra beni aradı. Memleket meselesi yaptınız diye başlıyo söze. Hocam siz net bişey söylemiyorsunuz bana hastaneler olur diyo, aktaran arkadaşlarım da var siz olmaz diyosunuz dedim. O yüzden uzadı mesele felan dedim. Tartıştık biraz. Ya bugün mesai bitimine kadar çalışmak istemiyorum diye dilekçeyi yazar getirirsiniz ya da ben resmi olarak size cevap yazacam 4 günlük yevmiyenizi de kestim dedi. Hocam siz gelmeyin dediniz yoksa gelecektim kesmeye hakkınız yok ama kesin önemli değil dedim. En son ilçe mem e gidin kendiniz sorun dedi benim dediklerimi unutun, yoksayın felan. Eşime söyledim. İlçe mem e gitti. Yine bi kaynak gösteremeden aktarılamıyor demiş şube müdürü de eşime.
Sonra ben kalkıp ilçe mem e gittim. Şube müdürü mahçup bi şekilde aktarabiliyorsunuz hocam dedi. Biz müdürle tartıştık kabul etmiyo bunu ama dedim. Şimdiye kadar öyleydi yeni bi görüş yazısı gelmiş sizin için dedi. Ben gelecek görüş yazısını bekliyorum yarın netleşecek dedi. Gelince tüm müdürlere gönderecem yeni yazıyı dedi. Bekleyin sadece dedi.
Böyle işte kızlar baya uzun oldu ama dert oldu resmen bana ağlaya ağlaya eve geldim. Hamile hâliyle insanı strese sokuyolar. Bilmiyosan net bi yazı yoksa neye diretiyosun yani. Bağırıyo bana trip atıyo felan...
Durumun son hâli budur aktarabiliyoruz kızlar. Haber bekleyen ve bu konuyu konuştuğum arkadaşlar vardı. Hatırladığım kadarıyla etiketlicem. Bakanlık daha cevap vermedi ama ilçe mem aktarabiliyosunuz dedi.
@masalberra @Decemberist
albertine1204
Size de desteğinizden ötürü teşekkür ederim canlar
@Busrau57 @Aysira46 @Snhan @Reengarenk
mommm