2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben artık yüzüstü yatmak istiyorum 😭

zaten kaç gündür kasıklarımda ağrı var dayanılmaz bi şekilde 😑
Bende özledim rahatca yatmayı karnımın altına koltuğun kırlentini koyuyorum destek olsun diye , yüzüstü yatıp sırtıma masaj yaptırmak istiyorum böyle kütletecek sırtımı 🙄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar malum havalar çok sıcak hala bebişlerin hastane çıkışları da hep uzun kollu eve geldikten sonra patikli altlarin içine çorap giydirecek misiniz üşür mu terler mi kafam karışık

Kızlar malum havalar çok sıcak hala bebişlerin hastane çıkışları da hep uzun kollu eve geldikten sonra patikli altlarin içine çorap giydirecek misiniz üşür mu terler mi kafam karışık
olduğun şehre göre giydir bence. zıbın+çorap giydiren de var kundak yapan da.

Haklisin bende tasimakta zorlaniyorum ama Allah 2 gundur bir enerji verdi masallah oturmaknistemiyorum yerimde🤭
Gun icinde kestirme sansin varmi
Malesef önce kızım uyurdu 2saat bende uyuyordum ii oluyordu 15gündür uyumuyor bnde baya zorlanıyorum oyüzden
Enerji olunca doğum gelmiştir derler genelde kız 🤔

Son günlerde ben de hiç iyi hissetmiyorum. Şeker yüksek zaten sürekli söylediğim için biliyorsunuz. Her sene ağustos ayında başlayan alerjik rinit im başladı ve ilerlemeye devam ediyor. Kulak burun boğaza gitmeden de düzelmiyor. Alerji ilacı da kullanabilecek iyim bilmiyorum. Şeker için dahiliye ye de gitmem lazım. Sarı yeşil akıntı ve çok fazla kaşıntı var. Hangi biri tedavi edilecek acaba. Korona bu kadar ilerlemişken hiç gidesim yok. 😔 Cuma günü önce kadın doğum doktoruna gideyim diyorum.
Buarada aylardır kabızdım ve artık düzelmeye başladı. Doğum yaklaşırken düzeldiğini okudum. Bel ağrım çok arttı. Arada kasıklarımda da ağrı oluyor ama genelde tek taraflı. Sabahları erkenden uyanıyorum 5 gibi. 🤦‍♀️ Arada her an doğuracakmışım gibi geliyor.eşim yanımdayken soğursam belki iyi olacak. O gidince ne yapacağımı planları var bir yandan kafamda. Kimi ararım kızımı nereye bırakırım 😥 bunca strese bir de lohusalık eklenince ne yapıcam acaba.

Canım ben kısa tulumada aldım uzun da aldım son günüm 13eylül olmasına rağmen hava soğuk olursa foto çekmek için bile giydiririm dedim bide doktorumla bana kalsa geçen haftanın sonunda doğuyordu bizle oynuyor hanfendi 😂

ben artık yüzüstü yatmak istiyorum 😭

zaten kaç gündür kasıklarımda ağrı var dayanılmaz bi şekilde 😑
Bende istiyorum sırtüstü yatıp genleşmek istiyorum sırtım okadar ağrıyor ve geçmiyor ki eve gelince diyorum çocukları sırtıma alıp zıplatcam

Ooo ozaman direk stresten. Arkadasina da brawo yani. Kasap gibi oldugunu nerden anlamis, bunu sana soylerken beyni nerdeymis😡😡😡
Kendi doktoru doğuma ona gitti beni de çok iyi diyerek o götürmüştü zaten 🙄 Korona diye bişi yok bize çip takmak için yalan söylüyolar diyen birini neden bu kadar ciddiye alıyorum, neden bu kadar kafama takıyorum bilmiyorum. Sinirlerim yıprandı resmen

Gerçekten bazen insanoğlu çok patavatsız oluyor. Ben rahim filmi çektireceğim zaman güüya bana destek olan arkadaşımkendi korkunç rahim filmi deneyimini öyyle bir kötü anlattı ki bende daha önce hiç olmayan bir korku oluştu. Film çektirirken sürekli ne zaman çok acıyacak diye ödüm patlayarak bekledim. En son bitti dediklerinde nasıl yani dedim bu kadar mı 5 dk da muayeneden daha kolay bu mu yani?? :KK57: sadaka verdim çok şükür diye.

Demem o ki herkesin durumu kendine özgüdür. Korkutanlara kesinlikle aldanmayın.
Evet şeker yüklemesiyle başladı içemezsin iğrenç diye çatı muayenesi derken en son doğum hakkında kötü konuşmaya başladı aşamalı gidiyoruz. Çocuk doğunca her şey daha kötü olcak,ilişkiniz bozulcak lafları başından beri var merak ediyomuş lohusa depresyonum ne kadar sürcekmiş 🤦🏻‍♀️ Ama kendisi de ikinci çocuğu istiyor yana yakıla...

Kendi doktoru doğuma ona gitti beni de çok iyi diyerek o götürmüştü zaten 🙄 Korona diye bişi yok bize çip takmak için yalan söylüyolar diyen birini neden bu kadar ciddiye alıyorum, neden bu kadar kafama takıyorum bilmiyorum. Sinirlerim yıprandı resmen
Büyük resmi gören aynştaynlar 🤦‍♀️

Evet şeker yüklemesiyle başladı içemezsin iğrenç diye çatı muayenesi derken en son doğum hakkında kötü konuşmaya başladı aşamalı gidiyoruz. Çocuk doğunca her şey daha kötü olcak,ilişkiniz bozulcak lafları başından beri var merak ediyomuş lohusa depresyonum ne kadar sürcekmiş 🤦🏻‍♀️ Ama kendisi de ikinci çocuğu istiyor yana yakıla...
Kendisine BSG demen gerektiğini düşünüyorum nacizane. Öyle arkadaş olmaz çünkü. Bak biz burada birbirimizi tanımıyoruz bile ama birbirimizin modunu yükseltmeye çalışıyoruz destek oluyoruz. Ordan pay biç

38+4 den selam bu çocuğun hiç doğmaya niyeti yok gibi 🙄
Her gören ben 37 de doğurdum ben 38 de iken karnım bacaklarıma değiyordu yürüyemiyordum diyor ama bende hala tık yok
Arada bi kasıklarıma ağrıcıklar giriyor diyebilirim oda çok kısa süreli oluyor
Üstelik şu an gece tuvalete kalkmadan sabahlıyorum 🤦‍♀️
Hamileliğin başında bile böyle deliksiz uykum yoktu
Ve sona yaklaştıkça korkuyorum 4 kilo olacak gibi geliyor 40/41 görürsek ve ben onu nasıl çıkaracağım 🙄

Her akşam şiddetlenen ama sabah yok olan ağrılarla 38+2den bildiriyorum 🙋‍♀️ çıkar yaa vücudumuz mucize gibi bence, keşkesiz doğumlar olsun hepimize🤲🌷

Back
X