2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doğumum gayet güzel geçti. Dr yönünden çok şanslıyım. Epidural ve spinal anesteziyi beraber yaptılar. Anestezi işlemi sırasında doktorum bana sarıldı. Çok iyi geldi. Doğumdan sonra yanıma gelip emzirmeyi yaptırdı. Ben kurtuldum darısı size :) bebekte çok iyi. Şeker geçmemiş. Başkent kardiyolojiye gitmemiz lazım ama coronadan dolayı biraz erteledik. Sizin doğum ne zaman ? Bizi merak edip, sorduğunuz için teşekkür ederim
Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün 🤲🏻🤲🏻

Doğumum gayet güzel geçti. Dr yönünden çok şanslıyım. Epidural ve spinal anesteziyi beraber yaptılar. Anestezi işlemi sırasında doktorum bana sarıldı. Çok iyi geldi. Doğumdan sonra yanıma gelip emzirmeyi yaptırdı. Ben kurtuldum darısı size :) bebekte çok iyi. Şeker geçmemiş. Başkent kardiyolojiye gitmemiz lazım ama coronadan dolayı biraz erteledik. Sizin doğum ne zaman ? Bizi merak edip, sorduğunuz için teşekkür ederim
Geçmiş olsun arkadaşım. Allah bağışlasın.

Gerçekten bazen insanoğlu çok patavatsız oluyor. Ben rahim filmi çektireceğim zaman güüya bana destek olan arkadaşımkendi korkunç rahim filmi deneyimini öyyle bir kötü anlattı ki bende daha önce hiç olmayan bir korku oluştu. Film çektirirken sürekli ne zaman çok acıyacak diye ödüm patlayarak bekledim. En son bitti dediklerinde nasıl yani dedim bu kadar mı 5 dk da muayeneden daha kolay bu mu yani?? :KK57: sadaka verdim çok şükür diye.

Demem o ki herkesin durumu kendine özgüdür. Korkutanlara kesinlikle aldanmayın.
Ah rahim filmi deme gitmeden nette okudum ve anestezili olucam diye kiyameti kopardim. Doktor cocuk gibi yalvardi zor bela ikna etti. Regli agrisi kadar bile degildi.
Aynen kimine zor olan kimine sinek isirigidir gerisi safsata

Yok canım nerdeee doktorla erken beklerken hanfendinin geleceği yok yoğun geçiyor bu ara anlamsız Bi şekilde forma girim diyorum okuyorum yazcam bişi çıkıo buralardayım canım 😊
Ah kuxumya ne cektirmisler sana oyle. Kiyamam sana. Bende uyuyamadim gece pek. Ama bizde bi uyuyamayan bendim sukur. Aman birak gelmesin bu kadsr yogunlugunun icinde 1 hafta daha en azindan beklesin

Ah kuxumya ne cektirmisler sana oyle. Kiyamam sana. Bende uyuyamadim gece pek. Ama bizde bi uyuyamayan bendim sukur. Aman birak gelmesin bu kadsr yogunlugunun icinde 1 hafta daha en azindan beklesin
Sorma canım artık taşımasına zorlaştı baya aslına bakarsan temizlik yapıyorum tekrar batıyor daha doğmuyor Haa daha kapı süsümüfelanda bitirmedim ama çok yıprandığımı hissediyorum hiç bişi gözümde yok bu ara şöyle rahat Bi. Uyku uyusam keşke dinlesem 1saat ama imkansız 🙅

Orasi oyle ozeller soygun. Ben kizimi 3 yil once 5bine dogurdum muhtesem bir hastanede. Aydi dra gidiyordum bundada 15bin dediler bana biraktim. Allahima bin sukur bundada oyle tatli bir doktora denk geldimki anlatamam.
Tercih senin kuzum normalden korkuyorsan kimseyi dinleme. Ben cok rahat bir sezeryan ve sonrasi gecirdim
3 senede nasıl o kadar zam gelmiş neşter altın kaplama herhalde :KK53:

Sorma canım artık taşımasına zorlaştı baya aslına bakarsan temizlik yapıyorum tekrar batıyor daha doğmuyor Haa daha kapı süsümüfelanda bitirmedim ama çok yıprandığımı hissediyorum hiç bişi gözümde yok bu ara şöyle rahat Bi. Uyku uyusam keşke dinlesem 1saat ama imkansız 🙅
Haklisin bende tasimakta zorlaniyorum ama Allah 2 gundur bir enerji verdi masallah oturmaknistemiyorum yerimde🤭
Gun icinde kestirme sansin varmi

Ben de bugün doğum yaptım. Şekerden suyum fazlalaşmıştı. Çok şükür bebeğe şeker geçmemiş. 38+1 de doğum yaptım. Spinal ve epidurali beraber yaptılar. Çok rahat oldu. Umarım sizin de öyle olur
Ayy gozunuz aydin :nazar: :KK36:RABBIM anali babali saglicakla buyutmeyi nasip etsin.Spinalden sonra cok bas agrisi oluyormus bazilarinda .Sizin sorunsuz gecmesine sevindim:nazar:

38+4 den selam bu çocuğun hiç doğmaya niyeti yok gibi 🙄
Her gören ben 37 de doğurdum ben 38 de iken karnım bacaklarıma değiyordu yürüyemiyordum diyor ama bende hala tık yok
Arada bi kasıklarıma ağrıcıklar giriyor diyebilirim oda çok kısa süreli oluyor
Üstelik şu an gece tuvalete kalkmadan sabahlıyorum 🤦‍♀️
Hamileliğin başında bile böyle deliksiz uykum yoktu
Ve sona yaklaştıkça korkuyorum 4 kilo olacak gibi geliyor 40/41 görürsek ve ben onu nasıl çıkaracağım 🙄

Her gören ben 37 de doğurdum ben 38 de iken karnım bacaklarıma değiyordu yürüyemiyordum diyor ama bende hala tık yok
Ve sona yaklaştıkça korkuyorum 4 kilo olacak gibi geliyor 40/41 görürsek ve ben onu nasıl çıkaracağım 🙄
Bir şekilde çıkacak inşAllah canım bende kendimi öyle teselli ediyorum içimde kalacak hali yok 🤦🏻‍♀️

Kizlar merhaba ,bakamayali doguranlar olmus,sıkılıp artik dogurmak isteyenler var ,hazir olmayanlarda😆Benfe dun yine kontroldeydim.Cok sukur hersey yolunda simdilik.Sadece surekli kilo verdigim icin bu top gibi karni tasimak cok zorlamaya basladi.Bayagi zayifladim bebişim daha nereme sigacak merak ediyorumo_O dun babyjeam karin ve bel destek bandi aldim ama lastik bebegimi sıkar rahatsiz edermi kulllanmakta sakinca olurmu acaba ne dersiniz?.Kafasi artik asagida mumkun mertebe en asagida biraksam lastigi?? O kadar cok iş varki evde cok yoruluyorum asagiya inip digum baslucak destek olsun diye aldim ürünú:KK51:

Canim korkma ne guzel zamaninda saglikla gelecek.Normal dogum istiyorsan daha iyi kilolu olmasi.Ciliz bebek gucsuz oldugu icin daha zor doğar.Kilolu bebekletin hep bi avazda cok cabuk kolay dogdugunu soylerler:super:

Ah rahim filmi deme gitmeden nette okudum ve anestezili olucam diye kiyameti kopardim. Doktor cocuk gibi yalvardi zor bela ikna etti. Regli agrisi kadar bile degildi.
Aynen kimine zor olan kimine sinek isirigidir gerisi safsata
Ya yok zaten iyi merkezlerde artık hiçbirşey hissetmiyosun ki, o ağrılı dönemler eskidenmiş. Şimdi sadece en başta bi ilaç veriliyor o kadar sonra kimse dokunmuyor bile sana, son model cihazla yatakta yatarken çekiliyor sağdan soldan bu. Aman ne korkmuştum hala hatırlıyorum. :110:

Yok yok beklemeyelim ya eylül ortası gibi gelsinler 😂😂 sabrım kalmadı artık biliyorum daha çok yorulcam ama böylede tüm enerjim gidiyor uyuşuk uyuşuk oluyorum🙄🙄🤦🏻‍♀️
ben artık yüzüstü yatmak istiyorum 😭

zaten kaç gündür kasıklarımda ağrı var dayanılmaz bi şekilde 😑

Back
X