2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşallah kızlar doğuran arkadaşlar olmuş rabbim sağlık huzur versin bebislerimize hepimize hayirli bir sekilde kucağımiza almayı nasip etsin 🥰 ben kaçırıyorum görmüyorum bazen bu aralar kafamı kaldıracak halim yok doğum yapan arkadaşlar beni etiketle se de listeye ekleme yapsam 🤗

Sen de mi yorgunlar kervanındasın Pembis, şu enerji patlaması ne zaman olacak merak ediyorum 😅

Zayıf başladıysan 12 kilo çok normal canım 😂
Çokta zayıf sayılmaz 165 boy 61 kilo 😂 normal kilo sınırları içindeydim yani zayıf olmam için 45 50 filan olmam lazım😂😂 buna şükür ben 12 kiloyu takmıyorum bile canım hipotiroid ve haşimato hastası biri olduğum için gayet güzel bu homini gırtlaklıgıma rağmen, ben korkuyordum 25 kilo filan alırsam diye 😂 15 16 ile kapatırız gibi geliyor 1 ay kaldı zaten😂

oğlun kaç yaşında ? Salgını ona açıklayabilirsin anlayacağı şekilde . Hastane ortamı çok tehlikeli , çocuklar her yeri elleyebiliyorlar ne kadar kontrol altında tutmaya çalışsan da büyük insan gibi olmuyor . Benimde iki tane oğlum var şuan da hastanede yatıyorum yanıma gelmeyi çok istiyorlar ama gelmelerine müsade etmiyorum . Doğum için hayalimde süit oda tutup çocuklarımı yanıma alıp doğum yapmaktı ama diğer hamileliklerimden Farklı yaşadığım hamilelik ve bu hastalık süreci tamamen fikrimi değiştirdim . Hastaneye getirtmeyeceğim . Senin çocuğun küçük ise hastaneden çıkacağın zaman babası gider çocuğunu evden alır sen bebek ile hastaneden çıkarsın seni dış kapıda beklerler , (küçük ise ) uçan balon vs alırlar seni karşılamak için ya da aklına ne gelirse (bir aktivite olsun diye ) en masum şuan ilk aklıma gelen bu fikir oldu 🍀🌷
çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için, gerçekten fikirleriniz çok hoşuma gitti. Dediğiniz gibi hastane çıkışıma gelebilirler. Hepimizin güzel hayalleri vardı, kardeşlerin ilk karşılaşmalarına dair. Sanırım hep hastanede olmasını hayal ettiğim için , olamayacağını öğrendiiğim ilk zaman çok üzülmüştüm. Yazdıklarınızı tekrar tekrar düşününce aslında anlattığınız gibi de olması çok güzel.
şuan hastanede yattığınızı yazmışsınız, Hamileliğinizle mi ilgili?

2. 3. Hamileliği olan anneler ben gibi ilk hamileliği olan anneleri biraz bilgilendirin bence 😂 doğumdan çıkınca kaç kilo gidiyor ki ya bazen deli gibi takıyorum bu kiloyu kafaya
Ben ilkinde 10 kilo almıştım dogum dan sonra eve gelince tartıldım 10u da gitmişti.sonra süt için yediklerim bir kaç kilo olarak geri döndü. Sonra tekrar gitti.

Kilolar ne durumda kızlar 😂🤗
60la başladığım bu yolu 74le devam ediyorum 72diyordum ama nasip değilmiş doğana kadar 78olucam sanki 🥴
Kızlar doğum oldu spinal anestezi iyiyim çok şükür bebeğim yoğun bakımda ciğerlerindeki suyu atamamış duaya ihtiyacım var ne zaman çıkacağı belli değil öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla yanına gelir canım bu sürede sende kendini toparlar sın inşallah

2. 3. Hamileliği olan anneler ben gibi ilk hamileliği olan anneleri biraz bilgilendirin bence 😂 doğumdan çıkınca kaç kilo gidiyor ki ya bazen deli gibi takıyorum bu kiloyu kafaya
Bende hiç. Gitmiyor canım o yüzden 40 çıksın direk diyetisyene başlıcam 8kilo verip hamile kalmıştım daha 7kilo daha vericek tim halbuki eski ben olmaya gidiyordum 36bedene ama olamadı şuan 42beden olarak kalmak istemiyorum 😭

Back
X