- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #20.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kızlar doğuran arkadaşlar olmuş rabbim sağlık huzur versin bebislerimize hepimize hayirli bir sekilde kucağımiza almayı nasip etsinben kaçırıyorum görmüyorum bazen bu aralar kafamı kaldıracak halim yok doğum yapan arkadaşlar beni etiketle se de listeye ekleme yapsam
![]()
+12 ile yola devam eşim artık büyüyen kalçalarına dalga geçmeye başladı hamilelikten önce 94 tü dün ölçtüm 104 cm olmus kalcam 90 60 90 artık rüyalardaKilolar ne durumda kızlar![]()
Zayıf bir kiloyla başlamışsın canım çok normal58 den 68e +10 la devam ediyorum benama kollarım bacaklarım hiç kilo almadı kalcam desen zaten hic yok
eskisi gibi sadece göbek ve yan yağlarım genişledi
Bende 4 kilo ama kilolu başlamıştım zaten 75 ile hamile kaldım şimdi ise 79 oldum doğumdan hemen sonra kaç kilo gidiyor acaba39. Hafta, 5kg. Bence iyi![]()
Zayıf başladıysan 12 kilo çok normal canım+12 ile yola devam eşim artık büyüyen kalçalarına dalga geçmeye başladı hamilelikten önce 94 tü dün ölçtüm 104 cm olmus kalcam 90 60 90 artık rüyalarda![]()
Rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin canım iyi olur merak etmeKızlar doğum oldu spinal anestezi iyiyim çok şükür bebeğim yoğun bakımda ciğerlerindeki suyu atamamış duaya ihtiyacım var ne zaman çıkacağı belli değil öpüyorum hepinizi
Çokta zayıf sayılmaz 165 boy 61 kiloZayıf başladıysan 12 kilo çok normal canım![]()
Rabbim şifa versin çabucak kavuştursun sizi inşAllahKızlar doğum oldu spinal anestezi iyiyim çok şükür bebeğim yoğun bakımda ciğerlerindeki suyu atamamış duaya ihtiyacım var ne zaman çıkacağı belli değil öpüyorum hepinizi
Kilolar ne durumda kızlar![]()
çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için, gerçekten fikirleriniz çok hoşuma gitti. Dediğiniz gibi hastane çıkışıma gelebilirler. Hepimizin güzel hayalleri vardı, kardeşlerin ilk karşılaşmalarına dair. Sanırım hep hastanede olmasını hayal ettiğim için , olamayacağını öğrendiiğim ilk zaman çok üzülmüştüm. Yazdıklarınızı tekrar tekrar düşününce aslında anlattığınız gibi de olması çok güzel.oğlun kaç yaşında ? Salgını ona açıklayabilirsin anlayacağı şekilde . Hastane ortamı çok tehlikeli , çocuklar her yeri elleyebiliyorlar ne kadar kontrol altında tutmaya çalışsan da büyük insan gibi olmuyor . Benimde iki tane oğlum var şuan da hastanede yatıyorum yanıma gelmeyi çok istiyorlar ama gelmelerine müsade etmiyorum . Doğum için hayalimde süit oda tutup çocuklarımı yanıma alıp doğum yapmaktı ama diğer hamileliklerimden Farklı yaşadığım hamilelik ve bu hastalık süreci tamamen fikrimi değiştirdim . Hastaneye getirtmeyeceğim . Senin çocuğun küçük ise hastaneden çıkacağın zaman babası gider çocuğunu evden alır sen bebek ile hastaneden çıkarsın seni dış kapıda beklerler , (küçük ise ) uçan balon vs alırlar seni karşılamak için ya da aklına ne gelirse (bir aktivite olsun diye ) en masum şuan ilk aklıma gelen bu fikir oldu![]()
Ben ilkinde 10 kilo almıştım dogum dan sonra eve gelince tartıldım 10u da gitmişti.sonra süt için yediklerim bir kaç kilo olarak geri döndü. Sonra tekrar gitti.2. 3. Hamileliği olan anneler ben gibi ilk hamileliği olan anneleri biraz bilgilendirin bencedoğumdan çıkınca kaç kilo gidiyor ki ya bazen deli gibi takıyorum bu kiloyu kafaya
Hayırlı uğurlu olsun . Biran önce saglıkla kavusun inşallahKızlar doğum oldu spinal anestezi iyiyim çok şükür bebeğim yoğun bakımda ciğerlerindeki suyu atamamış duaya ihtiyacım var ne zaman çıkacağı belli değil öpüyorum hepinizi
60la başladığım bu yolu 74le devam ediyorum 72diyordum ama nasip değilmiş doğana kadar 78olucam sankiKilolar ne durumda kızlar![]()
Geçmiş olsun bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla yanına gelir canım bu sürede sende kendini toparlar sın inşallahKızlar doğum oldu spinal anestezi iyiyim çok şükür bebeğim yoğun bakımda ciğerlerindeki suyu atamamış duaya ihtiyacım var ne zaman çıkacağı belli değil öpüyorum hepinizi
Bende hiç. Gitmiyor canım o yüzden 40 çıksın direk diyetisyene başlıcam 8kilo verip hamile kalmıştım daha 7kilo daha vericek tim halbuki eski ben olmaya gidiyordum 36bedene ama olamadı şuan 42beden olarak kalmak istemiyorum2. 3. Hamileliği olan anneler ben gibi ilk hamileliği olan anneleri biraz bilgilendirin bencedoğumdan çıkınca kaç kilo gidiyor ki ya bazen deli gibi takıyorum bu kiloyu kafaya
Sizinki çok iyiymiş ya57.5 ile başlamıştım şu an 64.2 yim yani 7 ye az kaldı.
37 hafta +5 kilo yineKilolar ne durumda kızlar![]()
MaşAllah ya inşAllah bende öyle olurumBen ilkinde 10 kilo almıştım dogum dan sonra eve gelince tartıldım 10u da gitmişti.sonra süt için yediklerim bir kaç kilo olarak geri döndü. Sonra tekrar gitti.