- 21 Aralık 2019
- 293
- 489
- 33
- 43
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.541
Bende bakıyorum karnima nasil sığmış diye.Ki şuan doğum kilosunun 250 gram kadar altına düştü ödemler gidinceYaa MaşAllah o tavşan kulakları yerimÇok tuhafıma gidiyor içimden nasıl bu kadar birşey çıkacak diye
MaşallahEki Görüntüle 2681409
Ablalarımız bugün tam 7 günlük olduk.Hafif bir sarilik dışında başka bir sağlık problemimiz olmadı çok şükür.Uykusuz gecelere hazırlanın biran önce.2 saatte bir emzirmek zor olsada seve seve kalkiyorsunuz.Çünkü dünyanın en güzel duygusu annelik❤
Eşimde öyle olsun diye çok ısrar etti Bi kız Bi erkek var nasılsa buda hangisine eş olucak dedi ama ben yok dedim hazırlık ne yapcam öğrendik cinsiyeti pandemi başladı hayallerim yarım kaldı eşim daha ne yapacaktın acaba diyor şimdiSürpriz olsun istedik.yani öğrenemedik degilde öğrenmedik
Demi aynen walk walk walk diye diye yapıcazÇok squat yapmasamda leslie yapıyordum bir doğuralım da açcam tv dan karşısına geçip yapacağım
Sağolasın. CanımMaşAllah baya güzel olmus canım ellerine sağlık
Aynı bennnnnn kafam düşene kadarda orda uyuyorum hattaben spor yapıyorum zaten. geceleri en az 10 kere tuvalete gidiyorum hem de uyuyarak
Hayırlı olsun canımbeni sezeryana aldılar. 15:30 gibi kızımı sag salim kucagima aldım. Sıra çok olduğu için şancı çok çektim. Onun Dışında toparlaamıyorum yavaş yavaş. daha yürütmediler kanamam var diye
Etiketsiz madenlerde aldım canım yapışkanlı stiker yaptırdım yapıştırdım 75taneyi 45liraya maal ettim sayfaya bakıyumda canım yazım sana inşallahNasıl yaptın özellikle çikolatayı merak ettim ve kapı süsünü.İnstagramdaki sayfanın adı neydi?
Ayy maşallah tebarekallah yaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 2681409
Ablalarımız bugün tam 7 günlük olduk.Hafif bir sarilik dışında başka bir sağlık problemimiz olmadı çok şükür.Uykusuz gecelere hazırlanın biran önce.2 saatte bir emzirmek zor olsada seve seve kalkiyorsunuz.Çünkü dünyanın en güzel duygusu annelik❤
Vahh yavrularım sıkış tepiş duruyorlar içimizdeBende bakıyorum karnima nasil sığmış diye.Ki şuan doğum kilosunun 250 gram kadar altına düştü ödemler gidince
Aynen valla kadının sesi kulağımda çınladıEşimde öyle olsun diye çok ısrar etti Bi kız Bi erkek var nasılsa buda hangisine eş olucak dedi ama ben yok dedim hazırlık ne yapcam öğrendik cinsiyeti pandemi başladı hayallerim yarım kaldı eşim daha ne yapacaktın acaba diyor şimdi
Demi aynen walk walk walk diye diye yapıcaz
Sağolasın. Canım
Aynı bennnnnn kafam düşene kadarda orda uyuyorum hatta
Hayırlı olsun canımçok geçmiş olsun kanama zaten olur ama aşırı mı oluyor sıkıntı yoktur inşallah
Etiketsiz madenlerde aldım canım yapışkanlı stiker yaptırdım yapıştırdım 75taneyi 45liraya maal ettim sayfaya bakıyumda canım yazım sana inşallah
Ah ah nasıl azimle yapıyordumAynen valla kadının sesi kulağımda çınladı
Bebeylede aynı azimle yapıcaz inşAllahAh ah nasıl azimle yapıyordum
evetEvet canım senin de mi öyle ☺
ya bu neEki Görüntüle 2681409
Ay maşallahEki Görüntüle 2681409
Eki Görüntüle 2681409
İnşAllahBebeylede aynı azimle yapıcaz inşAllah
Ben yazayım tulumuAy maşallahRabbim dört gözden ayırmasın mutlulukla büyüsün inş. Tulumunu nerden aldınız çok güzelmiş
Canım bugün doktora sorduğumda çocuk büyüdüğünden artık yer kalmadığından sertleşme olur dedi hepsi kasılma mı emin misinBenim bu yalancı sancı butonu açık kalmış sanırsam ya, 3 5 dk da bir sertleşip duruyor karnım resmen taş mübarek ama birşey olduguda yok zaten anca kendi kendine sertleşiyor
Evet canım çünkü aynı şekilde olduğunda nst de 55 60 civarı kasılma çıkıyordu 31 ve 33 ve 34 te girdim üçündede oldu karnım içe çekiliyor gibi oluyor hafiften nefesim yetmiyor gibi oluyor o an karnıma dokunuyorum bildiğin taş gibi öyle bebek filan dayamıyor kendini, dayayınca tek bir yer sertleşiyor böyle her yeri büsbütün sertleşmiyor zaten , birde ellediğimde sanki içerideki kese sertleşmiş gibi hissediyorumCanım bugün doktora sorduğumda çocuk büyüdüğünden artık yer kalmadığından sertleşme olur dedi hepsi kasılma mı emin misin
Yaaa nasıl güzel bişey bu böyleEki Görüntüle 2681409
Dediğiniz kasılma. Doktorum da demişti.karın tamamen taş gibi olan kasılma.diğerinde bebek yaslanınca bir yer sert oluyor demişti.çünkü ben bir tarafın sert olmasını da kasılma sanıyordumEvet canım çünkü aynı şekilde olduğunda nst de 55 60 civarı kasılma çıkıyordu 31 ve 33 ve 34 te girdim üçündede oldu karnım içe çekiliyor gibi oluyor hafiften nefesim yetmiyor gibi oluyor o an karnıma dokunuyorum bildiğin taş gibi öyle bebek filan dayamıyor kendini, dayayınca tek bir yer sertleşiyor böyle her yeri büsbütün sertleşmiyor zaten , birde ellediğimde sanki içerideki kese sertleşmiş gibi hissediyorum
Anladım canım neyse az kaldı inşallah doğum sancılarına alıştırma vucudun bunlara alışıp o sancılar tırı vırı gelicek inşallahEvet canım çünkü aynı şekilde olduğunda nst de 55 60 civarı kasılma çıkıyordu 31 ve 33 ve 34 te girdim üçündede oldu karnım içe çekiliyor gibi oluyor hafiften nefesim yetmiyor gibi oluyor o an karnıma dokunuyorum bildiğin taş gibi öyle bebek filan dayamıyor kendini, dayayınca tek bir yer sertleşiyor böyle her yeri büsbütün sertleşmiyor zaten , birde ellediğimde sanki içerideki kese sertleşmiş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?