2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşallah bizimde aynı tulumun grisi var bakalım nasıl olacak

Sürpriz olsun istedik.yani öğrenemedik degilde öğrenmedik
Eşimde öyle olsun diye çok ısrar etti Bi kız Bi erkek var nasılsa buda hangisine eş olucak dedi ama ben yok dedim hazırlık ne yapcam öğrendik cinsiyeti pandemi başladı hayallerim yarım kaldı eşim daha ne yapacaktın acaba diyor şimdi
Çok squat yapmasamda leslie yapıyordum bir doğuralım da açcam tv dan karşısına geçip yapacağım
Demi aynen walk walk walk diye diye yapıcaz
MaşAllah baya güzel olmus canım ellerine sağlık
Sağolasın. Canım
ben spor yapıyorum zaten. geceleri en az 10 kere tuvalete gidiyorum hem de uyuyarak
Aynı bennnnnn kafam düşene kadarda orda uyuyorum hatta
beni sezeryana aldılar. 15:30 gibi kızımı sag salim kucagima aldım. Sıra çok olduğu için şancı çok çektim. Onun Dışında toparlaamıyorum yavaş yavaş. daha yürütmediler kanamam var diye
Hayırlı olsun canım çok geçmiş olsun kanama zaten olur ama aşırı mı oluyor sıkıntı yoktur inşallah
Nasıl yaptın özellikle çikolatayı merak ettim ve kapı süsünü.İnstagramdaki sayfanın adı neydi?
Etiketsiz madenlerde aldım canım yapışkanlı stiker yaptırdım yapıştırdım 75taneyi 45liraya maal ettim sayfaya bakıyumda canım yazım sana inşallah

Ayy maşallah tebarekallah yaaaaaaaaaaaa

Aynen valla kadının sesi kulağımda çınladı

ya bu ne

Ay maşallah Rabbim dört gözden ayırmasın mutlulukla büyüsün inş. Tulumunu nerden aldınız çok güzelmiş

maşallah ne tatlı bir tavşancık o öyle

Benim bu yalancı sancı butonu açık kalmış sanırsam ya, 3 5 dk da bir sertleşip duruyor karnım resmen taş mübarek ama birşey olduguda yok zaten anca kendi kendine sertleşiyor

Ay maşallah Rabbim dört gözden ayırmasın mutlulukla büyüsün inş. Tulumunu nerden aldınız çok güzelmiş
Ben yazayım tulumu ben gecelik falan aldığım
siteden 40 TL ye almiştim .sonra Instagram da @enucuzbebekmarket diye bir yer var orda 35 TL ye görmüştüm.isterseniz bakabilirsiniz

Benim bu yalancı sancı butonu açık kalmış sanırsam ya, 3 5 dk da bir sertleşip duruyor karnım resmen taş mübarek ama birşey olduguda yok zaten anca kendi kendine sertleşiyor
Canım bugün doktora sorduğumda çocuk büyüdüğünden artık yer kalmadığından sertleşme olur dedi hepsi kasılma mı emin misin

Canım bugün doktora sorduğumda çocuk büyüdüğünden artık yer kalmadığından sertleşme olur dedi hepsi kasılma mı emin misin
Evet canım çünkü aynı şekilde olduğunda nst de 55 60 civarı kasılma çıkıyordu 31 ve 33 ve 34 te girdim üçündede oldu karnım içe çekiliyor gibi oluyor hafiften nefesim yetmiyor gibi oluyor o an karnıma dokunuyorum bildiğin taş gibi öyle bebek filan dayamıyor kendini, dayayınca tek bir yer sertleşiyor böyle her yeri büsbütün sertleşmiyor zaten , birde ellediğimde sanki içerideki kese sertleşmiş gibi hissediyorum

Yaaa nasıl güzel bişey bu böyle maşallah sana ömrün bahtın güzel olsun inşallah

Dediğiniz kasılma. Doktorum da demişti.karın tamamen taş gibi olan kasılma.diğerinde bebek yaslanınca bir yer sert oluyor demişti.çünkü ben bir tarafın sert olmasını da kasılma sanıyordum

Anladım canım neyse az kaldı inşallah doğum sancılarına alıştırma vucudun bunlara alışıp o sancılar tırı vırı gelicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…