2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet 3 yasini 2 ay gecti daha. Sadece kardesinin geleceginin farkinda ama ona bile tam hakim degil. Karnimi seviyo mesela ama benimle konusmuyoki kardesim diyo. Pedagog destege almaya basladik ona nasil davranmamiz gerektigiyle ilgili bakalim insallah gececek bir sekilde

Maşallah küçük kuzuya

İnşallah canım Ben ilk zamanları atlatınca rahatlarız diye düşünüyorum umarım öyle olur bebişler biraz hareketlenince daha kolaylaşır sanki

Bende hiç kasılma çıkmadı şimdiye kadar 25i bile görmedim nst de herhalde kendi haline bırabilsek 40 a giderdi ama maalesef erken alınacak

İyi geceler kızlar hastanede odayi süslemeyi düşünüyormusunuz muhtemelen benim devlet Hastanesi'nde olacak doğumum bulunduğum ilde birtane özel var oradada iki doktorda virüs çıktı birde devlet var oradada poliklinikler çok az sayıda hasta alıyor tanıdık bulup gidiyoruz kontrole yoksa onada gidemicez tum hevesim kaçtı kısacası

Ayyy küçük minnoş rabbim ömrünü bahtını açık etsin

Ben süslemicem canım zaten memlekete gitcem doğum başlayınca eşim öyle izne çıkıp gelecek o gelene kadar ben hastaneden cikarim zaten kendi kendimi yormaya gerek yok

Ben süslemicem canım zaten memlekete gitcem doğum başlayınca eşim öyle izne çıkıp gelecek o gelene kadar ben hastaneden cikarim zaten kendi kendimi yormaya gerek yok
Bende jardinyerleri masa örtüsünu getirir lohusa bardaklariyla çikolata kolonya koyarım diyordum ama bu süreçte ziyaretçide kabul olmaz sanırım tüm hevesim kaçtı terlik taç falan almıştım

Kızlar özel olacak ama biz tamamen unuttuk birbirimizi hayır bide ben çok istekliyim doğumdan sonra da 40 gün beklemek gerekiyor gözümde dağ gibi büyüyor gün saymaya başlıcam artık hamilelikte isteksizlik olur derlerdi onu kim demisse getirsinler karşıma sizde durumlar nasıl

Aynen ben sırf foto için aldım zaten
Ben güya hamilelik çekimi yaparım diye, biriktirdiğim paraya fotoğraf makinesi aldım ama bizi çekecek kimse yok makineyi aldığım gün daha mağazadan çıkıp arabaya bindiğimde yakın arkadaşımın düşük yaptığı haberini aldım yoksa o çeker hemde onunlada çekiniriz diyordum ama kısmet olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…