2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dediğiniz kasılma. Doktorum da demişti.karın tamamen taş gibi olan kasılma.diğerinde bebek yaslanınca bir yer sert oluyor demişti.çünkü ben bir tarafın sert olmasını da kasılma sanıyordum
Aynen canım kasılma olduğunu 2 hafta önce nst de kendimede kanıtladım zaten o taktıgı kemer sıkmaya başlıyor karnımı elliyorum aynı şekil evdeki gibi semsert olmus ve nst de de çıkıyor o an sancı zaten o zaman derim yaptılar erken daha dediler 34 te doktor yalancı kasılma o çok olursa gelirsin diyip postaladı

Oyyy yerim seni maşallah tebarakallah güzel şey hemencecik geçer inşallah sarılık da

Kiminle konuşsam daha doğurmadın mı diyor ne yapsam da dürtsem şu kızı yaa

Boşver ilerde rahat edersin çocukların arası sık olunca.Evde durmak da sıktı artık beni.Napacam bilmiyorum
Valla kucukken 2.nin olmasi daha zormus bence. Daha dogmadan diyorum bunu.
Kiz ben ciksamda yuruyemiyorumki, sanki onume bacaklarimi ayiran bir ayrac koymuslar penguen gibi yuruyorum ve hemen yoruluyorum

Keşke öyle olsa ama bu sancılar öyle acıtmıyor pek doğum sancısı eminim belimi yerinden sökecek
Son radde sıkıntı canım son 10-15dk ondan önce çok olmaz emin ol bu çektiğinin Bi üssü o dayanılmaz olanda dk sürmeden girdiği için yıpratıyorbirde ebenin felan dediklerini dinlemek önemli

Son radde sıkıntı canım son 10-15dk ondan önce çok olmaz emin ol bu çektiğinin Bi üssü o dayanılmaz olanda dk sürmeden girdiği için yıpratıyorbirde ebenin felan dediklerini dinlemek önemli
Valla bilmiyorum ama benimki sancı değil kasılma sadece karnımda tuhaf bir his oluyor kasılınca ağrı değil ama rahatsız eden bir his bence bunun bir tık üstü değildir ama doğurayım hayırlısıyla soylicem bunun kaç katıymış

Bel kasık ağrısı aynı anda giriyor karnın sertleşiyor canım adım atamıyorsun geçene kadar bu yani aslında zaman zaman hepimize giriyor bişi yok bak ben 3.yü doğurcam

Ah iste tam.olarak bu. Hem analik psikolojisi hemde hamilelik hormonlari mahvetti beni yetisemedigim zamanlarda. Insanlara gore birak daginik kalsin pis olsun diyolarda onunla bitmiyoki. 3 ogun karni acikiyo insanin hadi ben tostla geciririm ama kizimin besin almasi gerekiyo bak karnimdakini gectim.
Ah ah yeminle ilk gebeligimin kiymetini bilememisim

Ay teşekkür ederim güvenilir dimi instadan hiç alışveriş yapmadım önyargılarım var
Ben oradan almadım.ben geceliğimi falan aldığım yerden aldım.oda Instagram da idi.bir sorun çıkmadı.gayet güzeldi ürünler.dediğim gibi 35 Lil dediğim yerden almadım .sayfada yorum falan varsa okuyup karar verebilirsiniz.

Ya yerim seni tavsancik bin masallah sana. Ayyyyy cok ozendim simdi pirtlatim cikarip sevip geri koyasim geldi

Daha bugun bu konuyla ilgili pedagogla gorustum. Denge kurmak degil ikisininda o anki ihtiyacina gore hareket etmek gerekiyormus.
Senin işin biraz daha zor olucak tabi seninkinin yaşı küçüktü diye hatırlıyorum benim oğlum 5 buçuk yaşında konuşuyoruz tüm süreci herşeye dahil etmeye çalışıyorum yine de nasıl olucak diye sürekli düşünüyorum

beni sezeryana aldılar. 15:30 gibi kızımı sag salim kucagima aldım. Sıra çok olduğu için şancı çok çektim. Onun Dışında toparlaamıyorum yavaş yavaş. daha yürütmediler kanamam var diye
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…