2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Uykumdan uyandırır yapar o birkaç defa ikimizde uyurken rüyasında ne görüyorsa oramı buramı ellemeye başladı lan napıyon yat uyu desemde uyur gezer gibi yaptı valla sabah diyor ben gece niye öyle yaptım ya yani çocuk olsa inan gece uykusunda hallenir bizimki

Benim bu gebeliğimin oluş şekli

Regl döneminde yada göreve gidince napıyor
Regl döneminde ilk zamanlar orası dışında hallediyorduk sonra sonra ara vermeye başladı özleyeyim o zamanlarda da diye göreve gidince bende soruyorum rüya görmüyor musun orda napıyosun diye ama beni görmeyince rüyada görmüyor adam birde ben okuyordum evlendiğimizden beri 3.ve 4 sınıfı başka şehirde okudum evimden uzakta görüntülü konuşmuyordu benimle özlüyormuş diye

Ayy ne çekmiş adam

Neysem ben kaçtım kocam gelicek ama okula gitcez oğlumun kitabını alıp dolabını boşaltıcam kahvaltımı halledem buraya yazım derken. Yaktığım tostlarımı

Ayy ne çekmiş adam
Hiç sorma ya eve geliyordum 10 günlüğüne sen düşün o 10 günü ilk geldiğim gün 1 lede yetinmiyordu banyo yapmaktan etlerim çürüyordu virüs çıktı da okul erken bitti 6 aydır evimdeyim yoksa daha haziranda gelecektim eve

Aynrn benimde öyle enfeksiyon çıktı ama kültürde bakteri çıkmadı doktorum bakteri çıkmazsa bu dönemde ilaç vermem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…