2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Keske gunduz bos olabilsemde gecem gunduzum birbirine karissa. Evde bitane daha olunca oyle zor geciyorki, Rabbim affetsin isyanlardayim.
Senin hastaligin ne durumda canim, toparladin mi tamamen
Rabbim yardımcın olsun. Kolaylaştırsın güçlüklerini dua edelim birbirimize. Hamdolsun iyiyim. Son günlerin sıcak havanın, kısıtlı hareketlerin derdi var sadece. Bunu aratmasın Allah. Öpüyorum

beni sezeryana aldılar. 15:30 gibi kızımı sag salim kucagima aldım. Sıra çok olduğu için şancı çok çektim. Onun Dışında toparlaamıyorum yavaş yavaş. daha yürütmediler kanamam var diye
Hay maşallah. Allah bağışlasın. Tez toparlanmak nasip olsun. Önerilerine açığız. Eşya malzeme ilaç

senin evde başka çocuk yok nasılsa , halılarda yıkamadan gelince aşırı parfüm kokuyor serdir gitsin bence . Dip köşe yapıldıktan sonra hergün üzerinden azar azar geçilirse temiz kalıyor her yer

Yakalan ya ne takıyorsun kafana
Bebeğin gelsinde sağlıkla elbet süpürüp silenin olur. Nedir ki zahmeti 1 saat. HerşeyiN yerli yerinde olsun. Erzağın tamam valizin hazır dursun. Gerisini Allah’a havale et. Tadını çıkar o tekmelerin :)

madem lohusalıkta tavan ben bu gece alayım ifadesini

allahım ben geçtim gebeliği normal zamanda bile 3 gün zor duruyorum. 20 haftadan beri ne yapıyosun

fırsatın varken dip köşe girişsinler yapabiliyorsan sen de üstünden geçersin yapamıyosan eşin yapar zorlanmazsın.

Gebeligimin basindan beri Akinti var. Son ay dahada artacağını söylemişti doktorm.rengini takip edin

Valla hamilelikte kadında isteksizlik olsa bile bence erkeğin isteği sanki daha da bir artıyor gibi resmen ben kaçıyorum eşim kovalıyor neyse şu günlerde implant tedavisine başladı da kurtıuldum ondan ama doğuma gidinceye kadar sanırım devam
Çünkü geçen sene miyom ameliyatı olmuştım ve zavallıcık tam 42 gün gün saymıştı çünkü benim ameliyat sonrası 41 gün kanamam hiç durmamıştı.

ben de şafak sayıcam lohusayken 40 gün nasıl geçer ya. arada tenha yerlerde kıstırıp öpsem bari

Ayy yazık adama implant peşine lohusalık adam isyanlara çıkar yazıkkk

Benimde dün yıkamadan geldi ama yere kilim filan serdim zaten gitcem dursun ki eşim kirletmesin tekrar memleketten dönünce sercem bende halıları

ben de şafak sayıcam lohusayken 40 gün nasıl geçer ya. arada tenha yerlerde kıstırıp öpsem bari
Bende düşünmüyor değilim nasıl geçecek kendimi bebek olunca aklına gelmez diye avutuyorum ama eşim ve ben libido ailesi olduğumuz için nasıl olacak bilmiyorum bknz. Aslan kadını ve Akrep erkeği memlekette bir nebze daha iyi oluyor bu yonden uyku dışında sürekli birileriyle olduğumuz için ALLAH uyku zamanlarımızda yatakta tek kalınca yardim etsin

Rabbim yardımcın olsun. Kolaylaştırsın güçlüklerini dua edelim birbirimize. Hamdolsun iyiyim. Son günlerin sıcak havanın, kısıtlı hareketlerin derdi var sadece. Bunu aratmasın Allah. Öpüyorum
Amin canim Allah yardimcin olsun. Iyi olmana cok sewindim. 3.kez test yapmaya gerek duymadilar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…