- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.641
Rabbim yardımcın olsun. Kolaylaştırsın güçlüklerini dua edelim birbirimize. Hamdolsun iyiyim. Son günlerin sıcak havanın, kısıtlı hareketlerin derdi var sadece. Bunu aratmasın Allah. ÖpüyorumKeske gunduz bos olabilsemde gecem gunduzum birbirine karissa. Evde bitane daha olunca oyle zor geciyorki, Rabbim affetsin isyanlardayim.
Senin hastaligin ne durumda canim, toparladin mi tamamen
Hay maşallah. Allah bağışlasın. Tez toparlanmak nasip olsun. Önerilerine açığız. Eşya malzeme ilaçbeni sezeryana aldılar. 15:30 gibi kızımı sag salim kucagima aldım. Sıra çok olduğu için şancı çok çektim. Onun Dışında toparlaamıyorum yavaş yavaş. daha yürütmediler kanamam var diye
Kızlar bütün halıları yıkamaya vermiştim dün geldiler ablamlar gelip evi dip köşe temizleyecekler ondan sonra halıları serecem doğum temizliği yani ne zman yapsam sizce eğer vaktini doldurursa daha 4 hafta var ama erken gelirse hazırlıksız yakalanirim ne yapsam bilemedim
Yakalan ya ne takıyorsun kafanaKızlar bütün halıları yıkamaya vermiştim dün geldiler ablamlar gelip evi dip köşe temizleyecekler ondan sonra halıları serecem doğum temizliği yani ne zman yapsam sizce eğer vaktini doldurursa daha 4 hafta var ama erken gelirse hazırlıksız yakalanirim ne yapsam bilemedim
madem lohusalıkta tavan ben bu gece alayım ifadesiniKızlar sizi üzmek istemem ama lohusalikta tavanın üst boyutu ne oluyorsa aynı öyle oluyor çnk rahatlama geliyor adamları yiyecek gibi oluyorsunuz Allah yardımcınız olsun
Biz iki aydır kardeş gibi uyuyoz Bi sefer lekelenmem oldu sonra bitti herşey
allahım ben geçtim gebeliği normal zamanda bile 3 gün zor duruyorum. 20 haftadan beri ne yapıyosunKoca mi valla ben unuttum20.haftaya kadar 3 kere olmustu zaten 12.haftaya kadar yasakti riskim vardi. 20.haftada da minik lekelenme olunca ve gobegim cok buyuyunce opusmeyi bile unuttuk 1 aydir erken dogum riskide eklendi ustune.
Kizimdayken lohusa zamanimda benim aklima bile gelmedi acikcasi
fırsatın varken dip köşe girişsinler yapabiliyorsan sen de üstünden geçersin yapamıyosan eşin yapar zorlanmazsın.Kızlar bütün halıları yıkamaya vermiştim dün geldiler ablamlar gelip evi dip köşe temizleyecekler ondan sonra halıları serecem doğum temizliği yani ne zman yapsam sizce eğer vaktini doldurursa daha 4 hafta var ama erken gelirse hazırlıksız yakalanirim ne yapsam bilemedim
Bende pazara saklıyorum peşine doğumu tetikler se kanepeler en azından yıkatmış olurummadem lohusalıkta tavan ben bu gece alayım ifadesini
Gebeligimin basindan beri Akinti var. Son ay dahada artacağını söylemişti doktorm.rengini takip edinKızlar doğuma yakın vajinal akıntınız ne durumda?
Benim bu akşam çamaşırımda ıslaklık vardı sürekli gelen bir akıntı değil ama su olmasından endişe ediyorum. Ama asla bir anda boşalan bir su değil akıntı şeklinde. Ve birkaç defa oldu, tekrarlamadı. Su an gayet kuru vajinal bölgem. Sizin nasıl?
allahım sevişirken bile evinin işini düşünene kadın denirBende pazara saklıyorum peşine doğumu tetikler se kanepeler en azından yıkatmış olurummağlum iki aydır tık yok bizde
Demi napayım kim yapacak durduk durmayaallahım sevişirken bile evinin işini düşünene kadın denir
Valla hamilelikte kadında isteksizlik olsa bile bence erkeğin isteği sanki daha da bir artıyor gibiKızlar özel olacak ama biz tamamen unuttuk birbirimizihayır bide ben çok istekliyim doğumdan sonra da 40 gün beklemek gerekiyor gözümde dağ gibi büyüyor gün saymaya başlıcam artık hamilelikte isteksizlik olur derlerdi onu kim demisse getirsinler karşıma sizde durumlar nasıl
ben de şafak sayıcam lohusayken 40 gün nasıl geçer ya. arada tenha yerlerde kıstırıp öpsem bariValla hamilelikte kadında isteksizlik olsa bile bence erkeğin isteği sanki daha da bir artıyor gibiresmen ben kaçıyorum eşim kovalıyor neyse şu günlerde implant tedavisine başladı da kurtıuldum ondan ama doğuma gidinceye kadar sanırım devam
Çünkü geçen sene miyom ameliyatı olmuştım ve zavallıcık tam 42 gün gün saymıştıçünkü benim ameliyat sonrası 41 gün kanamam hiç durmamıştı.
gör bunları görKasım annelerinden geliyorum .. Allah sizi ne etmesin Kızlar beni güldürdünüz bir dünyagülüş dozumu aldım gidiyorum
Ayy yazık adama implant peşine lohusalık adam isyanlara çıkar yazıkkkValla hamilelikte kadında isteksizlik olsa bile bence erkeğin isteği sanki daha da bir artıyor gibiresmen ben kaçıyorum eşim kovalıyor neyse şu günlerde implant tedavisine başladı da kurtıuldum ondan ama doğuma gidinceye kadar sanırım devam
Çünkü geçen sene miyom ameliyatı olmuştım ve zavallıcık tam 42 gün gün saymıştıçünkü benim ameliyat sonrası 41 gün kanamam hiç durmamıştı.
Benimde dün yıkamadan geldi ama yere kilim filan serdim zaten gitcem dursun ki eşim kirletmesin tekrar memleketten dönünce sercem bende halılarıKızlar bütün halıları yıkamaya vermiştim dün geldiler ablamlar gelip evi dip köşe temizleyecekler ondan sonra halıları serecem doğum temizliği yani ne zman yapsam sizce eğer vaktini doldurursa daha 4 hafta var ama erken gelirse hazırlıksız yakalanirim ne yapsam bilemedim
Bende düşünmüyor değilim nasıl geçecek kendimi bebek olunca aklına gelmez diye avutuyorum ama eşim ve ben libido ailesi olduğumuz için nasıl olacak bilmiyorumben de şafak sayıcam lohusayken 40 gün nasıl geçer ya. arada tenha yerlerde kıstırıp öpsem bari
Amin canim Allah yardimcin olsun. Iyi olmana cok sewindim. 3.kez test yapmaya gerek duymadilar dimiRabbim yardımcın olsun. Kolaylaştırsın güçlüklerini dua edelim birbirimize. Hamdolsun iyiyim. Son günlerin sıcak havanın, kısıtlı hareketlerin derdi var sadece. Bunu aratmasın Allah. Öpüyorum
Ciddi misinallahım ben geçtim gebeliği normal zamanda bile 3 gün zor duruyorum. 20 haftadan beri ne yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?