2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bu akreplerin libidodan çektiği nedir ya bizde de ben akrebim eşim balık

bence gayet de normal hele ki çocuk varken. enerji hep aynı olmaz yani. bizde çocuk yoktu vur patlasın çal oynasındı
Ay bizde de öyleydi yani söylemesi ayıp nerdeyse bedenim yosun tutacaktı yıkanmaktan ama tabiki eşimden kaynaklanıyordu.şu erkekler 18lerinde evlenmeli bence.35e kalınca duygu patlaması yaşıyorlar resmen,yılların acısını çıkarıyorlar

bu akreplerin libidodan çektiği nedir ya bizde de ben akrebim eşim balık
Bu akrepler ah eşime iki el şakası yapayım diye yanına yaklaşıyorum ne bilim biraz sarılalım oynaşalım diye 2 dk geçmeden hemen başka yere gidiyor mevzu, diyorum sana sarılmayacak miyim ben arkadas işin gücün o olmus

Çok doğru zamanda evlenmişiz o halde biz yaş 27bizde ama erken koştuğumuzdan sanırım tık yok

18 de olsa faydası yok benim eşim 26 idi evlendiğimizde geri kalır yani yoktu 35ten , 24 yaşındaydı o tanıştık eminim o zaman evlenmiş olsak o zamanda bir fark olmayacaktı

18 de olsa faydası yok benim eşim 26 idi evlendiğimizde geri kalır yani yoktu 35ten , 24 yaşındaydı o tanıştık eminim o zaman evlenmiş olsak o zamanda bir fark olmayacaktı
Oluyor canım emin ol helede çocuk sayısı artınca çocuklardan fırsat bulamıyorsun ki yakınlaşsan anneeee çişim baba oyun oynuyalım onları uyutmayada zaten ya adam uyuyor yada bitap düşüp sen uyuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…