2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gobeginiz çatladı mi kızlar yaa ben bildiğiniz dünya haritası oldum
Benim bunda hiç yok canım ilkinde de 43kilodan 70e çıkınca bacağım ve göğsüm çatlamıştı aşırı değik ama karnımda tek tük genetik annenin felan çatlağı nasıl yine seninki iyi canım benim Bi arkadaş göğüsten ayağına çatladı beyazlaşacak zaten bide spor felan yaparsan sıkılaştıkça belli bile olmaz

Dra danışcak bir cesur yürek aranıyor
Canım gebeliğimi ilk öğrendiğim zaman dr la konuşmuştum ve bana son aya kadar serbest dedi
Son ay kesinlikle önermiyoruz açılmayı hızlandırabilir ve hatta doğumu başlatabilir demişti
Biz de 35e kadar devam ediyorduk ama bebisimiz için bir süre ara vermeye karar verdik
Bence mantıklı olanı bu
Sonradan pişman olmamak için
Biraz dişimizi sıkacağız

10 kere olunca ilaç mı kullandın hepsinde canım iyi bebeğe geçmemiş bende baya uğraştım 2 aya kadar yeni geçti gibi inş. Tekrarlamaz diye dua ediyorum

Ben miyom ameliyatı olduktan sonra doktor bir arkadaşım dikiş yerlerime ozon yağı sürmemi söylemişti.dediğine göre hastanede tüm dikişlerin üzerine sürüyorlarmış.dikiş izini en aza indiriyormuş Çatlaklarda da etkili olduğunu duymuştum ozon yağının. sezaryandan sonra ben de sürecem.oğluşumun poposu için de hiç krem falan almadım.kantoron yağı sürecem pişik olursa.

Benimki ben sormadan her gittiğimde ilişki yasak diyo biliyoruz be adam neden her seferinde hatırlatirsin
İlk 4 ay bizimkide yasaklamıştı ama düşük tehlikem vardı zaten.4 aydan sonra her gittiğimizde o yasağı söylemesine rağmen takan kim
hala her gittiğimizde söyler durur biz türküz anacım.yasakları delince mutlu oluyoruz

Kızlar doğumdan sonra nasıl korunuyorsunuz özellikle sezaryen olanlar napmak lazım bizim tüp bebek ama nolur nolmaz nasıl korunmak gerekir
Arkadaşım aşılama oldu ama oğlu 1.5 yaşındayken doğal yollarla plansız bir şekilde hamile kaldı biz bir müddet geri çekilmeyi kullanmayı düşünüyoruz.sonrasında oğluşum 1 yaşına bastığında ikinci için çalışmalara başlayacağız söylemesi ayıp

Yaaaa evettt çok var öyle olaaan geri çekilmeyi tek mi kullanacaksınız yoksa prezervatif falanla mı yoksa çokta güvenilir değil diyorlar ikisinede ama başka yapacak birşeyde yok gibi senin ki normal doğum mu olacak sezaryen de 2 sene bekleyin diyorlarmış

valla tesasüf mü bilmiyorum ama biz korunurken geri çekilmeyi kullanıyorduk. olsa da bir sorun olmayacağı için bizim için problem yoktu ama tabii güvenli bir yol değil. belki de gebelik olmaması tesadüftür

ama korunmayı bırakınca 3. ayda da gebe kaldım zaten.

Sadece geri çekilme canım.gerçi şu anda kuzenim de geri çekilme yöntemi yüzünden 4.ye hamile
Yok canım yaa hamile kaldığımda miyom ameliyatımın üzerinden daha bir sene bile geçmemişti.doktor zaten ameliyattan sonra sadece 6ay yasak vermişti.

Biz şuan bile korunuyoruz daha temiz geliyor bana prezervatif kullanıyoruz öyle de devam ederiz

Evet canım hiç gebelik yokken sorun değilde sezaryenden sonra dikkat etmek gerekiyormuş korkuyo insanda çok var geri çekilmeyle hamile kalan tüpünü bağlatıp hamile kalan bile var yüzde yüz koruma sağlayan bişey yok gibi

bence de. sanırım kondom ve geri çekilme bi nebze daha güvenli.

var canım geri çekilmeyle çok oluyormuş hiç biri güvenli değil aslında ben arkadaşlarımdan öyle duydum canım doktorları öyle demişler bende korktum olurda olursa karnım yarılacak gibi gelir bana diye belli bi süre korunma yöntemlerini denicez artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…