2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Baştan aşağı aynı durumdayız
Tek fark benim ilk doğum olacak inşallah

Kızlar yaklaşık yarım saattir kasıklarımda güçlü batmalar oluyor içimden bir ses git nst çekil gel diyor diğeri hele bi bekle böyle böyle artarsa gidersin diyor ne yapsam sizce

Kızlar doğumdan sonra nasıl korunuyorsunuz özellikle sezaryen olanlar napmak lazım bizim tüp bebek ama nolur nolmaz nasıl korunmak gerekir
Ben 40im çıktığı an sipral takmayı düşünüyorum eşime kalsa hiç korunmayiz ama bu hamilelikte çok yıprandım uzun süre düşünmüyorum kesin çözüm olsun istiyorum

Geri çekilme de erkek istemiyorsa korunma yöntemi oluyor yoksa eşiniz süpriz yapabilir

kizlar merhaba bu gidisle bende eylul annesi olacagim daha once dogum yapan anneler regl sancisi gibi agrilarim iyice siddetlenmeye basladi bugun ilk defa beldende vurdu ama karnim sertlesmiyor bunlar olurken sadece agri oluyor sizce dogum yaklawti mi daha kilosu az korkuyorum

O nasıl oluyor canım

Açık açık yazıyorum ama neyse ıslanamıyorum canım prezervatif kullanırken, genel olarak sorunum bu zaten ama prezervatif varken bildiğin kupkuruyum halbuki aşırı istekli biriyim ama şu kuruluk için çözüm bulamıyorum

Hayırlısı olsun canım ama belden ağrıları bizlerde bir aydır çekiyoruz kaç haftalıksın nst çekildi mi hiç sancıların nasıl mesela düzenli kasılması olan arkadaşımız var 1aya yakındır çekiyor doğum gerçekleşmedi doktorunla irtibata geç gelirse de bebişin hoşgelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…