2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Anladım canım öylede kötü tabi napmak lazım acaba olmaması için

Ayyyy canım valla mıııı al işte bak şimdi yani geri çekilme görüntüde geri çekilme oluyor demekki başka yöntemlerde lazım
2.im hariç isteyerekti ama canım tamda olmasa yapsakmı yapmasak mı derken oldular gerçi bize kaçamağa gelmiyor ama başka yöntemde bana ii gelmiyor

pazartesi 35+0 oluyorum kuzum 36 haftaya girmis oluyorum aslinda nstye 33 haftamda girmistim bir sey cikmadi pazartesi bir daha sokar belki

kuruluğun tek çaresi kayganlaştırıcı valla. ben evlendiğimde ilk birkaç ay kullandım onsuz olmuyodu valla ıslanmama rağmen

Canım doktordan doktora değişir bence bu konu ama tanıdığım çok insan var düşük veya kanama gibi riskleri yoksa doğum yaptığı güne kadar ilişkiye girdiler hep ben mesela 39. Haftanın içindeyim yani bu saatten sonra açılmayı da hızlandırsa doğumuda başlatsa benim için iyi birşey zamanındayım çünkü ama daha erken zamanlarda doğumı tetiklemesi kötü bişey tabiki

Kesinlikle kişi ile alakalı.eşim 36 yaşında .günde 3 kez olsa yok demez daha yok mu der evliliğin başından beri. 9 yıl yani. Tabi ben yetişemiyorum.simdi 2 çocukla çabalayacagım
saçın kuru kalıyo muydu bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…