- 26 Nisan 2019
- 4.609
- 6.883
- 158
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #34.481
canım damakları ne durumda? benimki dişlerini patlattığı süreçte 4 gün boyunca meme dahi emmek istemedi. birde yapanilirsen bi dudak içlerini kontrol et canım. Aft olabiliyormuş. Şimdi herşeyleri elliyor sonra ağızlarına götürüyorlar, mikrop kapıyorlar sonrada aft çıkıyor. o da acı verir, ağzını açmak istemiyorlarSadece meme emmek istiyor,ek gıda yalan olacak bu gidişle.Tabi meme yetmiyor olabilir
Evet ayrılık korkusu yaşıyorlarmış bu haftalardakızlar bebeği 29.-30. haftalara gelen var mı? bu haftalarda anneden ayrılma korkusu başlıyormuş. Annesinin onu bırakabileceğini anlıyormuş. Hep kucağında tutsun istiyormuş. Uzun süren birşey değilmiş. İnternetteki Bebek atak haftalarında öyle yazıyor. Bizimki zaten hayatını kucağımda idame ettiriyor da o yüzden soruyorumbu haftalara ulaşınca, bir de bu korku başlarsa napıcak, tekrar karnıma mı girecek
Alemsinizkaygı haftası mı bilmem de ben kızımı mama sandalyesiyle ksrşıma alıp tuvaletimi yapıyorum artık. benimki ne haftası oluyo acaba
Dönem dönem olurmuş öyle korkma farklı şeyler yapıp dene bence hoşuna elbet biseyler gider tavuk suyuna çorba yap mesela
Benimki de 2 gündür iştahsız ve ek gıdayı genel olarak reddediyordu ve geceleri de 2 saatte bir uyanıp memeye saldırıyordu.dün yine muhallebisini yaptım ve yine yemedi.ben de süt,pirinç unu ve şekeri cezvede kaynattım ,soğuyunca biberonuna koydum, 60 cc kadarını ağlaya zırlaya içti.üstüne de meme istedi ama memeyi çok fazla emmeden uyuyakaldı.artık doyduğundan mı nedir yaklaşık 4 saat sonra emmek için uyandı.bir de gün içinde ek gıdayı istemeyip reddettiği için elma suyu sıkıp veriyorum barii o biraz midesini tutsun diye.
Dönem dönem olurmuş öyle korkma farklı şeyler yapıp dene bence hoşuna elbet biseyler gider tavuk suyuna çorba yap mesela
Bilmiyorum kızlar umarım geçici bir süreçtir devamlı memede olmak istiyor,dişlerin birisi çıktı tek dişli canavar şu an.İnşallah bir an önce geçer bu süreçcanım damakları ne durumda? benimki dişlerini patlattığı süreçte 4 gün boyunca meme dahi emmek istemedi. birde yapanilirsen bi dudak içlerini kontrol et canım. Aft olabiliyormuş. Şimdi herşeyleri elliyor sonra ağızlarına götürüyorlar, mikrop kapıyorlar sonrada aft çıkıyor. o da acı verir, ağzını açmak istemiyorlar
Söylediklerinizi yapacam bu arada özellikle biberona pirinç unlu bir mama yapmayı düşünüyorum bari karnı doysun.Bilmiyorum kızlar umarım geçici bir süreçtir devamlı memede olmak istiyor,dişlerin birisi çıktı tek dişli canavar şu an.İnşallah bir an önce geçer bu süreç
Hahaha ağzımdan kaçtı bende eşime söyledim hayal etmek istemiyorum sizi öyle diyorkaygı haftası mı bilmem de ben kızımı mama sandalyesiyle ksrşıma alıp tuvaletimi yapıyorum artık. benimki ne haftası oluyo acaba
Bebek arabasıyla gitmişliğimiz varkaygı haftası mı bilmem de ben kızımı mama sandalyesiyle ksrşıma alıp tuvaletimi yapıyorum artık. benimki ne haftası oluyo acaba
Hadi attaya gidiyoruz diyerektenBebek arabasıyla gitmişliğimiz var
valla ummadığı taş insanın başını yarıyor. ben de neler hayal etmiştim ama en son vaziyet bu. uyuturken gözünü açıp orda mıyım diye kontrol ediyo beni. tek başına tuvalete gitmeme müsade var mı varın siz düşününHahaha ağzımdan kaçtı bende eşime söyledim hayal etmek istemiyorum sizi öyle diyor
işte düşmüş düşmüşün halinden anlıyorBebek arabasıyla gitmişliğimiz var
Ne yapacaksım bıraktığın an kıyamet kopuyorHadi attaya gidiyoruz diyerekten
Aynen ben de dün akşam öyle yaptım canım.hatta bugün de yapacamSöylediklerinizi yapacam bu arada özellikle biberona pirinç unlu bir mama yapmayı düşünüyorum bari karnı doysun.
Aleyküm selam,ben xiaomi mop c1 sanırım tam modelini bilmesem de onu kullanıyorum çok memnunum canım,tavsiye ederim.Bu arada öğretmendin sanırım,evden ders mi veriyorsun?Ben de öyleyim,evden canlı ders veriyorum.Selamün aleyküm kızlar nasılsınızuzun zamandır yoktum.ben 3kucuk bebemle evden çalışmaya basladim.bi ara konusu geçmişti ama aklımda kalmamış robot süpürge kullanan önerisi bilgisi olan var mı
Kur'an kursu öğreticisym yeni atandım benAleyküm selam,ben xiaomi mop c1 sanırım tam modelini bilmesem de onu kullanıyorum çok memnunum canım,tavsiye ederim.Bu arada öğretmendin sanırım,evden ders mi veriyorsun?Ben de öyleyim,evden canlı ders veriyorum.
Hayırlı uğurlu olsın canımKur'an kursu öğreticisym yeni atandım ben
Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsın canım
Evden ders veriyrm evet 3bebe ile zaten hiç sağlayamadığım düzenin hepten ucu kaçtı ben derse girince o evi suoursun bari de isim kolaylassin istyrmAleyküm selam,ben xiaomi mop c1 sanırım tam modelini bilmesem de onu kullanıyorum çok memnunum canım,tavsiye ederim.Bu arada öğretmendin sanırım,evden ders mi veriyorsun?Ben de öyleyim,evden canlı ders veriyorum.
Hayırlı olsun canım. 3 bebek seni tebrik ediyorum ben 2 bebekle pskolojimi zor ayakta tutuyorum. işinde kolaylıklar dilerimEvden ders veriyrm evet 3bebe ile zaten hiç sağlayamadığım düzenin hepten ucu kaçtı ben derse girince o evi suoursun bari de isim kolaylassin istyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?