- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.821
piyon serisi var kızıl kraliçe var bi an kendi kitaplığım sandımbende bendee, 2 li bi kitaplığım var üçüncüsünü yaptırmam gerekecek bu son siparişlerimden sonraeşim artık sessiz kalmaya çalışıyor alıştı oda bebeğin cinsiyeti belli olana kadar alırım sonra komple ona çalışırım zaten
Eki Görüntüle 2588508
katiller çetesiiii o kadar soğudum kiiiiivay vay vay katiller çetesi görüyorum, illuminae serisi görüyorum, klasikler görüyorum. iyi oldu konuyu açtığım ya çok mutluyum şu an8. kitap geliyor katiller çetesine. 1 ana karakter ölecekmiş yazar öyle dedi
piyon vezir şah mükemmeldi zaten ben distopik tarz çok seviyorum eğer sende seviyorsan marie lu nun efsane deha şampiyon üçlüsü ömrümde okuduğum en güzel distopik seriydipiyon serisi var kızıl kraliçe var bi an kendi kitaplığım sandım
katiller çetesinin tamamını okudum ben. izabel dir inşallah ölecek olan baş karakter diyorum kendi kendimekatiller çetesiiii o kadar soğudum kiiiii
dizisi mi filmi mi ne çıkacakmış onu bekliyorum kara kurt yarıda kaldı benim öyle söyliyim hiç beğenmedim
illuminae yi okudum çoooook efsaneydi ama çok kalın geminaya başlamak için bi hırs bekliyorum
bide bu kadara yakın annemlerin evinde var kuzum çok severim okumayı bende böyle zevklerimizin yakın olduğunu görünce sevindim bak
ilk kitabına başlayıp beğenmemiştim. geçen gün geldiğinde kardeşime hediye ettim ben depiyon vezir şah mükemmeldi zaten ben distopik tarz çok seviyorum eğer sende seviyorsan marie lu nun efsane deha şampiyon üçlüsü ömrümde okuduğum en güzel distopik seriydi
ay sarai deme banakatiller çetesinin tamamını okudum ben. izabel dir inşallah ölecek olan baş karakter diyorum kendi kendime
illuminae yi hiç sevemedim ben maalesef. ite kaka zor bitirdim o yüzden gemina ya başlamak bir hayal benim için şu an
benim kitaplarım da çoktu ama istanbula taşınmadan 3 4 koli kitap seçip sahafa gittim ve verdim. çoğu okuyup beğenmediğim kitaplardı zaten
aslında çok benzer konuları piyon vezir şah serisiyle, arka arkaya okuduğuma pişman olmuştum bende arka arkaya distopik sarmıyor araya aşk polisiye falan karıştırmak lazımilk kitabına başlayıp beğenmemiştim. geçen gün geldiğinde kardeşime hediye ettim ben de
piyon serisine ben de bayılmıştım. öyle ki 3 kitabı da peşpeşe okumuştum o kadar
inşallah en kısa zamanda evinize kavuşursunuz da oda komple kitap dolaray sarai deme bana
inşallah öldürürler onu yaa
aa illuminae çok minnoş çok güzel gelmişti bana özellikle kitabın içi renkli ömrümde okuduğum en ilginç kitaptı
valla üniversitede bırakmıştım bende birazını çok üzülüyorum şimdi keşke hepsini getirseydim diye, kendi evim olursa 1 odasını boydan boya kitaplık yaptırıp annemlerdeki kitaplarımıda getircem inşallah
kitap önerilerini bekliyorum o zamanaslında çok benzer konuları piyon vezir şah serisiyle, arka arkaya okuduğuma pişman olmuştum bende arka arkaya distopik sarmıyor araya aşk polisiye falan karıştırmak lazım
Biz de tam tersi. Kanka gibi olduk. Hem bebeği düşündüğümüzden. Hem de ben. Şeyy her şeyden midem bulanıyor istesemde yaklaşamıyorum.al benden de o kadar. koala gibi yapışıcam adama elimden gelse
Benim ilk hamileliğim öyleydi acaba rüyamı hamile değilmiyim neden hiçbirşey yok diyordum tekmeciklerden sonra rahatladım. Ve hamileliğim boyuncada öyle sürdü. Her hamilelik aynı olmuyormuş bundada mide bulantısı hersey var.Valla mide bulantısı baş dönmesi yok bazen diyorumki gerçekten hamilemiyim sadece sol tarafımda ağırlık hissediyorum ama doğru söylüyosun az kaldı Allahın izniyle rahatlıcaz ağız tadıyla öğreniriz cinsiyetini İnşallah
bulantı ilacı kullanıyor musun peki?Biz de tam tersi. Kanka gibi olduk. Hem bebeği düşündüğümüzden. Hem de ben. Şeyy her şeyden midem bulanıyor istesemde yaklaşamıyorum.
kitap alışverişi yaptım kendime geldim vallahi kızlar. var mı aranız da kitap kurdu
Tabii kullanıyorum ama o konuda etkisi olmuyorbulantı ilacı kullanıyor musun peki?
tamam canımmm bende senden bekliyorum, valla bu aralar çok okuyamıyorum bi kitaba başladım kaldı öyle, tez falan yazıyorum yüksek lisansın son senesindeyim, inşallah eski okuma hızıma dönerim yakındakitap önerilerini bekliyorum o zaman
Evet cnm Çok yakın bana o yüzden ilk tercihim oldu..Aa sen de mi Pendik medipole gidiyosun doktorun kim canım ben Esra nur tolaya gidiyorum
Ya masallah masallahKizlaaarr ben geldimminnoşumun kalp atışını duydum geldim çok tuhaf oldum ya ne kadar güzel bir his miş rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
kitap önerilerini bekliyorum o zaman
anladım canım benim de en son 3 şubattaydı. 26 sına verdi randevuyu . daha çok var randevuya arada bi gitsem mi diyorum29 ocaktaydı canım
bir problem yoksa gitme bence canım hem öbür gittiğine iyice büyümüş oluranladım canım benim de en son 3 şubattaydı. 26 sına verdi randevuyu . daha çok var randevuya arada bi gitsem mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?