• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Merhaba anneler geceleri ter basması oluyor mu? Sizde Ben menopoza girmiş gibiyim özellikle boyun göğüs arası aşırınterliyorum kasık ağrım 26 dan buyanı geçmiyor nts de sancı çıkmıyor 😔 birde bebekleriniz doğum pozisyonuna döndümü? Benim hala makat gelişli
Bende oluyor ya aynen göğüs arası ve altına doğru resmen su akıyor gibi oluyor gece uyurken. Cesit çeşit pijama denedim en son yazlik penye incecik pijamayla yattım yok yine aynı. Ki çok üşüyen biriyim, gündüz de hala üşüyorum bu arada

Merhaba anneler geceleri ter basması oluyor mu? Sizde Ben menopoza girmiş gibiyim özellikle boyun göğüs arası aşırınterliyorum kasık ağrım 26 dan buyanı geçmiyor nts de sancı çıkmıyor 😔 birde bebekleriniz doğum pozisyonuna döndümü? Benim hala makat gelişli
Merhaba bende yanıyorum daha dışarı çıkarken hiç mont giymedim, evde doğalgazı açmadık ve ben atletle yatıyorum sabaha kadarda hiç örtünmüyorum terleme yok ama ateş basması var. Benim bebeğim son kontrolde başı aşağıdaydı ama 32-33. Haftaya kadar bebekler sürekli pozisyon değiştiriyorlarmış şuan pozisyonunun önemli olduğunu düşünmüyorum

Hamile kemerlerini duymus muydunuz ? Bana ebe onermisti, asagida rahmi tutan kaslarin gerilmesi agri yapiyormus bebek buyudukce. Kemer agirligi azaltiyor yukari kaldiriyor gobegi
Korse olarak gördüm ama ağrıya iyi geldiğini bilmiyordum hemen alırım o kadar ağrı oluyor 😔

Bende uykuya doyamıyorum asla 5 saatle duramıyorum gun icinde surekli uyukluyorum
Gebeligin basindan beri boyle normalde uykuya duskun degilim erken kalkan biriydim işten de cikinca sabahlari 10 dan once kalkmaz oldum 🤣
Ben normalde uykuyu severim. Ama artık hep yatasım var. Bebiş doğduktan sonra uyuyamıcamı düşündükçe yataktan kalkmak istemiyorum 😅

Benim doğum yapacağım hastanede almıyorlarmış eşleri

İlk doğumum medicanada olmuştu. Kuzenlerim de orada doğurdu.
Onların eşleri alınmadı. Yasak dediler. Ama benim doktorum aldı eşimi.
Aslında doktor ayarlayabiliyor. İsterse oluyor yani.
Şimdiki hastanemde de alınmıyormuş. Doktorum yine aynı. Bu kez kabul edilir mi bilmiyorum.
Yine de gelmese de olur yani. İlkinde istedim ama ikincide fark etmez diyorum😅

Emin ol bende uykuyu çok seven biriyim.butun gün ruh gibi geziyorum.gece reflum başlıyor asla uyuyamıyorum. Tam dalıyorum derken kızım tekmeleriyle uyandırıyor.sabah zaten oğlum tepemde .
Bir istisna oldu bu cumartesi nasıl oldu anlamadım 12.30 a kadar uyumuşum. Bir önceki gün çok yorulmustum resmen bayılmışım yani.bir daha ne zamana kısmet olur kim bilir 😅
Bende uykuya doyamıyorum asla 5 saatle duramıyorum gun icinde surekli uyukluyorum
Gebeligin basindan beri boyle normalde uykuya duskun degilim erken kalkan biriydim işten de cikinca sabahlari 10 dan once kalkmaz oldum 🤣

Aranızda ikram için bebek kurabiyesi yaptırmayı düşünen var mı? Çok hoşuma gidiyor jelatinli şeker hamurlu renkli kurabiyeler.
Aslında hiç düşünmezdim ama arkadaşımın bebeği için yaptırdığı kurabiyeyi yiyince tadını o kadar beğendim ki bu doğumda yaptırmak istiyorum.
En az 20 adet yapıyorlar. Ben de az yaptıracağım zaten. 30 gün içinde tüketilmesi gerekiyormuş. İyi bir süre bu da.

Ama arkadaşımın yaptırdığı kişi çok lezzetli ürünler çıkarsa bile istediğim şekli düzgün yapamaz gibi. Biraz acemi. O yüzden farklı birilerine bakınıyorum instagramdan.

Düşünen varsa nereye yaptıracaksınız? Öneriniz olur mu bana?🙂

Ben normalde uykuyu severim. Ama artık hep yatasım var. Bebiş doğduktan sonra uyuyamıcamı düşündükçe yataktan kalkmak istemiyorum 😅
Uyuyabiliyorken uyu ya ben artik kesintisiz max 3 saat uyuyabiliyorum o da her gece değil ve oyle uyuduysam hangi tarafımda yatmışsam oram yara olmuş gibi feci ağrıyla uyanıyorum 🥲 tüm gece dönme ve ağrıyla geçiyor. Dinlenmiş uyanmadığım için asla enerjim yok🥲

Back
X