2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynı tedirginlik bende de var. Yaşım 36. Testlerde yaşa bağlı sorun çıkma ihtimali artıyor.

Ya ben araştırdım. Özellikle ilk 3 ay yenmemesi gerekiyormuş. Çok üzüldüm. Allahım umarım bişey olmaz.
Yok olmaz hemen kötü düşünme. Hamile olduğunu bilmeden insanlar neler yiyip içiyor. Allah'a emanetler. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz sonuçta değil mi. Ben sadece okuyunca bundan sonra yeme diye uyarmak istedim. Üzdüysem kusura bakma...

Yok söylemen mutlu etti. Şuan sadece 1 seferde aşırı tükettiğim için bir tedirginlik var. Hatta acaip stres yaptım. Çok üzgünüm.keske araştırsaydım. Kardeşim ben yedim deyince aklıma gelmedi ama o benim kadar yememiştir asla. Dua etmekten başka çarem yok artık.

Benim bu geçen haftaki videodan görüntüm.Yakinlastirdim iyice burası bacak arasi.Pipi olabilirmi o parlaklık.Fikri olanlar tecrübeli anneler yardim pls
Sanki öyle gibi ama doktor yorum yapmadıysan ondan iyi bilemeyiz onun için seni yanıltmak istemem.
Hayırlısı olur inşallah, umarım gönlüne göre bu senin ikinci benim de dileğim ikinci de kızı bulmak

Kızlar herkese günaydın tansiyon problemi yaşayan varmı aranızda sürekli tansiyonm düşüyor tuzla falanda cıkmıyor ustelık boyle dengesız bı bakıyorum dusuk 1 dk sonra yuksek .
Aynen bende de var o problem ama bugün dr düşük tansiyon rahatsızlık bile değildir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…