2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hamilelik iştahı maymuna çeviriyor, ben de yılda 1 kere ancak ciğer yerim ama 6 haftalıkken canım çekti, zararını da unutup yedim. Çok fena alerji yaptı, bütün vücudum şişti, kaşımaktan yırtıyordum her yerimi. Mecburen hamilelikte güvenli olan bir alerji ilacı verdiler. Sonra kadın doğum doktoruma sordum, tekrar yeme ama o 1 kereden de hemen çocuğa bir şey olmaz dedi.

Rica ederim canm. Bişey olmaz Allah'ın izniyle Allah'ıma emanet bebelerimiz

Gidince ben de anlatıcam artık durumu. Yediğim aksamın sabahı ben de kötü oldum. Sanki geceden kalma derler ya. Sabah uyandım zik zak yapıyorum. Başım dönüyor ciğer yememiş içmiş gibi umarım alakalı degildir.

Ay sizinki de değişikmiş Gidince doktora anlatın tabi ki ama öncesinde yakın zamanlarda yemediyseniz strese de gerek yok bence. Sağlık olsun inşallah

ay kızlar canınızı çektirmeyeyim ama canım domatesli şehriye çorbası köfte et ve vişne suyu çekiyor sürekli deli gibi yesem dahada yiyip içesim geliyor oluyormu sizede
Benm arada çekiyor ama çıkardığım için önemsemez oldum. Bugün çiğköfte canm çekti.bide reklamını verip duruyorlar ya offf Allah'ım ne çekici. Sağolsun bugün komşum göndermiş yedim. Sizinde canınız çekerse ya

ay kızlar canınızı çektirmeyeyim ama canım domatesli şehriye çorbası köfte et ve vişne suyu çekiyor sürekli deli gibi yesem dahada yiyip içesim geliyor oluyormu sizede
Canın bunları çekiyorsa ne güzel, hiç biri zararlı değil. Ben normalde şekersiz, glutensiz probiyotik beslenen biriyim, hamile kaldığımdan beri sürekli hamurişi, kızartma vs çekiyor canım. Bir ara kıtlıktan çıkmış gibi aklım sürekli yemekteydi, neyse ki son günlerde duruldu biraz

Ayy ne güzel yemekten yiyebilmekten bahsediyorsunuz prilam kullanırken az da olsa yiyordum dr ilaçları kesince bir haftadır kahvaltı yapabiliyorum, öğlen çok az yiyorum akşam hiç yiyemiyorum anca salatalık öyle olunca hala kilo vermeye devam dolayısıyla hala kıyafetlerim rahatsız etmiyor geçmedim hamile pantalonuna ben

Ben de 38 yaşındayım,çok korkuyorum

Ben sürekli açım,benim gibi olan var mı aranızda.saat başı bir şey yemezsem midem kazınıyor.Bu gidişle 30 kilo alırım ben.
Bende sürekli açım ama fazla bişey yiyemiyorum malesef siz yiyebiliyorken yiyin şanslısınız

Yine 2 gündür fazlaca mide bulantısı ve kusma yaşıyorum..yiyorum gene kusuyorum..yemiyorum daha çok bulaniyo..basim agriyo zonkluyo artik..3 aydan sonra gecer diyo dr bana cok uzun geliyo

aslında size şöyle söyleyim kilo almadım ve hergün malesef çıkarıyorum yediğim şeyleri ama karnımın alt kısmı artık belirginleşti ve pantolonlarım rahatsız etmeye başladı olmamak değil de

Evet sanırım rahmin büyümesinden kaynaklı alt karında bir şişlik oluyor. Bende de aynı.

aynen canım kilo ile alakalı değil bence bugün giydim ve çok rahatladım
ben 13. haftamdaym hala -2 kilodayım ama karnım hafif cıktı =) 9. haftadan sonra pantolonlarımı giyememeye başladım nedense hep rahatsz ettiler . Doktorda dar kıyafetler onermiyor zaten .

Ben iki kilo verdim ama alt karnım beliginleşti giydiğim tayt ve pantolonların beli rahatsız ediyor. Hamile giyime geçmeye çekiniyordum erken diye, şimdi sizlerden cesaret aldım hemen bi tane alacağım
ne yalan söyleyim ben de sanki abartıyormuşum gibi düşündüm sonra bi denedim çok rahat ve oldu baktım giydim bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…