2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bilmiyorumki hiç duymamıştım. Kardeşim de yemiş hamileliğinde ama ne zaman yedi sormadım.
Birkere yemeyle bişey olmaz Allah'ın izniyle canm. Sık yememek lazım. Bende yemiştim diğer hamileliklerimdeiyi hatırlıyorum severim çünkü. Geçenlerde de tavuk cigerden arnavut ciger yedim. Esim çok güzel yapar.dayanamadim .Çok güzeldi ama.bir kereye mahsus başka zaman yemedim

Kizlar ben de prilam kullaniyorum ama bulanti yokluyor ara ara ve cikariyorum malesef hala az kaldi diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum

Bu arada hamile pantolonuna gecen var mi aranizda ben ablamdan aldim denedim oluyor gayet normal pantolonlarim sıkmaya basladi artik
Benim kesinlikle geçmem lazım pantolonlarım dar geliyor belini gevşetiyorum artık napayım lcw ye baktım kot pantolon vardı normal pantolonu da nerde bulurum bilmiyorum

İyi akşamlar sevgili Eylül anneleri bu akşam randevum vardı ilk kez bebeğin kalp atışını gördük şükür çok sevindim size bi sorum var geçen hafta salı günü ilk ultrasonda kese boyutuna göre 5+5 günlük çıktık ama sata göre 6+0 olması gerekti bu benim için sorun değildi ama bugün ilk kez bebeği gördük ve bebeğin boyutuna göre 6+3 çıktık geçen haftaki kese boyutuna göre hesaplanan günden olsaydı 6+6 olması gerekti her ölçümde geriye gidiyoruz bi sorun olur mu acaba endişe ettim sizler bu süreci benden önce atlattığınız için tecrübenizden faydalanmak istiyorum

Oncelikle gozunuz aydin benim her ultrasonda 1 daha geri cikti toplamda en son 3 gun geri cikti korktum dr sordum gayet iyi dedi korkma sende yani 1 hafta once ve sonra norml diyorlar zamanla yakaliyormus yada gec dollenme vs oluyor sat değiştiriyormuş. Kisacasi dr iyi dediyse korkma sen

Çok sağol. En azından biraz rahatladım. Bir daha yemem zaten. Normalde çok sık yiyen biri değilim yılda 2-3 kez yerim. Canımın istemesi hamileliğe bir de çok acıkmışlığa denk gelincw kontrolsuz yedim. Teşekkürler desteğiniz için.

İyi akşamlar herkese ilk gebeliğim günde iki sefer kusuyorum çok kötüoluyorum boğazım şimdi kusacakmış gibi yanıyor ve canımı çok sıkıyor bu durum ne yapabilirim doktor kusma için hapverdi fakat alsam mı bilemedim

Bu arada hamile pantolonuna gecen var mi aranizda ben ablamdan aldim denedim oluyor gayet normal pantolonlarim sıkmaya basladi artik
Ben geçtim bel kısımları sıkıyordu pantolonlarımın. Bir yere oturunca açıyordum hatta gizliden bi tane şimdilik aldım geçtim lcw dan gayet güzel siyah ince kot aldım. Ohh be dedim giyince

Ben prilam kullanıyorum. Burda da baya kişi kullanıyor. Sürekli midem bulanıyor yoksa. Geçen bi denedim atmadım günüm felaket geçti sürekli yattım yiyemedim. Mecbur alıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…