2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok sağol canım.aslina ağır birşey de kaldirmadim.iliskidde olmadı. Bir anda gelişti. Bebek iyi çok şükür.bol su icmemi söyledi. Dikkat edeceğim.dusuk riski dedi

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
İki gündür karnım baya belirgin oldu benim. Daha şimdiden böyle olması erken değil mi ya. Siz de durumlar nasıl acaba
Benimde düz olan karnım biraz belirginleşti bel cevremde biraz kalınlaştı.. kıyafetler sıkıyo..banada erken geldi ama minyonlarda biraz erken cikiyo sanırsam

Yaaa ne kadar hoş nasıl bişey hissettin acaba ben elimi koyuyorum dinlemeye çalışıyorum ama bişey hissetmek için çok erken
Seyirme gibi ama biraz daha yüksek dozdaydi başkaydı. Zaten vişne suyu icmistim o da bebegi hareketlendirirmis.benim korkmami istrmiyo bebegim sanirim burdayim ben annecim diyo heralde. Lekelenmem oluyo da sık sık kendini belli ediyo

Sende de lekelenme var canm. Benm 6 hatada olmuştu.iki hafta sürdü. Dün aniden tekrar geldi. Normal mi acaba. Seninki sürekli mi oluyor.cok korktum gece

Sende de lekelenme var canm. Benm 6 hatada olmuştu.iki hafta sürdü. Dün aniden tekrar geldi. Normal mi acaba. Seninki sürekli mi oluyor.cok korktum gece
Oluyo canim ara ara oluyo bu szbah yine olmuştu. Plesanta rahim agzina yakin oluşmuş o yüzden sık sık lekelenme yasiyorum. Ilk zamanlar cok tedirgin olmustum sonra alismaya basladim. Progestan verdi doktorum onu kullanıyorum

Oluyo canim ara ara oluyo bu szbah yine olmuştu. Plesanta rahim agzina yakin oluşmuş o yüzden sık sık lekelenme yasiyorum. Ilk zamanlar cok tedirgin olmustum sonra alismaya basladim. Progestan verdi doktorum onu kullanıyorum
Çok geçmiş olsun canm.bende de mi öyle bişey var acaba anlamadım.progestana biraz ara vermiştim.dun he.en bende almaya başladım.tesekkur ederim canm

Kızlar benim ablam ayın 11 ne embriyo transferi oldu.dun çok şükür tutmuş öğrendik. 20 yıl sonra gelen bebek. Ablam 2 haftalık diyor ben hesaplıyor um netten 3 hafta 6gunluk gösteriyor.ben mi yanlış biliyorum acaba. Bana internet yanlış hesaplıyor diyor.tup bebek olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…