2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
İki gündür karnım baya belirgin oldu benim. Daha şimdiden böyle olması erken değil mi ya. Siz de durumlar nasıl acaba
erken degil canim buyucek gobisler . Hem yapıdan kaynaklıdır benimki baya oldu belirginleseli.

Hiç merak etme canım.Insallah sağlıklı bir bebisin olucak

Kizlar aksamlari acayip sis oluyorum patlicak gibi ozellikle sag kaburgam sıkışıyor cok aci cekiyorum. Gaz giderici napabilirim. Bi ultrason çektirmeyi planlıyorum safradami birsey varki. Daha bu haftalarda boyleysem diger aylar nasl gecer. Ne yesem gaz oluyor aksmalari hic yemiyorum resmen

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
İki gündür karnım baya belirgin oldu benim. Daha şimdiden böyle olması erken değil mi ya. Siz de durumlar nasıl acaba
benim bile çıktı hafiften ufak bir portakal gibi. gaz problemim falan da yok üstelik. erkenden çıkacak galiba. annemde de öyle olmuş

İnsallah canım ense kalınlığı cok iyi burun kemiği oluşmuş mu? Bana dr ultrasonla baktı ikili testte bir sorun çıkmaz merak etme çıkacak olsa biz usg de aslında görüyoruz demişti cok şükür sorun olmamış

Kızlae iki gün önce inanılmaz baş ağrısı yaşadım gece uyutmadı beni resmen başımı oyuyıolar gibi ilk defa bu kadar şiddetli bi ağrı yaşadım uyusam geçerdi normaldi uyutmicak derecedeydi rabbim bidaha göstermesin mecburen evde aspirin vardı bi tane içtim ilk defa hamileliğimde bi ilaç kullandım bi sakıncası olur mu sizce aklıma takıldı şimdi

A
ayyy aynı belirtiler bendede oldu lekeelenme hariç çok istiyorum oğlum olmasını inşallah benimde senin gibidiir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

A

ayyy aynı belirtiler bendede oldu lekeelenme hariç çok istiyorum oğlum olmasını inşallah benimde senin gibidiir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
Allah gönlüne göre versin inşallah canım lekelenme geçti zaten sadece yerleşme zamanı birkaç gün oldu. :)

Maalesef beşinci haftadan beri ben de öyleyim. Kızımda hiç yaşamamıştım böyle şeyler. Akşam 5 aylık sabah iki aylık. Her şey gaz yapıyor. Ben bulamadım çözümü bulursan bana da söyle olur mu bugün büyük ihtimalle erkek dedi doktor bu arada. Bilemiyorum cinsiyete bağlı mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…