2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ilk cocugum erkekti ne bulanti yasadim ne siskinlik ne lekelenme. Bu bambaşka gidiyor bakalim ne olacak

erken degil canim buyucek gobisler . Hem yapıdan kaynaklıdır benimki baya oldu belirginleseli.
Etrafta herkes daha çıkmamıştır deyince moralim bozuldu ya. Dediğin gibi yapıyla da alakalı galiba. Benim sadece şu 2 gündür belli oldu
Benim de çıktı göbişş ince yapılı olduğum için pırtladı hemen belim de kalınlaştı bi tık
Benim normalde de düz bir vücudum var her yerden kilo alırım. Göbek çıkınca değişik geldi
benim bile çıktı hafiften ufak bir portakal gibi. gaz problemim falan da yok üstelik. erkenden çıkacak galiba. annemde de öyle olmuş
Aynen benim de gaz problemim yok ama çıktı artık. Evde taytla dolaşırken hele baya belli oluyor

tayt candır. uygun olsa okulda giyeceğim

Burun kemiği down sendromunda kısa olurmuş, sizinki normal uzunlukta dedi, ense de normal, daha önce duymamıştım down sendromu kordonun kanallarından ve kan akışından da anlaşılıyormuş, o da down sendromuyla hiç alakası yok dedi.

Aaa ne çabuk belli olmuş, maşallah allah gönlüne göre versin. Ben 12+1 oldum bugün epey detaylı da inceledi ama cinsiyet için hiçbir şey söylemedi. Gerçi bizim sorunumuz down sendromu olduğu için cinsiyet hiç önceliğimiz değil, o nedenle biz de merak edip sormuyoruz, doktor da yorum yapmadı.

Kızlar çok çok mutluyum, ultrasonda burun kemiği normaldi, ense kalınlığı 0,9 mm ve doktorumuz kordon yapısı da down sendromunu çağrıştırmıyor demişti. 2li test sonucumuz da Pazartesi gününe kalmadan aynı gün belli oldu. Yaşım 42 olmasına rağmen risk oranı 1/1000'den küçük binlerce şükür Doktorumuz amniyosenteze hiç gerek yok bence fetal dna testine de gerek yok ama biliyorum ki sizin içiniz rahat etmeyecek, fetal dna testi yaptırın içiniz rahatlasın dedi. Şimdi harmony test yaptıracağım.

Kızlar şimdi videodan bir görüntü yakaladım ama o çıkıntı pipi midir bu karar bariz olsa doktor söylemezmiydi diye kafamda deli sorular

Sağlıkla kucağınıza alın insallah ben aynıyım ama henüz öğrenemedik tam 16 hafta

Aynen canım çok şükür temiz çıkacak hepsinden insallah biraz rahatla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…