2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynısını bende denedim canım hemen çıkarttım ben de prilam sayesinde iyiyim hiç belirtim yok ama ilacı içmeme rağmen bazı kokulara hala hassasiyetim var

Aynen öyle ya sağlıklı olsun ne olduğu önemli değil ama insan merak ediyor
Bende sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum sağlıkla devam etsin bana yeter ama içimin derinliklerinde hep bir kız isteği var

Yaa bende hamilelik reflüsü oldu, yaklaşık 2 haftadır neler neler çektim ama dün çok az rahatsız etti bugün de biranda pat diye kesildi gayet iyi midem bir sorun yoktur di mi yani 3. aya yaklaşıyoruz kaybolması normaldir diye düşünüp telaşlanmamaya çalışıyorum ama işte

10.haftada tavandi ama 11 e girdim biraz daha rahatım sanki.ama bişey yiyeyim meyve felan ağzımda değişik tat birakiyir.bu haftayı da arlatalim yavaş yavaş geçecek insallh

10.haftada tavandi ama 11 e girdim biraz daha rahatım sanki.ama bişey yiyeyim meyve felan ağzımda değişik tat birakiyir.bu haftayı da arlatalim yavaş yavaş geçecek insallh
yaa benim de öyleydi evet ama bugun hiçbişey yok şaşırtıcı bi şekilde bu haftadan sonra rahat ederiz artık inşallah

Bende de üç gündür var. Soda, süt, elma çözüm üretmeye çalışıyorum. Bulantıyla eşdeğer bir şeymiş buda. Ne yapacağımı şaşırdım

Bende de üç gündür var. Soda, süt, elma çözüm üretmeye çalışıyorum. Bulantıyla eşdeğer bir şeymiş buda. Ne yapacağımı şaşırdım
Sorma benim 2 haftadır vardı ve asla çözüm bulamadım doktor şurup verdi Rennie Duo diye bana mısın demedi valla ama bugün geçti ne hikmetse umarım bi daha olmaz çok kötü çünkü

Ilac almayim bende dedim iyiydim dun gece almadim bugun mahvoldum gece yatmadan alacagim mutlaka

Ben hala folik asite devam ediyorum solgarın folatını almıştım kutu bitene kadar kullan dedi doktorum ama daha 1 aylık var sorun olmaz bence ya

Günaydın kızlar 2 hafta önce geldiğimde doktorum 1 ay sonra görüşelim dedi ama verdiğim idrar tahlilinde ve kültüründe enfeksiyon çıktı bende hem doktora sonuçları gostereyim hemde bebişi göreyim diye geldim. Bakalım ne kadar büyümüş ilk ve son gördüğümde kesenin köşesinde küçücüktü ALLAH ım dedim şimdi benim içimde böyle birşey mi yaşıyor kalbi mı atıyor inşAllah keyfi yerindedir

Kizlar günaydın ya ben çok kötüyüm bu dönemlerde ishal olan var mı üç gündür şiddetli ishal ve mide bulantim var ne yesem ne içsem çıkartıyorum acile gittiğimde doktor iğne vurdu ve kusma şikayetin devam ederse gel dedi sanırım bugün de acile gideceğim hala devam ediyor üç günde üç kilo vermişim

canım bende toplam 6 kilo verdim
Prilam Dr ilacını geceden 2 tablet alıyorum 1 haftadır falan rahatım çok şükür sende doktoruna sor yazsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…