2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gunaydin annişler
Bugün sağlık ocağında kontrolüm vardi. Kan idrar verdim temiz çıktı şükür. Tansiyon kilo kontrolü yapildi onlar 68 kiloyum halakarnimdan küçük bi cihazla bebeğin kalp atımini dinledik. Gayet güzelmis kalp atımı. Sağlık ocagindakiler gayet güler yüzlü ilgililer

canım sağlık ocağına nasıl bildirdin bana süreci anlatır mısın?

Ariyosun söylüyorsun onlar seni yonl
canım sağlık ocağına nasıl bildirdin bana süreci anlatır mısın?
Arıyorsun söylüyorsun canim onlar seni yönlendiriyor. Aşı takvimi falan oluşturuyorlar. Ilac falan da veriyolar. Doktordan baska ebe de var daha cok onunla görüşüyosunuz gercekten cok ilgileniyolar.

aa aramak çok kolaymış çalıştığım için gitmek biraz uğraştırıcı oluyor teşekkür ederim canım bende arayıp bildireyim bakayım ne diyecekler

evet canımm yüksek lisans yapıyorumda tez beni yoruyor vallahi
iyiyim çok şükür sen nasılsınn
bebişi de 6 martta göreceğiz oda iyidir inşallah
Iyi sukur bizde buyuyoz iste bizimde 11 martta ikili tarama icin gidicez insallah sorun olmadan atlatiriz hepimizde

Iyi sukur bizde buyuyoz iste bizimde 11 martta ikili tarama icin gidicez insallah sorun olmadan atlatiriz hepimizde
inşallah inşallah bende 9 martta gideceğim inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz hepimizin ki nerdeyse aynı tarihlerde

Iyi iyi maşallah çok şükür ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…