2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hosgeldiniz aramiza
Rabbim kızınıza sağlıklı uzun ömür nasip etsin tabi karninizdaki minnosada..
Ben sadece yerleşme kanaması yaşadım minik pembelik o korku bile bana yetti..rabbim kanaması olanların yardımcısı olsun..sıkıntısi yoksa bebeğin kanamalar insallah geçecektir allahin izniyle

benimde ilaçla geçti kuzum öteki türlü geçmesi için bi 16. haftayı görmemiz gerekecek sanırım
bende sabırsızlıkla 6 martı bekliyorummmmm
sanırım öyle kuzucum ben arada bir gün bıraktım denemek amaçlı ama ı ıııh geçmemiş oyüzden artık her gece içiyorum ama bir tane içiyorum o bile yetiyor

Evet bizim bebekte oyle sırtını dönüyo bize kontrollerde
o hariç herkes heycanla bekliyo

sanırım öyle kuzucum ben arada bir gün bıraktım denemek amaçlı ama ı ıııh geçmemiş oyüzden artık her gece içiyorum ama bir tane içiyorum o bile yetiyor
ben 2 tablet alıyorum kuzum cehennem gibi geçen 2 günden sonra
ilaç bitmişti zehir oldu o 2 gün bana, doktora dedim bitmemeli 3 kutu yazdı

bizim nt 1.2 dedi doktor çokmu sizce kızlar bir sorun yok dedii ama yazanların hepsi birin altında yazıyor aklıma takıldı

Insallah ya yani surekli bir belirsizlik icinde hissediyor insan kendini

çok ama çok üzüldüm ya
daha bugün ekleyebilmiştim oysa.. Hayırlısı diyelim kuzum Allahım inşallah tez zamanda tekrar nasip eder..
Amin kuzum sağol. Allah sizin bebişleri sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Bizim içinde Hayırlısı. Bu sabah doktora gittim malesef acil çarşamba günü kürtajla alınacak kalp atışı olmadığından.

özür dileyerek soruyorum.
beyaz akıntınız mevcutmu. çamaşırım kahverengi çizik şeklinde lekeleniyor normalmi.bilgisi olan varsa
paylaşım rica ediyorum

özür dileyerek soruyorum.
beyaz akıntınız mevcutmu. çamaşırım kahverengi çizik şeklinde lekeleniyor normalmi.bilgisi olan varsa
paylaşım rica ediyorum
Beyaz akıntım sürekli oluyor benim. Hamilelikte normal deniliyor hep. Hatta böyle bir yazı buldum.

"Hamilelik döneminde anne adayının iç çamaşırında görülen hafif kokulu, beyaz renkli vajinal akıntı tıp dilinde “lökore” olarak adlandırılır. Hamilelikte dönem dönem bu akıntının miktarında artış olması normaldir. Hamilelik öncesi zamanlara kıyasla, hamilelikte akıntının miktarının artması beklenen bir durumdur ve endişelenmeye gerek olmaz."

B BUSR4 canım beni eylül anneleri listesine eklemişsin tesekkür ederim. Tekrardan silmen gerekecek malesef çünkü bebeğim yaşamıyor çarşamba günü kürtaj olacağım kısmet değilmiş.
çok çok üzüldüm Rabbim tez vakitte tekrar sağlıklı hayırlı bir evlad nasip eylesin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…