2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
iyiyim kuzuummm çok şükür bulantılar ilaçla da olsa geçti çok rahatım tatlı ve yağlı fazla yiyemesemde çoğu şeyi yiyebliyorum ve sabırsızlıkla 9 martı bekliyorum sen nasılsın kuzucum
benimde ilaçla geçti kuzum öteki türlü geçmesi için bi 16. haftayı görmemiz gerekecek sanırım
bende sabırsızlıkla 6 martı bekliyorummmmm

Günaydın kızlar 14. haftadan selamlar =) Kusmalar mı hayır geçmedi birde üstüne mide yanması eklendi .. İnşallah bu ayda bitince gider gelmez bidaha kusma falan =) Bebişimi geçen hafta gormustum dr 3 hafta sonra dedi ama özledim fındığımı :)

kızlar ikili taramaya gidince mi multivitamine geçirecek doktor bir de kan verdiniz mi vitaminlerinize bakıldı mı
Ben kan verdim tüm kan bütün vitaminlere bakıldı doktorum hepsinin normal olduğunu söyledi ben demirden biraz korkuyodum ama oda normalmiş çok şükür haftaya pazartesi 2 martta da ikili tarama var bakalım

Herkese merhaba gec de olsa araniza katilmak istedim aslinda muhtemel dogum tarihim 6 ekim fakat eylul un sonunda da dogum olabilir buyuzden buraya yazmak istedim ilk olarak
Son adet tarihim 31 aralik muhtemel dogum tarihim 30 eylul diyelim
Herkese rabbim hayirli dogumlar nasip etsin saglikla kucagimiza alalim insallah.
Benim sorum lekelenmeler ile ilgili 8. Haftamdayim progestan kullaniyorum hala gecmedi bazi gunler hic olmuyor bazende pembe yada kahverengi hafif akinti seklinde geliyor.son kontrolumde bebek saglikliydi 6+1 de kalp atislarini duyduk. Ama cok endiseleniyorum dusuk olacak diye oyle bir gecmisim de var
Ilk bebegim 8 haftalik kalp atislari durdugu icin kurtaj oldum.
Bir kizim var ikinci gebeligimden 6 yasinda rabbime binlerce kez sukur
Bu 3. Gebeligim kardes umudu rabbim tamamina erdirsin. Varmi benim gibi dusuk tehtidi yasayan?

Benim de plesanta önde olusmus yani rahim agzina yakin. Ben de progestan kullaniyorum ama tedirgin olma iyi düşün iyi olsun. Benim ilk bebeğim olacak ama psikolojik olarak ne kadar iyi olursan o kadar iyi olur hersey. Benim de sıklıkla lekelenmelerim oluyo şu an 19. Haftadayim hala devam ediyo. Ayrica bebeğin gelişimi de 1 hafta önden gidiyo pozitif ol gercekten önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…