2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yok canim daha bekliyorum martin 3 ünde muaynem var benimki yine uyumazsa öğrencez ins ama ailem arkadalsrim ablam falan erkek olunca 2. Haftada belli oluyo dediler net. Bekliyorum ayin 3 ünü.
Yaa hadi hayırlısı ben 2 martta gidicem gittiğimde 12+6 olucam bende belki öğrenirim diye hevesleniyodum ama sizin baya geç olmuş devket hastanesine mi gidiyorsunuz

NERdeyse hepimiz :))
hoşgeldin hayırlı olsun
bende de 9.haftada kalbi atmadı kaybettik yavrumuzu. kanda pıhtılaşma varmış kese içi beslenme olmadığından
kan akışı sıkıntısından kaybettik. 1 kızım var aynı siz gibi 7 yaşında. bu bebek için sürekli kan sulandırıcı iğne.ilaç,vitamin, ve kalçadan pruluton kullanıyorum. Rabbim esirgeyip sağlıkla bağışlasın evlatlarımızı inş, güzel bir doğum hikayesi diliyorum

Tesekkur ederim gercekten motive edici oldu ben 8. Haftamdayim nekadar uzun surebilirbki diye dusunmustum 12. Haftaya kadar surebilir diyordum ama daha uzun da surebiliyormus demekki. Yine de insani etkiliyor..önceki öykülerime de bakinca..

Yaa hadi hayırlısı ben 2 martta gidicem gittiğimde 12+6 olucam bende belki öğrenirim diye hevesleniyodum ama sizin baya geç olmuş devket hastanesine mi gidiyorsunuz
Yok canım özele gidiyorum ama ultrason da zarar veriyomus bebeğe o yuzden ayda 1 gidiyorum. İşin açıkçası cok merak ediyorum cevrem de öyle herkes bizden heyecanli bebeğimiz haric herkeste aşırı heyeccan ve merak var ama bebişimizin pek umrunda değil anca uyuyo bana ne diyo sürpriz yapacam diyo sanki simdi gitsem yine uyuyacak boşuna gitmis olcam diyom ondan gitmiyom biraz da. Çünkü her gittiğimde uyuyodu kalp atımini duymasam şüphe duyacam açıkçası

yalniz degilmisimmmm bu yeni nesil bebekler cok nazli narinnn tabi buna degisen yasam ve beslenme sartlarinin hatta kullandigimiz hazir paketli herrrseyin etkisi oldugunu dusunuyorum.. benim de kizim 7 yasinda olacak eger dogarsa bebisimiz saglikli. Kizim kasim 2013 dogumlu ❤

Büyümüşte kolları görünüyor doktorda vajinal akıntı var o sadece hamilelikte normal o yüzden yüksek çıkmış dedi
MaşAllah canım ne güzel miniğini gördün
günaydın kızlar. sağlık ocağına kanımı verdim eve geldim çok şükür. yarın da sonuçları göstermeye gideceğim. dua edin bir sorun olmasın bikaç gündür vesveseleniyorum kendi kendime
İçini ferah tut canım olumsuz şeyler düşünme. Hiçbir sorun çıkmaz Allahın izniyle
Kızlar bu sabah bebişimi gördüm ben de cinsiyet için biliyorum çok erken ya ama tahmin yürütebilecek kimse var mıEki Görüntüle 2595671
MaşAllah bir minik fotoğrafı daha ne güzel ben cinsiyetten gram anlamıyorum ya maalesef
Hoş geldiniz aramıza Rabbim sağlıklı hamilelik sağlıklı doğum nasip etsin burda baya kişi de dediğiniz sorunlar var ama önce morali yüksek tutmak lazım.

Dün bulantılatım geçti demiştim ya demeseydim keşke dün ve bugün kustum.

Sizler benim yaptığımı yapmayın sabah kalkar kalkmaz bişiler yeyin. Ben saaatlerce yememiştim. Sen misin beni boş bırakan dedi midem. İştahım hiç yok ama kusmaktan korkudan minik minik yemek yiyorum.

B BUSR4 canım beni eylül anneleri listesine eklemişsin tesekkür ederim. Tekrardan silmen gerekecek malesef çünkü bebeğim yaşamıyor çarşamba günü kürtaj olacağım kısmet değilmiş.
çok ama çok üzüldüm ya
daha bugün ekleyebilmiştim oysa.. Hayırlısı diyelim kuzum Allahım inşallah tez zamanda tekrar nasip eder..

Yaa o derece olsun geç olsunda güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…