2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşallah kuzucuğa bana erkek gibi geldi çıkıntı net görünüyor eğer oysa:)

erkek bu canım benım goruntumle aynı bana da erkek dedi dr =)

Oyyy 41kere maşallah

Sağol canım evet genel anestezi istememin sebebi hiçbirşeyi görmemek. Uyandığımda hersey bitmiş olacak.
Hiç korkma canım bende aynı sebeple geçen sene kürtaj oldum genel anestezi ile
Bende 10 haftalıktım ilk gün biraz ağrı sızı oluyor ikinci gün biraz daha da hafifliyor
Rabbim sağlıkla sıhhatle en yakın zaman da sana da gönlüne göre versin

Maşllah gözünaydın cnm Ikra meyra var nub teorisine göre tahminde bulunuyor bak istersen bir sor

MaşAllah miniğe ne güzel ultrason fotoğrafları geliyor öyle

Aynen valla cnm aynı şekil deli sorular

Oyy masallah ne guzeller

Oy masallah çıkıntıya benziyo sanki erkek gibi hayırlısı olsun insallah

Kader demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden çok acı bir durum zamanla alışıyorsun ama unutmuyorsun inşallah cnm hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza iyi dileklerin için de teşekkürler dilerim sende en kusa sürede sağlıklı bir gebelik Yaşar kucağına alırsın bebeğini

Maşallah kocaman olmuş ne güzel fotolar geliyor artık

Başta sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da kız erkek fark etmiyor ilk çocuğum olacak
Genelde tutar mı tahminleriniz
aslında canım gördüğümü söylüyorum çok da söylemem yanlış çıkmasından çekindiğim için ama cok net görüntüsü oyuzden söylemek istedim kız gibi geldi nubu paralel.

Kızlarr merhaba 2 li teste son 6 gün kaldı neredeyse 1 aydır görmüyorum bebişimi çok heycanlıyım benim gibi bekleyenler var mı sabırsızlıkla
Olmaz olur mu
1 şubatta görmüştüm ben de en son. Çok özledim miniğimi. Bir sorun çıkmazsa 7 martta göreceğim

Maşallah çok tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…