2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ay ne kadar büyümüş kocaman olmuş ya

cinsiyet söyledi mi canım maşallah nasıl da büyümüş

Normalde 2li test için 14 martta gidecektim ama akıntım nedeniyle bugün gideceğim. Bebeğimi de göreceğim bahanesiyle doktora gidince 4-5 gün rahat geciyor. Sonra başlıyor sıkıntı. Bişey oldumu. Sorun varmı. Kalbi atıyormu. İnsan bir kere oluösuzluk yaşayınca bu panikten kurtulamıyor.

Canım 2 li test kaçıncı haftada yapılıyor

maşallah cook güzel ya haftaya bende böyle görucem bu arada ben miniminnacik bir kız görüyorum sağlıcakla kucağına al canım.

Allahtan onu da daha yeni aldım endişem doktor rapor vermezse diye, okula gidecek gücüm yok boğazım ve kulaklarım cayır cayır yanıyor
Bende çok kötü geçirdim ilaç kullanamadığımız için nette okudum sirke ile garlara yapmayı gece yaptım sabah yaptım geçti şükür inşallah sanada iyi gelir

Çok geçmiş olsun cnm..
Rabbim kolaylastirsin operasyonunu..
Bende 8 haftalık kürtaj olmuştum..
Kötü bi his..genel anestezi olucaksa hicbir sey anlamıyorsun zaten..Rabbim yardimcin olsun
Sağol canım evet genel anestezi istememin sebebi hiçbirşeyi görmemek. Uyandığımda hersey bitmiş olacak.

Sağol canım. Ya bu tek gecede hamile kalıp çocuğu düşürmek için ellerinden geleni yapıp çocuk doğar doğmaz çöp kutusuna atanlar varya nedense onlar aklıma geliyor. Allahım ne olursun onlara değilde böyle çok isteyip tedaviden tedaviye koşan, düşükleri o acıları çekip çocuk sahibi olamayanlara evlat ver diyorum çok acı. Evlat okadar güzel birşeyki Allah isteyen herkese versin inşallah. Sende bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Bende ilk bebeğim de 18 haftalık kürtaj olmuştum. Hayırlısı buymuş dedim. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim sana.

Miniğe bak sen nasıl da büyümüş öyle ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…